Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben de bekliyorum heycanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cikmadi mi yaa, goremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Iııh. Refresh manyağı oldum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 8-) çok heves etmiştim lan bu akşam oynarım diye böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lan bu ne, wii versiyonu var pc yok. Allah allaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 FUCK THIS SHIIIIIIIIIT!! gece bir oldu oyun yok. ben mi bulamıyorum nedir. ölücem sıkıntıdan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahaha o ne resim abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sabahın 5'inde çıkmış anca. Akşama kadar da işim var nasıl beklicem bilmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 buyuk rezillik harbiden, bende sabah ise giderken 180mb lik download ina cildigni gordum, 4mbit ile 30k/sec cekiyordum :D aksama oynayacaz artik, millet 3-4 saatte bitirmis oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 giriş bölümünü geçtim de güzel gibi duruyor, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Grafik, ses ve atmosfer olarak güzel duruyor şu anda. Gerçi henüz çok başlardayım, Ninja minyatürü arıyorum :P Ama kontrol sistemi -kusura bakmayın- tam rezalet olmuş. Bulan kişiyi bir an önce firmadan kovmalarını diliyorum. Guybrush'ın tipine de pek ısınamadım, sevimli havasını biraz yitirmiş gibi geldi. Ama çok zevkli gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yeni tipleri hiç sevmedim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bir tek Elaine güzel. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben hiç ısınamadım ya oyuna, hareket sistemi rezalet, tipler, ortamlar acaip garip. Ne kadar klişe olsa da, 2D'nin tadının yanına bile yaklaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 browser oyunu havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mouse ile hareket etme sistemi çok salak olmuş. Klavye kullandım onun yerine, çok çok daha rahat oldu. Ayrıca Steam'de 35$'dan satılmaya başlamış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mi4 havası var oyunda. eskilerden tanıdıkları görmek güzel oluyor be voodoo lady falan.. murray ve stan ne zaman çıkacaklar merak ediyorum. guybrush'in tipi çok keko olmuş mimikler falan gitmemiş diyordum da alışmaya başladım. eğlenmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ilk chapter bitti şimdi yenisi için 1 ay beklicez mi :S arggggg!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Maymun'lu bulmaca kolay olmasına rağmen çok zevkliydi. Ağır ağır kasmadan oynuyorum oyunu. Klavyeyi kullanmaya başladığımdan beri de kontrol sorunu yaşamıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bence bulmacalar güzeldi kontroller de sorunlu değil sonuçta klavye kullanmanız lazım bence. Ama oyunun esprilerini beğenmedim güldüğüm sadece 1-2 espri oldu bu yüzden monkey island havasını yakalayamamış maalesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ben de bitirdim demin. Çok uzun sürmedi. Zaten çok uzun süre takıldığım yer de olmadı. Tüm hint'leri kapatmış olmama rağmen baya ipucu veriyor. O yüzden yer yer fazla kolay kaçmış. Grafikler günümüz için kötü sayılır ama design ve atmosfer güzel olduğu için hemen alışılıyor. Seslendirmeler iyi. Dominic Armato'nun sesi yetiyor. :) Kontrollere gelince. Oyunun başında mouse ile hareket etme şeklini görünce bin bir küfür ettim. Hakkaten kim akıl atmış, oynayanlar niye bir şey dememiş anlamadım. Neyse.. bir süre sonra alışılıyor ve rahatsız etmiyor. Klavye ile yürünebildiğini bilmiyordum bile. Şimdi burda öğrendim. MI fanı olarak ilk üç oyundan iyi olmasını beklemiyordum. Bence yine de gayet iyi. Verdiğim parayı hak ediyor en azından. Bu arada Guybrush'ın dans animasyonu bitirdi beni. razzRaziel said: ilk chapter bitti şimdi yenisi için 1 ay beklicez mi :S arggggg!! 1 ay sonra çıkacaksa iyi. Coming soon diyor sadece, tarih verilmemiş. Umarım çok bekletmezler. Oyunun gidişatını etkilemeyen geyik (altarla ilgili) Porselen figürü ormandaki altara koymayı deneyin denemediyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 her ay bir bolum olarak cikarcaklarmis. toplam 5 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 secret of the monkey island da çıkmış.eski oyunun daa iyi grafiklerle remake'i,açıkçası milyonuncu kez oynıcak olmama rağmen,beni yeni oyundan daha çok eğlendireceğine inanıyorum.iniyo şuan http://www.gamespot.com/pc/adventure/thesecretofmonkeyislandspecialedition/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 9 euro iyiymiş ya. Pahalı olmasından korkuyordum. Aldım, iniyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 şimdi bu steamdeki the secret of monkey island special edition ilk oyunun remake i mi yoksa ayrı bir oyun mu ona göre alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar