Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 böyle çok canım sıkıldı. işte yok yapcak bişeyde yok oyunda yok patidede pek ekşın yok. farkettimki sabah 9da gelip msni açıp aşağıya atıyorum. açıpta birini seçip kimseye yazmıyorum. işleri düşünce hep yazıyolar filan diye. neyse sıkıntınında verdiği gazla birileri varsa muhabbet ediyim biraz vakit geçsin filan dedim msni bi açtım!!! ya daha önce iyiki açmıyomuşum. iki saattir temizlik yapıyorum. eski liseden işyerinden arkadaşlarımı filan hepsini sildim. abi adamların hayattan beklentileri ne ya. şükrettim bi kere daha. şükür olsunnnnn http://img51.imageshack.us/img51/51/aman.jpg
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben ortam kızı değil annemim kızıyım şeklim yeter iyiymiş.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 körebe denen arkadaşın msn ini versene artık sen sileceksen işine yaramaz nede olsa verirmisin pls. NOLUR NOLUR !
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim anlamadım birşey var.madem çalışıyorsun yada dışardasın neden msn i açık bırakıp gidersin.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 orda kısacık yazıyo beni mi kekliyon sen aaa
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 msni temizledin demek beni ekle temiz bi sayfa aciyim sana ahahaha (kiz arkim almanyaya gittiginden beri iyice cividim allah sonumuzu hayir etsin) olmadi korebenin ebesin... msnini istiyorum
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim msn de en saçma kişisel ileti ÖÖZZZZZBBBUUUUURRRRRGGGEEEEEEEER 226 00 50 abi madem msnden sipariş veriliyo ne diye msn e numara yazarsın çok amaçsız
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim. artık onlar arkadaşım değil. sen arkadaşım olurmusun uktu?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 seviyeli muhabbetlere her zaman açığımdır ben seviyesizlik bizim kitabımızda yoktur öm den atın msn leriniz kızlar.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Lyvanna_Dolores said: benim msn de en saçma kişisel ileti ÖÖZZZZZBBBUUUUURRRRRGGGEEEEEEEER 226 00 50 abi madem msnden sipariş veriliyo ne diye msn e numara yazarsın çok amaçsız ahahaha msnden sipariş ahahah -yaaa canım bi hamburger yapsana ama turşusuz olsun(a) -tamam canım hemen geliyor ;)
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bakın ben bişey yapmıyorum görüyorsunuz.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bizim eski işyerinde simitçinin camında öyle bi ilan vardı. Telefon masrafına son Msnye ekle siparişin kapıda. büyük bir işyeriydi ''perpa''yı bilen bilir. [email protected]
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 MESENE'YE emesen deil argadaşım mesene
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 msnli bakkal biliyorum ben fulyada
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bende bi gözatayım dedim aşağıdaki gibi mesajları görünce temizlik vaktinin geldiğini farkettim. kalbi olan okumasın.. NerDe o EsKi @Şkl@R şİmDi mEcNUn kÜpE T@KıYoR LeyL@ K@ŞAr!!!!! Sevmek çay, sevilmek şeker ise bizim gibi garibanlar çayi şekersiz içer..
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bosphorus said: bende bi gözatayım dedim aşağıdaki gibi mesajları görünce temizlik vaktinin geldiğini farkettim. kalbi olan okumasın.. NerDe o EsKi @Şkl@R şİmDi mEcNUn kÜpE T@KıYoR LeyL@ K@ŞAr!!!!! Sevmek çay, sevilmek şeker ise bizim gibi garibanlar çayi şekersiz içer.. aaaaa aşkım ben seni onlardan ayrı tutuyorum <3 gerçi senin listende 85586527 kişi var. 3 günde anca silersinde. neyse
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 MSN'i sevmiom biliyorsun. Gtalk rules.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi bu bazi hafleri kucuk bazi harlferi buyuk nasi yaziyolar lan yane bi parmak surekli shiftte mi
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BoNePaRt şekil oldun eheh. öhhöh şeqil pardonsss
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim listemdeki insanların niye nickleri normal ? buda benim listenin bi kızmı yukarısındaki ve aşağısında ki insanlarında hepsi bu şekilde. siz adam gibi uyarırsanız o nick ne lan şakamısın haha diye bi sorun olmaz.
Öne çıkan mesajlar