BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 cıx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 LAAAAAAAAAAN CO-OP SEÇENEĞİ VAR lord of the ringsin 3. sünün oynunu oynayın (thirdperson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu tip durumlarda oynanacak en güzel oyunlar korku oyunları yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 braid oynayın ağzımı kırdı sabahtan beri,zmanı geri alabilicekmişim gibi geliyor.sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Planescape! Tapılası oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ice wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 planescape var macera-rpg sdf hikayesini zaten yazarlar yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 silent hill 3 oyna. ben hastası olmuştum. hatta geçen başlık açtım "ona benzer film gibi oyun istiyorum" diye. cidden film gibi. oyunun içinde "easy" i seçip oyna o zaman yaratıklar da çıkmıyo pek. sırf kafanı çalıştırıp olayları filan çözmeye çalışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan arkadaşımızın önümüzdeki 4 gün içinde 2 tane kol gibi finali var, ama gördüğünüz üzere sabahlamalık oyun arıyor kendisi. Hayır ben de gireceğim o finallere ordan biliyorum, bir de geliyor buraya açıyor terbiyesiz herif. Oğlum Moot Court beleş GPA veriyorsa haberim olsun bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Antimodes52 said: İki kişi bilgisayar başında sabahlayalım, hikayesi sarsın, oynayan da, izleyen de kaptırsın falan. Doktorculuk hem sabahlarsınız, hem hikaye sarar hemde izleyeni kaptırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Buldum lan dua et bana en klasik adventurelerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 age of conan ;),sırf şehri tepeden izlesen,sabahlarsın manzaranın güzelliğinden hueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 soulberry said: oyunun içinde "easy" i seçip oyna o zaman yaratıklar da çıkmıyo pek. şimdi anlaşıldı neden rahat dediğin o oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sanat kısmını beğenmiş sh nin. :p ama müzikleri, atmosfer cidden sanattır silent hill'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 müzik albümü bile yapmışlar o oyun için. baya da güzeldi dinledim. yani görüntüsüyle de sesiyle de cidden çok iyi bi oyun. bi ara nerdeyse on dakika oturup izledim, film gibi görüntüler falan var bol bol oyunda. bi izliyosun bi oynuyosun. bi de yaratıkların az olması cidden iyi oluyo çünkü ateş etmek acayip zordu : ) ben ateş etmeyi bulana kadar iflahım kesilmişti. bikaç tuşa birlikte basıp ateş falan ediyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Hala şans eseri oynamadıysan, Sanitarium derim. Beni tanırsın, bana güven, beni sev, beni hisset. Hayatımda gördüğüm filme yakın en iyi senaryoya sahip oyundur. 2 sene önce yine 3 kişi başında oturup 9.30 saat gözümüzü kırpmadan zevkle oynayıp bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Fahrenheit diye bir oyunda karar kıldım (Indigo Prophecy diye de geçiyormuş) ama içime kurt düşürdünüz şimdi Silent Hill 3'ü de indirmeye başladım. Gerçi Undying oynamış bir insan olarak bir korku oyununun ruhsal durumum üzerinde sahip olabileceği maksimum etkiyi deneyimlemiş olduğumu düşünüyorum ama hadi bakalım :) Bu arada başka öneriler olursa da çekinmeyin yardırın. Bana böyle oyun lazım. Bu arada Griswold bebeyim elimde not yok, özet yok. Söz verdi kankular yarın baştan sona uluslararası hukuku anlatacaklarmış. Borçlar hukuku için de notlarını bulmanı umut ediyorum :P Cray bebeğim Sanitarium en sevdiğim 3-5 oyun arasına girebilir zaten hastasıyım, öyle oyun biliyorsan direk yaz buraya. Ayrıca nerelerdesin lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 silent hill 3 için pişman olmayacaksın. bi de ingilizcen iyiyse beyin orgazmı geçirebilirsin diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oblivion multi olacaktı oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 GTA San Andreas. Baya güzeldi oynaması hikayesi vs. İlerleyince görevler zorlaşında bi sen bi o falan denersiniz zevkli oyun baya =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o tam yeğen oyunu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 neverhood yazdık aloo , ulan hiç mi bilen yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lan indigo prophecy yazmaya gelmistim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Borçlar notlarımı formata kurban verdim, kağıtları da bulamıyorum ehe. Çarşamba sabah finalim var benim, sonra gel bana yardıralım istersen ama. Fahrenheit yazacaktım unuttum, adam çekmiş Ayrıca Neverhood tabii ki biliyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Arcanum, sabahlarsınız, akşam olur, tekrar sabahlarsınız. Biz de c.tesi gecesi arcanum oynayalım dedik, oturduk daha Shrouded Hills'e gidemeden viski ağır bastı millet içmeye kaçtı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar