Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seda sayan & pepsi


fizban

Öne çıkan mesajlar

yıllarca klasik, yılların kolası, orijinal, gerçek tad şeklinde kendini konumlandıran, hatta en son 102 yaşındaki dedeli reklamı çıkaran cocacolaya karşı her zaman next generation sloganlı kampanya yürütmüş olan pepsiden akıl almaz bir hareket. gençlik nerede seda sayan nerede lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi açımızdan değil,
türkiyedeki genç çoğunluğun da ilgi alanında değil seda sayan. aynı şekilde üniversiteye gitmek isteyen gençten bahsediliyorsa seda sayan iyice uzak bir isim.
seda sayan'ın özelliği orta yaş ve üstündeki insanlar tarafından uğur dündar ile beraber türkiyenin en güvenilir insanı sayılması. genç kitle ile alakası yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman coca-cola içen adam pepsinin kıçını yırtacağı bi reklamla dahi coca-cola içmez. aynısı tersi için de geçerli. yani bu iki firma asla birbirlerinin hitabettiği kesime oynamıyor. seda sayan posta gazetesinin yaptırdığı araştırmalarda insanların en çok güvendiği ünlü. şimdi hayatı boyunca pepsiye coca-colaya kara gazoz demiş, bi kesim var türkiyede. bunlar bu reklamdan sonra markette görünce pepsi mi alır sizce, coca-cola mı.


inanılmaz başarılı bi reklam kampanyası olmuş. reklam filmi için aynı şey söylenemez tabi dsfsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...