Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Air France uçağı kayboldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Otedengelen said:

trafik kazasında kurtulma şansı daha fazla hem de bir nebze senin elinde. uçak dediğin konservenin koltuklu kanatlı ve motorlusu.
haklisin, allah ucmamizi istese bize de kanat bahsederdi.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Otedengelen said:

trafik kazasında kurtulma şansı daha fazla hem de bir nebze senin elinde. uçak dediğin konservenin koltuklu kanatlı ve motorlusu.

yüzmemizi istese solungaç da verirdi demi.
Mesaj tarihi:
Nakamura said:

Penthesilea said:

Otedengelen said:

yüzmemizi istese solungaç da verirdi demi.

heralde abi. gemi de kötü. bknz : titanik.
Mesaj tarihi:
İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Ölen(veya kaybolan) insanlara ve onların yakınlarının hissettiklerine karşı yorumlarınız ve duygularınız bir odununkinden farksız.
Mesaj tarihi:
şu anda şu postu atana kadar afrikada tonlarca çocuk öldü, rusyada bir kadını sakat bıraktılar, amerikada zenciler beyaz çocuğu bıçakladı vs.

herşeye üzülürsen yaşayamazsın bu dünyada.
Mesaj tarihi:
afrika draması falan yapmayın abi şimdi, ne alaka?

sadece o uçakta bir yakının olduğunu düşün?

220 kusur insan, tek saniyede yok oluyor. bekleyeni, seveni, ailesi arkada neler çekiyor kim bilir? Kolay değil.

bir de "lost" esprisi yapmışım ki haberi burdan öğrenince "heralde uçarken radarı bozuldu" sandım da değilmiş, haber sitelerinde okuyunca yazdığıma bin pişman olup kendimden iğrendim.

yok bermudaymış falan saçmalayın pls.
Mesaj tarihi:
Rock said:

İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum. Ölen(veya kaybolan) insanlara ve onların yakınlarının hissettiklerine karşı yorumlarınız ve duygularınız bir odununkinden farksız.

self-pwnage.
Mesaj tarihi:
Otedengelen said:

şu anda şu postu atana kadar afrikada tonlarca çocuk öldü, rusyada bir kadını sakat bıraktılar, amerikada zenciler beyaz çocuğu bıçakladı vs.

herşeye üzülürsen yaşayamazsın bu dünyada.

oha ne diyosun =(
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Rock said:

self-pwnage.

yahu bu kadar dram yapıcak bi olay yokki ortada.

millete beddua etmek için bahane aramışın gibi sanki.ölmenizi kaybolmanızı diliyorum demek odunluktan farklı birşeymi
Mesaj tarihi:
said:
İster istemez bazılarınızın kaybolacak bir sonraki uçakta bulunmasını diliyorum.

Dram yaptığım yok. Sadece o kayıp duygusunu yaşamanızı diledim. O duyguyu yaşadıktan sonra da gelip burda bu iğrenç espirileri yapabilecek misiniz?
  • Yeni Oluştur...