bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Caps Lock aç kapa yapıyorlardır belki de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit yapma. sallasan meseneni 3-5 tanede senden çıkar. ezmesene beni be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: benim listemdeki insanların niye nickleri normal ? buda benim listenin bi kızmı yukarısındaki ve aşağısında ki insanlarında hepsi bu şekilde. siz adam gibi uyarırsanız o nick ne lan şakamısın haha diye bi sorun olmaz. jacabo şu gay jacabo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böjeek said: BoNePaRt şekil oldun eheh. öhhöh şeqil pardonsss aşkım sen uzak dur öyle şeylerden. hem yazarken hem okurken yorucu o iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: benim listemdeki insanların niye nickleri normal ? buda benim listenin bi kızmı yukarısındaki ve aşağısında ki insanlarında hepsi bu şekilde. siz adam gibi uyarırsanız o nick ne lan şakamısın haha diye bi sorun olmaz. abi bildiin takma isim çakmışın alayına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böjeek said: kermit yapma. sallasan meseneni 3-5 tanede senden çıkar.ezmesene beni be:( düzenlemek lazım o zaman:privacy hedehödö de var gerçi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lan 2 3 kişi var orda takma adı olan kim var da töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "o.c yıldız" nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cenx said: jacabo şu gay jacabo mu? gay ? patideki jacabo da öyle bişi duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ha pardon başka biriyle karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit kendini de eklemiş msnine.. Online sayısı çok olsun diye mi yoksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 msn de nasıl yakışıklı görünüyomnuyum diye bakıyorum arada. ne biliyim niye ekledim bende hatırlamıyom duruyo öyle. arada kendimle muhabbet ediyorum eflan. bide mantığına osurayım eet msn de fazla online kişi gözüksün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hepinizin ismini not ettim , seri cinayetlere başlıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 isteseydin verirdik lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 patide adaşım varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende niye yok hic komik iletili hiyarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 mor mor çiçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: Böjeek said: kermit yapma. sallasan meseneni 3-5 tanede senden çıkar.ezmesene beni be:( düzenlemek lazım o zaman:privacy hedehödö de var gerçi ama neyse. ginaly iyi guzel dedin de ikinci kez yapiyosun ayni seyi merak ediyorum kil olan yok mu niye milletin adini afise ediyosun ki ok senin msn istende warda yane her dakka foruma koyman mantikli mi adinin soyadinin aciklanmasini istenmeyen wardir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cicekler benim degil default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tomkat ta baya komikmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu arada milletin anlık ileti zamazingosunu gösterme tarzı bir seçenek mi var emesende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim. benden önce davranmışsın yine utku=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yaptığının hiç bi zekice açıklaması olamaz yalnız utku. kime sordun da afişe ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haha çok iyi ya. ay benim listemde gerizekalılar var bilmemne var. eh eklemeyin kardeşim, ya da silin, msn değiştirin? Başkalarının aptallığı üzerinden şükretmeyi hepimiz her an yapıyoruz ama bunu afişe etmek sizi salak durumuna düşürüyor haberiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cogi misin citos musun nesin kullandığın kelimelere dikkat et. tabi konu dışında banlanınca heryeri konu dışı gibimi görüyosun napıyosun bilmiyorum ama dikkat ettiysen garbage burası. kimse sana sormıcak kimi silip ekliceni ki bu konu esprisine açılmış senin dışında herkes bunun farkında. adam gibi takıl şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar