GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 /discuss ölüyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Apish Arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 GÖT AĞRISI LAN İŞTE. gidip rahat bi sele taktırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben taktırdım yenisini de alakası yok. ya 20 kilo vericem acımıcak ya sürekli olarak pedallara yüklenicem ki bisiklete binme amacı o bacak kası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Erkek bisikletlerinin seleleri gerçekten acımasız olabiliyor. Uzun süre oturarak binmemek lazım (özellikle düzgün bir yolda gidilmiyorsa), ayrıca en kısa zamanda rahat bir şey ile değiştirmek lazım. (Geçici olarak yastık da bağlanabilir.) Ama sabırlı olup tembelliğiniz acıyla yaşamanın önünde geliyorsa bir süre sonra o bölgeleriniz kendisini duruma alıştıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 En kalitelisi de olsa ilk günün göt ağrısı kaçınılmaz ben diyim. Bi süre bindikten sonra ağrı yapmıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pedli şort-tayt jelli sele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Abarov. Acısın daha iyi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sly-One said: ben taktırdım yenisini de alakası yok. ya 20 kilo vericem acımıcak ya sürekli olarak pedallara yüklenicem ki bisiklete binme amacı o bacak kası falan. ben zayıfım ve gene acıyor. umutlanma çok zayıflayınca acımıcak filan diye düşünüyorsan. ve cidden 2 gün acır ya o, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Aynen ben de zayıfım (yeterince zayıf değilsindir diye geçirme bile aklından, gerçekten zayıfım :P), ve uzun süre binince gerçekten acıyor. (Ben de zayıf olduğumdan mı acıyor acaba, biraz et olsa acımaz mı diyordum..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ibnwe oluyomuş çok binenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi geniş ve kalın süngerli mi artık dolgu maddesi neyse artık ondan alın rahat edin. ben bisiklet alınca başta seleyi değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 calimero said: geniş ve kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Arayakaçan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kulaakaçandan iyidir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elesso said: ibnwe oluyomuş çok binenle arkadaşım ağzın dolu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 len bislet var mi bislet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Of böle saçma sapan komik olmayan şeyler koyuyosunuz tadı kaçıyo bütün topic'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yek yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sele zeytini varya iste o oyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Abav kulağakaçan korkunçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Sintisyzer said: oha yaratik gercekten kulaga mi kaciyo? abi ne bahtsiz bir hayvan, nasil bu alanda ozellesebilirsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elaidi said: elesso said: ibnwe oluyomuş çok binenle arkadaşım ağzın dolu galiba. LSADKJFSĞALGJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 off o ne bicim bi bocek ya yaratik degil alien degil oha yani nasil girer lan o kulaga bas parmagimdan buyuk lan tuylerim tiken tiken oldu vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar