Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :(

son

Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/
Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ).
Ama bir de telltalenin sitesinde walkthroughtun sonuna şunu eklemişler:
"There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace."
Devamı gelir artık inş :)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
grim fandangonun konsept calışmasının bütcesi fazla gelir telltales'a

katılıyorum grim fandago belki de adventure oyunun geldiği en üst noktaydı ama doğru dürüst kar edemedi ve o kadar beğenilen bir oyunun para kazandırmaması üzerine adventure'ın düşüşü hızlandış
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :(

son

Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/
Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ).
"There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace."

:) sen credits in bitmesini beklememissin. Arkadaslar oyun bitince bekleyin butun creditsin bitimine kadar, kisa bir film var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

draedan said:

en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi.

Hmm çok çok kolay diyosun ben ilk defa 1 saatten fazla takıldım bir yerde. Sinirimi bozdu şimdi ya kesin çok basit bir şeyi atladım. :)

bende mesela rip lerin acildiktan sonra yaklasik 1 saat takildigim yer vardi , aklima gelen seyi 1 kere deneyip birakmisim, o yuzden takilmisimmesela, ama onun haricinde cok kafa yordugum yer yoktu. Ama buna ragmen cok kolay oyun diyebiliriz, hersey buyuk buyuk belirtilmis ne yapilacagi :(
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Oce4n said:

son

:) sen credits in bitmesini beklememissin. Arkadaslar oyun bitince bekleyin butun creditsin bitimine kadar, kisa bir film var.

her lucasarts oyununun sonuna kadar beklenmelidir :D
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

Mirage said:

draedan said:

en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi.

Hmm çok çok kolay diyosun ben ilk defa 1 saatten fazla takıldım bir yerde. Sinirimi bozdu şimdi ya kesin çok basit bir şeyi atladım. :)

bende mesela rip lerin acildiktan sonra yaklasik 1 saat takildigim yer vardi , aklima gelen seyi 1 kere deneyip birakmisim, o yuzden takilmisimmesela, ama onun haricinde cok kafa yordugum yer yoktu. Ama buna ragmen cok kolay oyun diyebiliriz, hersey buyuk buyuk belirtilmis ne yapilacagi :(

Daha oyunun ilk başlarında çok saçma bir yerde takılmıştım ben.

Grog makinesinin olduğu yerde...

Ekranın sol tarafına doğru gidilebildiğini farketmemişim. Dolayısıyla köpeği bulamamıştım. Hint frequency de hep 0'da oynuyordum. Hint frequency'yi yükseltince köpekle ilgili bir şey söyledi. Köpek nerdeydi diye hatırlamak için oyuna baştan başladım. Daha oyunun en başında mezardaki köpeği görünce dank etti anca.

Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Oce4n said:

son

Ahah aklıma da gelmedi değildi gerçi. Diğer chapterlarda bekledim bekledim çıkmadı bişi dedim bunda da olmaz artık filam ama... :D
Neyse devamını bekleriz o zaman :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...