Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abazanlıkta sınır tanımıyoruz şrfszm / www.otobustegordum.com

paspatur

Öne çıkan mesajlar

"5 Nisan 2009 Pazar günü saat 19:00 sularında 28T Topkapı - Beşiktaş özel halk otobüsünde Beşiktaş tan Topkapı ya giderken gördüğüm, kumral, dalgalı uzun saçlı, beyaz tenli, güzel gözlü, sağ bileğinde NAZAR BONCUKLU bilekliği, elinde siyah dijital fotoğraf makinası ve yanında bir kız arkadaşı olan, Çapa durağında otobüsten indiğimiz sırada gözden kaybettiğim, o dünyalar güzeli kızı arıyorum."

yuh! adam iyi ki gözden kaybetmiş, gözden kaybetmese oturduğu sokağı, apartmanı, daire numarasını, perde rengini falan da söyleyecekmiş. zaten sorun söylemesi değil de bunları gözlemleyip aklında tutabilmesi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

creciente
31-05-2009 02:41:3627.05.09 da saat 17 ya da 17.30 civarında yıldız teknik ünisinin festivalline giderken gördüğüm uzun boylu siyah gözlü siyah küpeli kareli gömlekli çocuğu arıyorum sonra okulda da gördüm onu ama gidemedim yanına 30 M ya da 30 A daydı tam htırlamıorum otobüsün kodunu

------------------

arif
31-05-2009 21:42:26mrb creciente nasılsın tanısalımmı ben esmer değilim ama sarısın ela gözlüyüm
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

said:

creciente
31-05-2009 02:41:3627.05.09 da saat 17 ya da 17.30 civarında yıldız teknik ünisinin festivalline giderken gördüğüm uzun boylu siyah gözlü siyah küpeli kareli gömlekli çocuğu arıyorum sonra okulda da gördüm onu ama gidemedim yanına 30 M ya da 30 A daydı tam htırlamıorum otobüsün kodunu

------------------

arif
31-05-2009 21:42:26mrb creciente nasılsın tanısalımmı ben esmer değilim ama sarısın ela gözlüyüm

insanlıktan iğrendim şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

said:

creciente

------------------

arif

ahaha bu baya bulamaz da o cocugu,teknik unilerin girişinde dagıtıyorlar kareli gömleği sdfgh

o değil de adamlar gercekten ne çirkin tutup boyle site yapmıslar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...