abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 f5 liyorum steam i yok daha satın aldıgım oyunu rapidden indirtcekler bana istanbula gidicektim gitmedim oyun çıkıcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Telltaleden alanlar indirebiliyormuşlarmış. http://www.telltalegames.com/store/riseofthepirategod edit: o değil de bitiyo gene monkey island be. son bölüm. :( Üzüldüm valla ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 2. sezon olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 olur olur da 3-4 aydan once olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 full throttle, grim fandango felan da yapacaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 grim fandangonun konsept calışmasının bütcesi fazla gelir telltales'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 monkeylerden düzgün bir gelir elde ettilerse belki büyümeye başlayabilirler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Allah belanı versin steam crackli çektim oynuyorum 35 dolar para verdiğim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben yükleyemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :( son Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/ Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ). Ama bir de telltalenin sitesinde walkthroughtun sonuna şunu eklemişler: "There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace." Devamı gelir artık inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 full throttle mi yapicaklar!?? obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: grim fandangonun konsept calışmasının bütcesi fazla gelir telltales'a katılıyorum grim fandago belki de adventure oyunun geldiği en üst noktaydı ama doğru dürüst kar edemedi ve o kadar beğenilen bir oyunun para kazandırmaması üzerine adventure'ın düşüşü hızlandış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 draedan said: en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi. Hmm çok çok kolay diyosun ben ilk defa 1 saatten fazla takıldım bir yerde. Sinirimi bozdu şimdi ya kesin çok basit bir şeyi atladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Oce4n said: Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :( son Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/ Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ). Ama bir de telltalenin sitesinde walkthroughtun sonuna şunu eklemişler: "There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace." Devamı gelir artık inş :) :) sen credits in bitmesini beklememissin. Arkadaslar oyun bitince bekleyin butun creditsin bitimine kadar, kisa bir film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mirage said: draedan said: en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi. Hmm çok çok kolay diyosun ben ilk defa 1 saatten fazla takıldım bir yerde. Sinirimi bozdu şimdi ya kesin çok basit bir şeyi atladım. :) bende mesela rip lerin acildiktan sonra yaklasik 1 saat takildigim yer vardi , aklima gelen seyi 1 kere deneyip birakmisim, o yuzden takilmisimmesela, ama onun haricinde cok kafa yordugum yer yoktu. Ama buna ragmen cok kolay oyun diyebiliriz, hersey buyuk buyuk belirtilmis ne yapilacagi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 DiadanLocke said: Oce4n said: Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :( son Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/ Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ). Ama bir de telltalenin sitesinde walkthroughtun sonuna şunu eklemişler: "There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace." Devamı gelir artık inş :) :) sen credits in bitmesini beklememissin. Arkadaslar oyun bitince bekleyin butun creditsin bitimine kadar, kisa bir film var. her lucasarts oyununun sonuna kadar beklenmelidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 draedan said: Mirage said: draedan said: en kisa surendi, cok cok kolaydi, bence de kotu bir bolum idi ama afterlife kismi sanatsal olarak cok guzeldi. Hmm çok çok kolay diyosun ben ilk defa 1 saatten fazla takıldım bir yerde. Sinirimi bozdu şimdi ya kesin çok basit bir şeyi atladım. :) bende mesela rip lerin acildiktan sonra yaklasik 1 saat takildigim yer vardi , aklima gelen seyi 1 kere deneyip birakmisim, o yuzden takilmisimmesela, ama onun haricinde cok kafa yordugum yer yoktu. Ama buna ragmen cok kolay oyun diyebiliriz, hersey buyuk buyuk belirtilmis ne yapilacagi :( Daha oyunun ilk başlarında çok saçma bir yerde takılmıştım ben. Grog makinesinin olduğu yerde... Ekranın sol tarafına doğru gidilebildiğini farketmemişim. Dolayısıyla köpeği bulamamıştım. Hint frequency de hep 0'da oynuyordum. Hint frequency'yi yükseltince köpekle ilgili bir şey söyledi. Köpek nerdeydi diye hatırlamak için oyuna baştan başladım. Daha oyunun en başında mezardaki köpeği görünce dank etti anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 DiadanLocke said: Oce4n said: Uzun süren bekleme ve 5. chapter bitti :) Sonuç olarak açıkçası son bölümü beğenmedim :( son Bütün oyun iyi güzel gitti de oyunun sonu hani bi daha karizimatik bitseydi daha bi açıklayıcı olsaydı filan... Bütçesi bitmiş anime gibi çat diye kesmişler gibi oldu kötü oldum :/ Morgana ne oldu, guybrush vucudunu nası aldı, leçak nereye kayboldu (leçaklar ölmez... :P ). Ama bir de telltalenin sitesinde walkthroughtun sonuna şunu eklemişler: "There's still many unanswered questions, so many seas to sail. For now, Guybrush is at peace." Devamı gelir artık inş :) :) sen credits in bitmesini beklememissin. Arkadaslar oyun bitince bekleyin butun creditsin bitimine kadar, kisa bir film var. Ahah aklıma da gelmedi değildi gerçi. Diğer chapterlarda bekledim bekledim çıkmadı bişi dedim bunda da olmaz artık filam ama... :D Neyse devamını bekleriz o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Steam'de tüm TOMI oyunlarını kapsayan bi paket yayınlanmış, fiyatı 35$. Hoş, ben internetten oynayamadığım bi oyuna kutulu olmadığı sürece para vermem ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 e oldu mu şimdi peki? sadece 5. oyunun 5 bölümüne o kadar para verdik daha yeni? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya bana birisi torrentini pmleyebilir mi şu 5. episodeun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Emaleth said: e oldu mu şimdi peki? sadece 5. oyunun 5 bölümüne o kadar para verdik daha yeni? :( TOMI dediği Tales of Monkey Island zaten sadece 5. oyun. Gerçi bir ara hediye olarak o senin çalıştıramadığın remake'i de eklemişler o pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 neyse ki guybrush'ı o kadar seviyorum ki helal ettim gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Oyunun 1. chapterini yükledim.Oyunu açtığımda 10-15 sn sonra crash olup kapanıyor.Sorun nerde acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar