Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Sylian

Öne çıkan mesajlar

aslında ilk oynadığımda bilgisayarı hafif kastığından mıdır bilinmez sarmamıştı ve silmiştim.

ilk episodeu bedava görünce indireyim bari yaa dedim ve çektim. o bitince sonra da ikincisini oynadım.

oyun aslında kötü değil. ama iyi de diyemiyorum. kontrol sisteminden midir, senaryosundan mıdır, birşeyler eksik geliyor. ron gilbert'ın eksikliğinden olsa gerek.

zaman geçirmeye değer mi? değer.

ama birşeyler eksik geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla açıkcası hani eskilerini de oynadım

gayet hoşuma gitti ben de 2.yi bitirdim az önce

gayet eğlenceli hani eskilere göre biraz daha kolay ama tam Sam and Max zorluğunda olmuş başta çözemeyip biraz dolanıp halledebildiin şeylerden.

bence konu güzel olmuş atmosfer karakterler gayet hoşuma gitti. DAha ne olsu nzaten
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilkini dün, ikinciyi de demin bitirdim. gayet güzel yapmışlar, daha önce sadece 3. oyunu oynamıştım. onunla kıyaslarsak çok daha az hafif kalmış fakat beğendim. ilk oyunu spesyal edisyonunu oynamak kaldı şimdi bi :p

treasure hunt olayını da güzel düşünmüşler, ondan çıkan birkaç kod işinize yarayabilir.

Herhangi bir oyunda 5$ indirim, GOLD-M9ZY-FSP6-2BWE-L3QD

bir episode'a %50 indirim, GOLD-SG2P-TZDY-6JEW-QNR9

tüm sezona %50 indirim, GOLD-KPHS-972G-DCQT-ALX6 (MI hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

takıldım

pirate face olayi için en üstte bir tane daha açmam gerekiyor, diğerlerin hepsini açtım ama iron monkey olan yere nasıl gideceğimi bulamadım

spoiler

Nerd tipin davulu daha hızlı ritmle çalmasını sağlayıp sarı sıvının yükselmesini sağla, sonra gidip elindeki mug'a bu sıvıdan biraz doldur. Yapman gereken şu hızlıca etrafta gezinmemizi sağlayan garip şeyler var ya (tarif edemedim tam, bir ucundan girince bir ucundan çıkıyorsun hani) onlardan tıkanık olana dökersen mug'daki sıvıyı iron monkey'in olduğu yere geçiş yapabiliyorsun. Sabah 5'e kadar Monkey Island oynayıp uyku sersemi olunca bu kadar anlatabiliyorum, kusura bakma :)

Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ben de ilkini dün, ikinciyi de demin bitirdim. gayet güzel yapmışlar, daha önce sadece 3. oyunu oynamıştım. onunla kıyaslarsak çok daha az hafif kalmış fakat beğendim. ilk oyunu spesyal edisyonunu oynamak kaldı şimdi bi :p

treasure hunt olayını da güzel düşünmüşler, ondan çıkan birkaç kod işinize yarayabilir.

Herhangi bir oyunda 5$ indirim, GOLD-M9ZY-FSP6-2BWE-L3QD

bir episode'a %50 indirim, GOLD-SG2P-TZDY-6JEW-QNR9

tüm sezona %50 indirim, GOLD-KPHS-972G-DCQT-ALX6 (MI hariç)

bu kodlari nasil kullaniyoruz hala calisiyorlar mi? Baska boyle kodlari olan arkadaslar var mi paylasabilecek? Tesekkurler bunlar icin Silphatos. Ben kullanmadim ama iyi paylasim kenk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...