razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fiyatlar güzel, pek bakamadım ama güzel ayakkabılar var gibi. ben finalime kaçayım akşama bakıcam siz inceleyin http://www.barcin.com/urunler.asp/0,0,0,0,0,413,0,0,sayfa_no=1&iSon=20&alt_fiyat=&ust_fiyat=&,,,,,,,#LISTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Superstarlarımda eskidi :( http://www.barcin.com/resimler/b_660151.jpg http://www.barcin.com/resimler/b_912864.jpg http://www.barcin.com/resimler/b_667627.jpg az model varya. hep kötü modeller var. bunlar çoğu mağazada satılmıyo bile ama genede güzel model yok. baktım bütün markalara. %50 indirimi baya kötü modellerde yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi lcw de her zaman fiyatlar indirimli gibi. hem ucuz hem kaliteli. ben paso oradan alırım nalcaksam şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha istiyorum http://images.gittigidiyor.com/1653/16538417_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şu ayakkabıların önü çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Lcw çok dandik ya. Ayakkabıları filan. İyice collezione seviyesine düştü. eskiden daha kaliteli mal üretiyolardı bence. Yaza girerken 3-5 penye aldım ordan daha 2.ci yıkayışta gitti renkleri filanki çok dikkat ederim makine ayarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pogodi said: şu ayakkabıların önü çok kötü ya evet mor olanı biraz daha kısaymış. sen diyince dikkat ettim. http://2.bp.blogspot.com/_4xaUi7cQkNo/SdELz1tDrHI/AAAAAAAABCM/3x-BZPEd_fc/s320/mens_adidas_superstar_ii_reviews_373406_300.jpg bende bu var sanki daha uzun gibi. Zaten ne yaparlarsa ilki daha güzel oluyo. sonrasında tutturamıyolar bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bilmem valla en son 1 sene önce aldım ve hala kullanıyorum t-shirt üdür, caprisidir, ayakkabısıdır. yıkama ayarına da dikkat etmem ve gayet de sağlam ve renkleri eskisi gibi duruyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 biri bayan için, diğeri erkek için gibi duruyor. bayan için olanın büyük ihtimalle numarası diğerinden 5-6 numara küçük, öyle olunca da ucu da küçük kalıyor otomatik olarak. bence dizayn ile alakası yok ucunun durumunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok bende 37,5 gibi bi numarası var. hatta şimdi ayağımda evirip çevirip baktımda resimdeki kadar kısa değil. ama 2 sene oldu alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 puma unlimited getirip en dandik modelini satmak da büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böjeek said: pogodi said: şu ayakkabıların önü çok kötü ya evet mor olanı biraz daha kısaymış. sen diyince dikkat ettim. http://2.bp.blogspot.com/_4xaUi7cQkNo/SdELz1tDrHI/AAAAAAAABCM/3x-BZPEd_fc/s320/mens_adidas_superstar_ii_reviews_373406_300.jpg bende bu var sanki daha uzun gibi. Zaten ne yaparlarsa ilki daha güzel oluyo. sonrasında tutturamıyolar bidaha. şu ayakkabıya bayılıyorum ya. Müthiş bi estetik müthiş bi dizayn var ayakkabıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hakkaten güzel yokmuş aralarında, ben arka sayfalarda falan illa çıkar demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 calimero said: abi lcw de her zaman fiyatlar indirimli gibi. hem ucuz hem kaliteli. ben paso oradan alırım nalcaksam şahsen... lcw nası kaliteli la. collezione, lcw, sevenhill falan pazar malından hallice. dediğin lcw kalitesi yıllar önceydi, biz küçükkene. ozamanlar maymunlu lc waikiki fransızlarındı. çok da kaliteli idi malı. sonra tema tekstil diye dangoz bi grup satın aldı, bok ettiler kaliteyi. ha fiyat/performans olarak bence güzel yine de. thrifty diye tabir ettiğimiz cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Şimdi ayakkabı aldım geldim topic açılmş sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 içimize doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bundan almayı düşünüyorum nasıldır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha sadece 45 e kadar var, nasıl bir ırkçılık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 indirimli modellerde sade bi bayan ayakkabısı bulsaydım anneme hediye alıcaktım ama hepsi tırttan modeller gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 slazenger 45 den büyük ayakkabı üretmiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha ben de ayakkabı arıyordum alıcak edit: hiç güzel birşey bulamadım ya ben burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 50 indirimde güzel ayakkabı bulmak gibi bi şans biraz zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kalıpları nasıldır acaba bir numara büyüğünü mü almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Loxias said: bundan almayı düşünüyorum nasıldır sizce? alınabilirlik oranı çok yüksek numarasını bulduysan kesinlikle al bide siyahı vardı galiba onun ama gri daha güzel onu al sen >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kalıpları bir garip, uma thurman olmak lazım giyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar