Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=1114136023525&ref=nf (facebook video şeysi çalışmadığı için copy paste pls) İstanbulda yaşamama rağmen yıllardır bi izmir aşkı var içimde. Hiç sevmiyorum İstanbulu. Üniversiteyi filanda izmirde çok tutturmak istemiştim. Hayalimde bigün hep izmir'e yerleşmek vardı hala da var. Bu videoda iyi gitmiş her ne kadar rapte olsa sözleri güzel. Bide Atatürk'ün ''Ne mutlu Türküm diyene'' kısmını kendi sesinden duyunca tüylerim diken diken oldu.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nedense bendede o hayal var hemde oraya hiç gitmediğim halde...
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 izmir'de yaşamak ayrıcalıktır :)
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 valla bende hiç gitmedim denebilir. çok küçükken gitmiştim. umarım hayal olarak kalmaz
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 8 yaşımdan beri izmir'deyim, isterseniz değiştokuş edebiliriz
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 8 yaşından beri istanbulda yaşasaydın görürdüm değiş tokuşu :d
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hep izmirlilere derler izmir şovenizmi yapıosunuz siz fln diye.. evet yapıyoruz ama bir sorun neden yapıyoruz :D şovenistlik yapılacak kadar güzel bir memleketin çocuklarıyız biz ve emin olun izmir de bu şovenizmi hakediyor. yaşamayanın, günlerini, aylarını, yıllarını geçirmeyenin anlaması zor bu duyguyu.. herkese doğduğu , yaşadığı yer güzeldir diceksiniz hak da veririm ama izmir gene de çok farklı ya.. benim gözümde türkiye de yaşanılabilecek yaşlanılabilecek tek yer başka yerde yaşamaya başlayınca daha iyi anlıosun bunu.. ahh deniz kokulu, insanı güzel, havası güzel memleketim burnumda tütüosun yaa :(
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 insanlar ikiye ayrılır. siz anladınız onu.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obsesifik said: hep izmirlilere derler izmir şovenizmi yapıosunuz siz fln diye.. evet yapıyoruz ama bir sorun neden yapıyoruz :D şovenistlik yapılacak kadar güzel bir memleketin çocuklarıyız biz ve emin olun izmir de bu şovenizmi hakediyor. yaşamayanın, günlerini, aylarını, yıllarını geçirmeyenin anlaması zor bu duyguyu.. herkese doğduğu , yaşadığı yer güzeldir diceksiniz hak da veririm ama izmir gene de çok farklı ya.. benim gözümde türkiye de yaşanılabilecek yaşlanılabilecek tek yer başka yerde yaşamaya başlayınca daha iyi anlıosun bunu.. ahh deniz kokulu, insanı güzel, havası güzel memleketim burnumda tütüosun yaa :( Yapabiliyoruz ki yapıyoruz dimi : ) Umarım gelirsin memleketimize : )
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Saeros said: 8 yaşımdan beri izmir'deyim, isterseniz değiştokuş edebilirizkatıldım.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Doğduğumdan beri İzmir'deyim. Kimseye vermem =D
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Marl0_on said: Saeros said: 8 yaşımdan beri izmir'deyim, isterseniz değiştokuş edebilirizkatıldım. şöyle bi 5-6 sene çıkın bi hava alın, sonra koşa koşa dönüyo musunuz dönmüyo musunuz görürüz. ben izmirde yaşabilmek için ankarada teklif edilen aylığın %20 altına fit oldum.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 symrna mıydı neydi, o daha güzelmiş.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu mudur http://arcimaging.org/GeisslerRex/IzmirSmyrnaAgora20004.jpg izmir smynra
cemad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 istanbul>izmir izmirin kızları>istanbulun kızları istanbulun kızları da güzel ama memleketin her yerinden göç aldığı için
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 20 yıldır izmirdeyim, burdan nasıl kurtulacağımı planlıyorum. pek birşey yok izmirde öyle ahım şahım. hani bi ortamı var dicem o ortamıda her yerde yaparsın zaten
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Dartanian said: Yapabiliyoruz ki yapıyoruz dimi : ) Umarım gelirsin memleketimize : ) gelicem gelicem temmuz başı en geç ordayım =)
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 izmir güzel bi şehir ama istanbul>izmir>ankara
Öne çıkan mesajlar