paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 www.otobustegordum.com Artık oobüste kesiştiğiniz hatunu nerden bulacağım deme derdi bitti. Yuha be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,4026716 açılmıştı malesef (: edit: ama yaşadığın şoku tahmin anlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 "5 Nisan 2009 Pazar günü saat 19:00 sularında 28T Topkapı - Beşiktaş özel halk otobüsünde Beşiktaş tan Topkapı ya giderken gördüğüm, kumral, dalgalı uzun saçlı, beyaz tenli, güzel gözlü, sağ bileğinde NAZAR BONCUKLU bilekliği, elinde siyah dijital fotoğraf makinası ve yanında bir kız arkadaşı olan, Çapa durağında otobüsten indiğimiz sırada gözden kaybettiğim, o dünyalar güzeli kızı arıyorum." yuh! adam iyi ki gözden kaybetmiş, gözden kaybetmese oturduğu sokağı, apartmanı, daire numarasını, perde rengini falan da söyleyecekmiş. zaten sorun söylemesi değil de bunları gözlemleyip aklında tutabilmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: creciente 31-05-2009 02:41:3627.05.09 da saat 17 ya da 17.30 civarında yıldız teknik ünisinin festivalline giderken gördüğüm uzun boylu siyah gözlü siyah küpeli kareli gömlekli çocuğu arıyorum sonra okulda da gördüm onu ama gidemedim yanına 30 M ya da 30 A daydı tam htırlamıorum otobüsün kodunu ------------------ arif 31-05-2009 21:42:26mrb creciente nasılsın tanısalımmı ben esmer değilim ama sarısın ela gözlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kendercik said: tahmin anlayabiliyorum wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 itiraf komda da böle bişi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kendercik said: tahmin anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum olacak tabi ki ne dediğimin farkında değilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gemide seviştiğim hatunu arıyorum. nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kendercik said: Kendercik said: tahmin anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum olacak tabi ki ne dediğimin farkında değilim ki siteyi gorunce bana da aynisi oldu ;s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Quadrophenia said: said: creciente 31-05-2009 02:41:3627.05.09 da saat 17 ya da 17.30 civarında yıldız teknik ünisinin festivalline giderken gördüğüm uzun boylu siyah gözlü siyah küpeli kareli gömlekli çocuğu arıyorum sonra okulda da gördüm onu ama gidemedim yanına 30 M ya da 30 A daydı tam htırlamıorum otobüsün kodunu ------------------ arif 31-05-2009 21:42:26mrb creciente nasılsın tanısalımmı ben esmer değilim ama sarısın ela gözlüyüm insanlıktan iğrendim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 niye be, gayet medeni bi şekilde tanışalım mı demiş. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu ne yaaaaaaa dlskadlsadklas abi hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Harflerden dogan hecelerimle büyüdügüm kücük bir düş kaldı içimde... AMAN TANRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abazanlıkla ne alakası var yahu ? Bir kere adamın gördüğü kadını bulabilmesi için, kadınında o erkeği aramak için siteye üye olmuş olması gerekmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Quadrophenia said: said: creciente 31-05-2009 02:41:3627.05.09 da saat 17 ya da 17.30 civarında yıldız teknik ünisinin festivalline giderken gördüğüm uzun boylu siyah gözlü siyah küpeli kareli gömlekli çocuğu arıyorum sonra okulda da gördüm onu ama gidemedim yanına 30 M ya da 30 A daydı tam htırlamıorum otobüsün kodunu ------------------ arif 31-05-2009 21:42:26mrb creciente nasılsın tanısalımmı ben esmer değilim ama sarısın ela gözlüyüm ahaha bu baya bulamaz da o cocugu,teknik unilerin girişinde dagıtıyorlar kareli gömleği sdfgh o değil de adamlar gercekten ne çirkin tutup boyle site yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: Bu Yolcuya Özel Mesaj Gönderebilmek Için Üye Girisi Yapmalisiniz DUR YOLCU!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 logo beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ah ah elin oğlu yapıyorda bizimkiler yapamıyor. web 2 den eser yok sitede. e öyle oluncada bariz "sabah yaptım belki akşama birini kaldırırım" modunda oluyor. özenilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ozenle hazırlanmıs bir site olsa zaten toplu tasıma yaygınlasır istanbulda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu ilanı ben de görmüştüm geçen gün otobüste.ahuah çok rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 otobüstegördüm nedir abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 türk genci tanışmak ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aman yarabbim iğrenç.. işin sakat tarafı, sevgililerimiz, kız kardeşlerimiz vs de o otobüslere biniyor. ve bazı hayvanlar da röntgenlerini çeker gibi yol boyunca onları gözleriyle şaapıyolar.. bir de yetmezmiş gibi gelip bunu internette açık seçik herkesle paylaşıyolar.. yuh !!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Tahmin anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar