Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türklerin geninden Türklük çıkmadı!

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Gayet normal. Saf kan Türk mü kaldı? Sürekli tarihte yer değiştiren, bir oraya bir buraya giden, üzerine bir de onlarca farklı ırkı, devleti kendi bünyesine katıp imparatorluk kuran, bu arada onlarla kaynaşan millet sonuçta. Kültürden fazlası var haliyle değiştirilen.

asıl türkler orta asya'da.
Sosyal ağlarda paylaş

o da güzel mi değil mi karar veremedim ben.
mesela yahudiler var. diğer bütün milletlerden daha az gen karışımı var adamlarda ve zekisi baya zeki oluyor.
e mantıken genler karışınca daha zekilerin ortaya çıkması lazım ama yahudiler damgasını vurmuş dünya tarihine
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamadığım şey şu. genelde melez güzel olur..

bizim ırk o kadar karışmış bayağı çirkin lan.

yok aslında çok çirkin! kollar kalın kalın, parmaklar kısa küt, eller kocaman, vücut zaten lömbür lömbür, buğday tenli de değil öküz gibi esmer..

ork gibi canlılar geziyor sokakta be! bir de yaz geldi ya, leş gibi kokuyor tenleri..

ulan kimle karıştı bunlar! sanırım hep yanlış bileşimler yapılmış..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Türk, Germen geni derken neye göre sınıflandırmışlar o da ayrı konu. Safkan "Germen" geni diye birşey mi var yani, mesela Germen'in bileşenleri %45 Kelt %30 Slav %20 Aryan gibi birşeyse ne olacak? İtalyanlar'ın Anadolu ile güçlü bir akrabalığı olduğuna dair tezler var şimdi nasıl bu listede olmazlar?
Sosyal ağlarda paylaş

çok saçma konular bunlar hatta gülüyorum haahaha güldüm bile

kafkaslar, iran ve anadolu'da bilinen tezlerle çok çelişen çalışmalar var bu gen haritaları yüzünden. kimin nerden gelip, nereye gittiği tam bir muamma.

tek bilinen, sibirya'nın ormanlarından çıkanların en uzun yolu gittiği, o da işte at faktörü.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

tezler yanlış demek?

Tezler yanlış olsa bile İtalyanlar ile Anadolulular arasında bir akrabalık var. Tezler yanlışsa "çok güçlü bir akrabalık" yok demektir ama bir akrabalık var ve dolayısıyla Alman'a Berber'e gelene kadar İtalyan hayli hayli girer o listeye.

Anlayan varsa baksın, harita sonradan keşfedilen kıtaların yerli nüfusu olduğunu varsayıyor yanlız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...