ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://fearofbliss.files.wordpress.com/2007/10/messi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oha varmış lan öyle markalar sdfsf edit: iyi hacı. reklam analizi yapiyim dedim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Şimdi seda sayan bu çocuğun yurt odasını basar ödeşme vakti geldi diye sonrada evlenir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Abi ben de beğenmemiştim ama, 800.000 kişi katılmış şu anda kampanyaya, içeriden bilgi veriyorum size. Yani aslında, BAYA BAŞARILI bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 link kırık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 lan seviyodum ben pepsiyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Pepsi değil pepsiğ artık o benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 abi cola turkadan bile beter ya pepsi içilmz ztn şimdi içmemek için bi neden daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 duygulandırdı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çocuğa üzüldüm anneyi dövesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Tişört de janjanlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iyi ki esra erolu falan oynatmamislar HER KAPAAKTEAAN BI KOCAA! deseydi nolurdu halimiz sdfj. bu da fena yeterince zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 öyle gerizekalı bi anadan nası bi evlat çıkabilirdi ki peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Böyle gereksiz reklamlara nasıl para harcıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bokum gibi reklam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pepsi sadece cırcır olunca icilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ShadowFury said: Dynun said: baba üniversite'ye gidebilirim artık! diyor , orda facepalm oldum ben hahahah evet o kısım rezil ya. babanın cevabı muhtemelen "vazgeçtim lan, gitme sen üniversiteye filan" olucaktır o durumda. çocuk ayrı gerizekalı, anne hepten gerizekalı, reklam rezalet, pepsi alacağım olsa almam lan. reklamda samimiyet adına hiçbirşey yok.insanlarda lan 10k liraya ihtiyacım var bi pepsi alayım bari gibi bi his uyandırıyor. çok yapmacık bi reklam (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 allah belasını versin böyle reklamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pepsi güzel değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 seda sayan ve pipisi diye okuyan bi tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cogitoz said: Pepsi değil pepsiğ artık o benim gözümde. wowowwhhhhh =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 O değilde babalarını arayacak kontörleri bile yok ulan bu nasıl bir fakirlik nasıl bir kamilliktir allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ZaugnaKhaldun said: Abi ben de beğenmemiştim ama, 800.000 kişi katılmış şu anda kampanyaya, içeriden bilgi veriyorum size. Yani aslında, BAYA BAŞARILI bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tamam arda süpersin >:D<:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar