burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://kotaku.com/5274314/metal-gear-comes-to-the-xbox-360-with-all+new-title?skyline=true&s=i ninja raiden, o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 4ü oynayamadım lan ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 xbox 360'a da cikacakmis. burdan butun ps3 fanboilarina lololololo yapiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 mgs'nin x box'a çıkması ps3'ün daha iyi bir konsol olduğu gerçeğini değiştirmez!1! Kolay gelsin; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahah cry moar plx. topu topu olacagi sey 4 en fazla 5 cd. sanki pc zamaninda hic oynamadik oyle oyun bisi olmaz bize lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tiz zamanda 3K lara denk gelesin! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahah yok o daha olmadi. banlanmis bi xboxim var ama 3k teget gecti hamdolsun s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ayıp ya ben açıcaktım. ben daha fanıyım çünkü ben açmalıydım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu portable ops gibi olacak bence asıl oyun ps3 e çıkacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sanmam öyle birşey yapcaklarını. Büyük ihtimalle multiplatform(PS3-X360) bir Action TPS olur. Microsoft'da para bol. Basmışlardır parayı, güzel bir oyun yaptırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyungezer.com said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hideo bildim kadarıyla 4 ü bile zorla yapmıştı istemiyordu yapmak ya gözünü para hırsı bürüdü. ya da çiplak fotolari konaminin elinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 içime güzelim serinin içine edeceklermiş gibi bir his doğdu. aman diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pronoit said: hideo bildim kadarıyla 4 ü bile zorla yapmıştı istemiyordu yapmak ya gözünü para hırsı bürüdü. ya da çiplak fotolari konaminin elinde hehe "All of the mgs games are the last only last lastly last lastest project kojima will work" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mgs43: clon wars'a kadar uzar bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: hdashdsfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Vingthor said: mgs43: clon wars'a kadar uzar bu iş E uzasın, bitmesini istemediğim serilerden biri MGS, kaldı ki artık oyun oynadığım falan da yok. Oturup bitiriyorum böyle lejanderi oyunları. Hatta bence 2D MGS'lerin remake'ini falan bile yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Uzasın ya, dandik oyun olursa almayız. Güzel ise alırız. Kimse zorla aldırtmıyor yani. Yapsınlar kardeşim, biz keyfimize bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Alexi_Septimus said: Vingthor said: mgs43: clon wars'a kadar uzar bu iş E uzasın, bitmesini istemediğim serilerden biri MGS, kaldı ki artık oyun oynadığım falan da yok. Oturup bitiriyorum böyle lejanderi oyunları. Hatta bence 2D MGS'lerin remake'ini falan bile yapabilirler. belli biryerde sıçacağından korkuyorum ben. kimse aynı istikrarı sürekli sağlayamaz hazreti kojimasan bile olsa. ki oda biraz fazla egoist bir herif. bir daha ps3'e oyun yapanı emsinler diye açıklama yaptı ps3'ü yerden yere vurdu falan. noldu? x360'a çıkarıyor pc'ye çıkarıyor oyunu. sıçselicek diye korkuyorum net. çok güzel bitti seri gelmesin yenisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.gametrailers.com/player/101272.html oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 oha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 oha bayağa iyidi hafif geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 raiden may cry olmus iste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar