Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Cintonik said: Scheriff said: işte dediğim bu cadde ne zmn fenerin yeri oldu ki kadıköy tmm cadde ne ya fenerliden çok gsli var caddede hepsi karşıya mı geçcek... Güzel kardeşim fenerbahçe şampiyon olunca gidip kaç kişi beşiktaşta kutlama yapıyo ? Bi yapmaya kalksınlar bakalım kaç kişi ölüyo beşiktaşta. Kendi stadında kendi taraftarını bıçaklayıp öldüren adamlar, orada rakip taraftara ne yaparlar kim bilir.taksim meydanında kutlama yapmayan yok. taksim meydanı - inönü arası da kadıköy-cadde arası kadar diyelim.. oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yani daha geçen gün galatasaraylı arkadaşımla bjk gs maçı izleyip evimize o caddeden döndük. fenerin kalesi? hayır aksine güzel ve nezih bir semtimiz. ama işte apaçiler basabiliyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Neler yazılmış ya. Galatasaray şampiyon olursa kutlama taksimde yapılır keza fenerbahçe şampiyon olduğunda da yine taksimde de kutlamalar yapılır. Beşiktaş şampiyon olduğunda beşiktaş ve taksimde kutlamalar yapılır. Fenerbahçe Bağdat caddesinde yapıyor kutlamayı tamam da yolda geçen adam bayrağıyla geçemeyecek mi yada orada oturan adam balkonuna asamaz mı şampiyon olmuş takımının bayrağını. 3-5 tane kendini bilmez hayvan var diye bu insanlar eğlenmeyecek mi? Hırsızın hiç mi suçu yok orda kutlama yapanlara kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 CthuLhu said: Cintonik said: Scheriff said: işte dediğim bu cadde ne zmn fenerin yeri oldu ki kadıköy tmm cadde ne ya fenerliden çok gsli var caddede hepsi karşıya mı geçcek... Güzel kardeşim fenerbahçe şampiyon olunca gidip kaç kişi beşiktaşta kutlama yapıyo ? Bi yapmaya kalksınlar bakalım kaç kişi ölüyo beşiktaşta. Kendi stadında kendi taraftarını bıçaklayıp öldüren adamlar, orada rakip taraftara ne yaparlar kim bilir.taksim meydanında kutlama yapmayan yok. taksim meydanı - inönü arası da kadıköy-cadde arası kadar diyelim.. oh wait! cadde bariz daha uzun + oh wait! cakip birseyi mesrulastirdim tadi yakalayamazsin bu sacma argumanla. taksimde işçiler de eylem yapiyor gayler ve fenerliler de. hepsini dovelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bağdat caddesindeki beşiktaşlıyı dövüyorsan taksimdeki fenerliyide çarşılılar dövsün yani. =) Hatta Galatasaraylılar da dövebilir aradan baya yakın Mecidiyeköye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Taksim ne zaman BJK mekanı oldu ki? İstanbul'un en meşhur meydanı işte, yılbaşı da orada yapılır, işçiler de oraya çıkar, büyükler ve hatta milli takım coşkuları da orada yaşanır. Gelip İnönü'den, çarşının içinden geçen tur ekibinin sağ salim uğurlanacağına gerçekten inanıyor musunuz? Doğrudur diye söylemiyorum bunları, sadece Türkiye'nin doğrularıdır, çok fazla eğitimsiz var. Belaya davetiye çıkarıp, sonra şaşırmış, inanamamış muamelesine benim lafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İstiklal ile Bağdat caddesini. Çarşı ile Kadıköy moda yı karşılaştırabilirsin bence. Gerek mesafe açısından gerek en yakın eğlence mekanı açısından baktığında durum bu.Sonuçta senin mantığınla Beşiktaşlılar eğlenmesin gibi bişey oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 olcum yapilsin bundan sonra, stadin belli alanina giren baska takim taraftarlarini dovmek texasta trespasserlara yapilan muameleyle ayni kapsama girsin. mesela gayrettepede falan hic bankaci olmasin galatasarayli disinda, turktelekom binasi da yakin aman fenerli besiktasli olmasin. mazallah is cikisi formayla falan gozukurlerse dayak yiyebilirler, oh wait! anlamsiz yere oh wait! yaziyorum. oh snap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 baba gidin o zaman dayak yemeye devam edin lafı nerenizle anlıyosanız kompleks olmş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yani burda olay çıkaranları değil kutlama yapan insanları suçluyorsunuz o komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 iste mantik bu, egitimsiz insanlar var napicaksin gitmeyiver. icki icip etrafi dagitanlar var, kimse icmesin disarda. ne bileyim kiz 18inden buyukse hele de etek giydiyse tecavuz edilir giymeseydi. en guzeli de, 3-5 kendini bilmez bizi baglamaz diyip sonuna kadar koruyup kollamak o 3-5 densizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: CthuLhu said: Cintonik said: Scheriff said: işte dediğim bu cadde ne zmn fenerin yeri oldu ki kadıköy tmm cadde ne ya fenerliden çok gsli var caddede hepsi karşıya mı geçcek... Güzel kardeşim fenerbahçe şampiyon olunca gidip kaç kişi beşiktaşta kutlama yapıyo ? Bi yapmaya kalksınlar bakalım kaç kişi ölüyo beşiktaşta. Kendi stadında kendi taraftarını bıçaklayıp öldüren adamlar, orada rakip taraftara ne yaparlar kim bilir.taksim meydanında kutlama yapmayan yok. taksim meydanı - inönü arası da kadıköy-cadde arası kadar diyelim.. oh wait! cadde bariz daha uzun + oh wait! cakip birseyi mesrulastirdim tadi yakalayamazsin bu sacma argumanla. taksimde işçiler de eylem yapiyor gayler ve fenerliler de. hepsini dovelim mi?bana neyi anlatıyorsun anlamıyorum da ben cadde stada yakın diye fenerinse taksim de stada yakın diye beşiktaşın olsun o zaman diyorum.senin amacın, ana fikrin ne bana laf atmaya çabalarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: iste mantik bu, egitimsiz insanlar var napicaksin gitmeyiver. icki icip etrafi dagitanlar var, kimse icmesin disarda. ne bileyim kiz 18inden buyukse hele de etek giydiyse tecavuz edilir giymeseydi. en guzeli de, 3-5 kendini bilmez bizi baglamaz diyip sonuna kadar koruyup kollamak o 3-5 densizi. Yok en güzeli böyle marjinal duygu sömürüleriyle kendini haklı çıkarmaya çalışan "cool dude"ler aslında :) "Kutlayan suçlu" demiyor kimse, ama suçsuz da değiller, konu bu. cat'in üslubunu tasvip etmesem de hakkaten işinize geldiği gibi anlıyor ya da öyle gösteriyorsunuz. Ben aklı başında bir insan olarak Türkiye'nin genel haline göre davranıyorum, Mecidiyeköy ve İnönü taraflarında öyle FB şovları yapmıyorum. Tur sırasında stadın oraya girmem gerekti diye bayrağı içeri çekiyorum hatta, ne insanları germeye gerek var, ne de serseriye denk gelip hasar almaya. Sevinmeyi bilmeyenler ya da daha baştan kavgayı göze alanlar da böyle olaylarla karşılaşıyor, yapacak bir şey yok. Dediğim bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 isteyen istediği yerde kutlama yapabilir, insan gibi olmak kaydıyla olay o. burası bizim şurası onların tribi ne ki? sen kimsin de kimin dolaşım ve kutlama yapma özgürlüğünü kısıtlayıcı ithamlarda bulunabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: iste mantik bu, egitimsiz insanlar var napicaksin gitmeyiver. icki icip etrafi dagitanlar var, kimse icmesin disarda. ne bileyim kiz 18inden buyukse hele de etek giydiyse tecavuz edilir giymeseydi. en guzeli de, 3-5 kendini bilmez bizi baglamaz diyip sonuna kadar koruyup kollamak o 3-5 densizi. puahaha helal sana böyle anladıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya bu catlikethief denen adam niyte var bu forumalrda anlayamadım ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 istediğiniz kadar inkar edin, konu dışından alıp aynı zihniyeti futbola ordan ne bileyim sanata uyguluyorsunuz. üstüne de inkar. çalsın sazlar oynasın kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İtham? Bilmediğimiz kelimeleri cümle içinde kullanmayalım, ben kendi görüşümü bildiriyorum, belaya bulaşmamak isteyenlerin ne yapabileceğini söylüyorum. E5, sahil yolu, Taksim, mahalle araları, hatta havalimanını bile işgal etmişken üstüne İstanbul'un kalan %3'ünde kutlama yapmaya merak salınırsa en ufak kıvılcımda olay çıkar, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: Gelip İnönü'den, çarşının içinden geçen tur ekibinin sağ salim uğurlanacağına gerçekten inanıyor musunuz? beşiktaş çarşı eşit değildir bağdat caddesi şunu bi kavrayın ondan sonra devam edelim konuşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: E5, sahil yolu, Taksim, mahalle araları, hatta havalimanını bile işgal etmişken üstüne İstanbul'un kalan %3'ünde kutlama yapmaya merak salınırsa en ufak kıvılcımda olay çıkar, bu kadar basit. işte bir barzo türk futbol zararlısı. bu mesajı da silersin yediremediğin için, ama barzoluğunu gizlemen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Silinen mesajlarla ilgili probleminiz varsa özel mesaj atıyorsunuz, gerisi tutunacak yer aramaya veya şov yapmaya giriyor. Kaldı ki sildiğim mesajın bana değil, CthuLhu'ya cevap olarak atılmıştı. Boşa sallamışsın biraz. Kişisel hakaretlerini de düzeyine veriyorum, yapacak bir şey yok. Keşke mesajın gerisine de verecek iki lokma cevabın olabilseydi de bu yollara düşmeseydin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kafesteki maymuna fındık fıstık atmayız biz, iki lokmanı başka yerde ara lütfen. kavramsal karmaşalarını çözümlemeye uğraşmak da sorumluluklarım dahilinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Çok zekisin lan sen üff ne laf koydun be, terbiyesiz.net seviyesi "iki lokma" esprinle gönüllere taht kurdun. Kim kime barzo diyor, hey gidi. Şu direk kişisel hakaret içeren mesajını ibret olsun, seviyen çıksın diye silmiyorum bu arada, fakat ilk resmi uyarındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Hehe sayın hazımsız insanlar, büyük takımların küçük taraftarları sizi, çamur atınca alınan başarının değeri düşmüyor, şöyle böyle olsaydı diyeceğinize büyük gibi davranmaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 maden suyu ismarlayim bi ara sana, birlikte kutlariz kol kola hem kupa hem sampiyonluk hem de ilk resmi uyarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar