Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pek güzel de karanlık olmuş bayağa atmosfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 uğraşmış emeğe saygı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aslında ilk oynadığımda bilgisayarı hafif kastığından mıdır bilinmez sarmamıştı ve silmiştim. ilk episodeu bedava görünce indireyim bari yaa dedim ve çektim. o bitince sonra da ikincisini oynadım. oyun aslında kötü değil. ama iyi de diyemiyorum. kontrol sisteminden midir, senaryosundan mıdır, birşeyler eksik geliyor. ron gilbert'ın eksikliğinden olsa gerek. zaman geçirmeye değer mi? değer. ama birşeyler eksik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla açıkcası hani eskilerini de oynadım gayet hoşuma gitti ben de 2.yi bitirdim az önce gayet eğlenceli hani eskilere göre biraz daha kolay ama tam Sam and Max zorluğunda olmuş başta çözemeyip biraz dolanıp halledebildiin şeylerden. bence konu güzel olmuş atmosfer karakterler gayet hoşuma gitti. DAha ne olsu nzaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben de ilkini dün, ikinciyi de demin bitirdim. gayet güzel yapmışlar, daha önce sadece 3. oyunu oynamıştım. onunla kıyaslarsak çok daha az hafif kalmış fakat beğendim. ilk oyunu spesyal edisyonunu oynamak kaldı şimdi bi :p treasure hunt olayını da güzel düşünmüşler, ondan çıkan birkaç kod işinize yarayabilir. Herhangi bir oyunda 5$ indirim, GOLD-M9ZY-FSP6-2BWE-L3QD bir episode'a %50 indirim, GOLD-SG2P-TZDY-6JEW-QNR9 tüm sezona %50 indirim, GOLD-KPHS-972G-DCQT-ALX6 (MI hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yarın geliyor yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 geldi gençler çekin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 180mb olan bu şeyde müzikler yokmu ben mi duyamıyorum ? edit: varmış ben malmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 son episode gibi süper başlamadı ama düzelicek işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 takıldım pirate face olayi için en üstte bir tane daha açmam gerekiyor, diğerlerin hepsini açtım ama iron monkey olan yere nasıl gideceğimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Lopeth said: takıldım pirate face olayi için en üstte bir tane daha açmam gerekiyor, diğerlerin hepsini açtım ama iron monkey olan yere nasıl gideceğimi bulamadım spoiler Nerd tipin davulu daha hızlı ritmle çalmasını sağlayıp sarı sıvının yükselmesini sağla, sonra gidip elindeki mug'a bu sıvıdan biraz doldur. Yapman gereken şu hızlıca etrafta gezinmemizi sağlayan garip şeyler var ya (tarif edemedim tam, bir ucundan girince bir ucundan çıkıyorsun hani) onlardan tıkanık olana dökersen mug'daki sıvıyı iron monkey'in olduğu yere geçiş yapabiliyorsun. Sabah 5'e kadar Monkey Island oynayıp uyku sersemi olunca bu kadar anlatabiliyorum, kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 teşekkürs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çok çabuk bitti bir de diğer episodelara göre zayıf bir episode malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evet daha bi kısıtlıydı gibi ama yine de eğlendim bu bölümde daha bi bulmaca tarzı şey vardı sanki face offdur o manatee ile dialogdur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Silphatos said: ben de ilkini dün, ikinciyi de demin bitirdim. gayet güzel yapmışlar, daha önce sadece 3. oyunu oynamıştım. onunla kıyaslarsak çok daha az hafif kalmış fakat beğendim. ilk oyunu spesyal edisyonunu oynamak kaldı şimdi bi :p treasure hunt olayını da güzel düşünmüşler, ondan çıkan birkaç kod işinize yarayabilir. Herhangi bir oyunda 5$ indirim, GOLD-M9ZY-FSP6-2BWE-L3QD bir episode'a %50 indirim, GOLD-SG2P-TZDY-6JEW-QNR9 tüm sezona %50 indirim, GOLD-KPHS-972G-DCQT-ALX6 (MI hariç) bu kodlari nasil kullaniyoruz hala calisiyorlar mi? Baska boyle kodlari olan arkadaslar var mi paylasabilecek? Tesekkurler bunlar icin Silphatos. Ben kullanmadim ama iyi paylasim kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu tales of monkey island hangi hikayeyi anlatıyor? tamamen diğer oyunlardan bağımsız mı? 4'ün bittiği yerden mi, baştan mı nedir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 It's satisfactory kısmında anıra anıra güldüm nedense=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 3. bolum biraz once bitti. Harika olmus. 4. oyun batirmisti ama bu oyunla geri gelmis guybrush :) Sanki biraz fazla kolay olmus. Insallah bu son 2 bolumden sonra ayni ekip devam oyunu da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bu treasure hunt olayi tam olarak nasil oluyor? Ben sitede kafadan atiyorum nerdeyse her salladigim tutuyor bir suru sey acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben de üçüncü bölümü az önce aldım, bakalım 2. bölüm gibi bizi fantastik diyarlara sürükleyecek mi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi her şey iyi güzel de ikon çok kötü ya. ulan anamız babamız bilgisayardan da anlamıyolar, ayrı bi dosya yaptım sırf masaüstünde ... gibi durmasın öle diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben de şimdi bitirdim. Yine çok eğlenceli olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ne zaman çıkacak 4. bölüm yaw. Ayda bir çıkmıyomuydu bu. İlki 20'sinde çıktı 3.sü 27 sinde flm... Bu 4.sü bi sonraki aya mı kayar acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 14ünde çıkacak diye gözüküyordu ilk başta, sonra birden kayboldu o tarih. Umarım bir sonraki aya sarkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son aciklamalarda ekim ayinda olacak dendi, ama tarih veremiyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar