Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Rewendor said: Gayet normal. Saf kan Türk mü kaldı? Sürekli tarihte yer değiştiren, bir oraya bir buraya giden, üzerine bir de onlarca farklı ırkı, devleti kendi bünyesine katıp imparatorluk kuran, bu arada onlarla kaynaşan millet sonuçta. Kültürden fazlası var haliyle değiştirilen. asıl türkler orta asya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 orda da yok saf türk. en saf türkler yakutskda diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 eaheha yakutsk rusya'ya bağlı özerk cumhuriyeti mi neydi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Variety abi işte ne güzel,saf Türk olup Asyalı gibi olmaktansa(ya da nasılsa artık) böyle karışık olalım daha iyi yani:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o da güzel mi değil mi karar veremedim ben. mesela yahudiler var. diğer bütün milletlerden daha az gen karışımı var adamlarda ve zekisi baya zeki oluyor. e mantıken genler karışınca daha zekilerin ortaya çıkması lazım ama yahudiler damgasını vurmuş dünya tarihine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi bizim malesef karısımı oluşturan genler çok rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok sadece bizde değil heryerdeki karışımı söylüyorum. mesela abd de çok işe yaramış gözükmüyo. baya salak adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi tabi araya bi kuzey,slav girseydi iyi olurdu da baba çekik gözlü,sarı tenli olmaktan da iyidir bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sarışın çekikgözlü fransız zenci en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zenci iyidir:d,çekik gözlüde olamam,çizgi filmlerinde bile büyük gözlü herifler,bi eziklik var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yuzme haric ~butun spor dallarında zencilerin ezici ustunlugu var bence pek de ezik degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kesinlikle Türk genlerine tamamen sahip değiliz zaten. Hatta hiç olmayanlar bile vardır kanımca aramızda. Gerçi gen olsa ne olur, olmasa ne olur. Gendaş diye bir şey çıkmasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cibiliyetsiz çıkar bu seferde maazallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 isvicreli bilim adamlarina sadece "get a life" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yalan dolan bu ırk milliyet geyikleri işte, hepimiz biriz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hayır anlamadığım şey şu. genelde melez güzel olur.. bizim ırk o kadar karışmış bayağı çirkin lan. yok aslında çok çirkin! kollar kalın kalın, parmaklar kısa küt, eller kocaman, vücut zaten lömbür lömbür, buğday tenli de değil öküz gibi esmer.. ork gibi canlılar geziyor sokakta be! bir de yaz geldi ya, leş gibi kokuyor tenleri.. ulan kimle karıştı bunlar! sanırım hep yanlış bileşimler yapılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Quel-Thul said: yalan dolan bu ırk milliyet geyikleri işte, hepimiz biriz <3 ırk tamam da millet ne alaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "Türk Irkı", "Türk Milleti" bu ülkede aynı kapıya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şimdi Türklük geni bizde az o doğru da bu liste yalan. Neden mi, çünkü; Arap ile Yahudi neden ayrı sınıflandırılmış? İran falan dururken Berberi, Germen ne alaka? Düzeltme: Yunan'ı çıkardım Helenik zaten varmış listede şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "midye dolma" said: Şimdi Türklük geni bizde az o doğru da bu liste yalan. Neden mi, çünkü; Arap ile Yahudi neden ayrı sınıflandırılmış? Yunan, İran dururken Berberi, Germen ne alaka? EE abi çünkü yahudiler sami ırkından gelemez onlar zengin B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bir de Türk, Germen geni derken neye göre sınıflandırmışlar o da ayrı konu. Safkan "Germen" geni diye birşey mi var yani, mesela Germen'in bileşenleri %45 Kelt %30 Slav %20 Aryan gibi birşeyse ne olacak? İtalyanlar'ın Anadolu ile güçlü bir akrabalığı olduğuna dair tezler var şimdi nasıl bu listede olmazlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aslında 2 side sami ırkından yahudide,arapta ben öyle biliyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tezler yanlış demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çok saçma konular bunlar hatta gülüyorum haahaha güldüm bile kafkaslar, iran ve anadolu'da bilinen tezlerle çok çelişen çalışmalar var bu gen haritaları yüzünden. kimin nerden gelip, nereye gittiği tam bir muamma. tek bilinen, sibirya'nın ormanlarından çıkanların en uzun yolu gittiği, o da işte at faktörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Quel-Thul said: tezler yanlış demek? Tezler yanlış olsa bile İtalyanlar ile Anadolulular arasında bir akrabalık var. Tezler yanlışsa "çok güçlü bir akrabalık" yok demektir ama bir akrabalık var ve dolayısıyla Alman'a Berber'e gelene kadar İtalyan hayli hayli girer o listeye. Anlayan varsa baksın, harita sonradan keşfedilen kıtaların yerli nüfusu olduğunu varsayıyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar