Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya acaba, hala havada sağ salim uçma ihtimalleri var mı? teknik bir komplikasyondan radarda gözükmüyor olabilirler mi? ne zaman kalkmış uçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İNŞALLAH İÇİNDE TÜRK YOKTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dün akşam 7de kalkmış sanırım türkiye saati ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: İNŞALLAH İÇİNDE TÜRK YOKTUR. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 TSİ 12.15'de (3 buçuk saat önce) Fransa'ya inmesi bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Otedengelen said: trafik kazasında kurtulma şansı daha fazla hem de bir nebze senin elinde. uçak dediğin konservenin koltuklu kanatlı ve motorlusu.haklisin, allah ucmamizi istese bize de kanat bahsederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Fırtınaya girmiş elektrik sistemleri bozulmuş düştü gözüyle bakılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 televizyonda biri bermuda falan bişiler sıkıodu bermuda ne alaka knouyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Red said: televizyonda biri bermuda falan bişiler sıkıodu bermuda ne alaka knouyla :) işte yaz geldi ya, bermuda kapri felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 konuyu bölmeyyim http://img208.imageshack.us/img208/9237/abowwwwwwwwwwwwwwwwwwww.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Penthesilea said: Otedengelen said: trafik kazasında kurtulma şansı daha fazla hem de bir nebze senin elinde. uçak dediğin konservenin koltuklu kanatlı ve motorlusu.haklisin, allah ucmamizi istese bize de kanat bahsederdi. yüzmemizi istese solungaç da verirdi demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hayır yüzgeç verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yüzebiliyoruz zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 köpekbalığı varsa ben yüzmem, okyanusta vardır uçağın düştüğü yerde bolca şimdi.uçak kazasından kurtuluosun bu sefer balık yiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Nakamura said: Penthesilea said: Otedengelen said: trafik kazasında kurtulma şansı daha fazla hem de bir nebze senin elinde. uçak dediğin konservenin koltuklu kanatlı ve motorlusu.haklisin, allah ucmamizi istese bize de kanat bahsederdi. yüzmemizi istese solungaç da verirdi demi. heralde abi. gemi de kötü. bknz : titanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Aklıma Muhsin Yazıcıoğlu helikopter kazası geldi şimdi. O zaman bulunamadı diye baya delirmiştik de bulunamayınca bulunamıyor lanet olası. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Ölen(veya kaybolan) insanlara ve onların yakınlarının hissettiklerine karşı yorumlarınız ve duygularınız bir odununkinden farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şu anda şu postu atana kadar afrikada tonlarca çocuk öldü, rusyada bir kadını sakat bıraktılar, amerikada zenciler beyaz çocuğu bıçakladı vs. herşeye üzülürsen yaşayamazsın bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 afrika draması falan yapmayın abi şimdi, ne alaka? sadece o uçakta bir yakının olduğunu düşün? 220 kusur insan, tek saniyede yok oluyor. bekleyeni, seveni, ailesi arkada neler çekiyor kim bilir? Kolay değil. bir de "lost" esprisi yapmışım ki haberi burdan öğrenince "heralde uçarken radarı bozuldu" sandım da değilmiş, haber sitelerinde okuyunca yazdığıma bin pişman olup kendimden iğrendim. yok bermudaymış falan saçmalayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 e tabii ki hoş bir olay değil kaza olması insanların ölmesi de, umarım bi sonraki düşen uçakta olursunuz ne demek yahu? beddua ediyor adam forumda, sana da CORP POR KAL VAS FLAM IM POR YLEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Rock said: İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Ölen(veya kaybolan) insanlara ve onların yakınlarının hissettiklerine karşı yorumlarınız ve duygularınız bir odununkinden farksız. self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Otedengelen said: şu anda şu postu atana kadar afrikada tonlarca çocuk öldü, rusyada bir kadını sakat bıraktılar, amerikada zenciler beyaz çocuğu bıçakladı vs. herşeye üzülürsen yaşayamazsın bu dünyada. oha ne diyosun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: Rock said: İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Ölen(veya kaybolan) insanlara ve onların yakınlarının hissettiklerine karşı yorumlarınız ve duygularınız bir odununkinden farksız. self-pwnage. yahu bu kadar dram yapıcak bi olay yokki ortada. millete beddua etmek için bahane aramışın gibi sanki.ölmenizi kaybolmanızı diliyorum demek odunluktan farklı birşeymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 said: İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Dram yaptığım yok. Sadece o kayıp duygusunu yaşamanızı diledim. O duyguyu yaşadıktan sonra da gelip burda bu iğrenç espirileri yapabilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar