Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer sen gelip buraya kendi resmini kendin koyarsan
dalga geçilir
ben uzun saçlı çıplak isaya benzeyen fotmu koydum 15 kişi fotoşopla girmediğim kılık kalmadı
ben zaten dalga geçilceğini biliyodum
ama sen başka yerlerden bulup koyuyosun lol
haksızsınız bu kadar basit.
üste çıkmaya çaçlışmayalım.
Mesaj tarihi:
Şimdi tekrar baktım özel yazıyor facebook ayarlarımda. Acaba revo guruba üye olduğum için mi girebiliyorsunuz anlamadım. Ayrıca profilime bakılabiliyor olması resimleri alıp internette dalga geçebileceğiniz anlamına mı geliyor?

Yani burda şikayetlerimi belirttim diye tamam iftira ettiniz, hakaretler geldi, dalga geçme furyası yaptınız. Bunları bekliyordum az çok. Ama resmimi alıp da böyle internete koyacağınızı hiç düşünmemiştim. Gerçekten üzüldüm. Artık bu konuda da fazla konuşmak istemiyorum. Bana böyle yapıldı şöyle yapıldı konuları bu resim olayından sonra önemini yitirmiştir. Yine de halen o guildde sevdiğim arkadaşlarım vardır. Umarım onlar da bu fotoğraf olayına karışmamışlardır. Bana saygısızlık edenler ve beni mağdur edenlerin dışında o guilddeki herkese de kalın sağlıcakla diyorum.
Mesaj tarihi:
E adamda facebook'a koymuş, revolution guild bölümünde, hatta utanmadan bizim kendi arkadaş grubumuza bu postların linkini falan atmış yani o derece. Bir fark göremiyorum ben arada.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

E adamda facebook'a koymuş, revolution guild bölümünde, hatta utanmadan bizim kendi arkadaş grubumuza bu postların linkini falan atmış yani o derece. Bir fark göremiyorum ben arada.

facebookta ben bi sürü arkadaşımın bu forumda olan ne resimleri var ama izin almadan kalkıpta koymuyorum.
öncelikle izin alırım koyabilirmiyim diye sonra koyarım.
kalkıpta elalemin fotosunu zart diye koymam izin almadan.
facebook başka yer burası başka
karıştırmayalım.
git orda geçdalganı.
Mesaj tarihi:
Çok umursamıyorum açıkçası senin ne yapıp, ne yapmayacağını. İnternete resmini koyuyorsan ve "ortalığa" koyuyorsan, birilerinin eline geçeceğini ve farklı amaçlar için kullanılacağını bilmen gerek. Arkadaşlarım için bende yapmam, tatar benim arkadaşım değil, bana idiot diyen bir şahıs.

Ayrıca resim ne zamandan beri utanılacak bişi oldu, gayet normal poz vermiş adam, küçük oynamalar yapılmış geyik amaçlı, ben hiç demedim bile "tatar çok çirkinmiş lan auhauha tipe bak" falan diye.
Mesaj tarihi:
Boci said:

Aynı hataları tesadüfen de olsa sen yapsan ve sana gerizekalı deseler ventten falan, eminim ki sende "ulan bana nasıl hakaret edersin" demezsin...

Diyemezsin zaten suç sende olunca ama başıma hiç gelmedi tesadüfen bile olsa.

edit: imla
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

he adam açık unuttu diye koyun forumlara alay edin iyimiş.

sana da yazık gerçekten

ben sadece profilinin "free for all" olduğunu belirttim
çünkü 2 isim verdi "bunlardan biri yapmıştır zaten bekliyodum" diye

ben ne resmi beğendiğimi belirttim ne de doğru bulduğumu söledim
lafı anlamak istediğiniz gibi anlamayın okuyup olduğu gibi anlayın
Mesaj tarihi:
abi sizin yaş kac sormasi ayip şakamisiniz yoksa komiklik yapmayami kasiyorsunuz konunun ne alakasi war maaşla v.s ile adam sikayetini dile getirdi gereken kisiler gereken cewaplari verdi demekki sizin gözünüzde bu oyun maasli bir oyun ki hala oturup bu olay hakkinda konusabilcek konu bulabiliyor veya yaratabiliyorsunuz oda güzel birsey 1 kisinin yada 2 kisinin yada 3 kisinin cefasını 20+ kisi cekmesi nedir ya yapmadinizmi hic progress ee dair bisi hic mi kasmadiniz yok artik diyorum helal yani benide öpün de sewindirik olim
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Boci said:

Aynı hataları tesadüfen de olsa sen yapsan ve sana gerizekalı deseler ventten falan, eminim ki sende "ulan bana nasıl hakaret edersin" demezsin...

Diyemezsin zaten suç sende olunca ama başıma hiç gelmedi tesadüfen bile olsa.

edit: imla

İşte sorunda orda zaten. Kimse kabullenmiyo hatalarını. Ama yinede 50 yaşında birine her ne durum olursa olsun gerizekalı demek gerizekalıca bi hareket...
Mesaj tarihi:
kazım said:

amma abartıyorsunuz ya, adam 3 kerede hata yapabilir 5 kerede, oyuna alışamamıştır , kafası doludur , sarhoştur ...vs. Ayrıca iyi bir oyuncu olmasa nolucak yani oyun lan bu ? En fazla kibarca söyleyip yollarsın ama ; iş hakarete gelince dur bakalım , orda demişler yok 3 kere yaparsa gerizekalı bile az denir , biri demiş yok bende sövüyorum 50 yaşında adam var ses çıkarmıyor , ulan siz kimsiniz bana hakaret ediyorsunuz , tamam bi samimiyet olur argo konuşursun ama ; oyunda herkesede bu kadar rahat konuşamazsın.Tabi hep ergen gençler dolu olduğu için kimseden bu olgunluğu bekliyemezsin , ama ben gerçekten insanların birbirine saygılı olduğu iyi guildler gördüm.Demekki mümkünmüş

+1
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...