Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 transhumanism bu olsun daha da birşey istemem. ölmedikten sonra ergeç herşey gelir sırasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zamanda yolculuk olmasin, boka sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 utkucum at yalanı seveyim inananı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ışınlanmanma fln olmicak , teknolojininde bir limiti var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ne yalanı ya. yıllarca araştırdım ben bu konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sam said: transhumanism bu olsun daha da birşey istemem. ölmedikten sonra ergeç herşey gelir sırasıyla. evet evet kesinlikle cyber olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bilimin ilerlemesini sağlayan tel şey bilimadamlarının bitmez tükenmez bencillik hırsıdır ~ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sen ne zaman donuyosun memlekete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 insanlar ölümsüz olduğu an kondom pazarına girmek lazım. nüfus artışı bir anda durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tel şey ? hala telmi kaldı , kablosuz ortamlara geçtik artık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aquila said: sen ne zaman donuyosun memlekete? kurban olduğum cenabı rabbim izin verirse 22 haziranda inaşşalh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 burtonesk said: Sam said: transhumanism bu olsun daha da birşey istemem. ölmedikten sonra ergeç herşey gelir sırasıyla. evet evet kesinlikle cyber olmak lazim. Cyber lazımsa msn'e beklerim bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 casper bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 teknolojinin bağrından linuxun anavatanından geliyorum. savulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://www.tekgel.com/images/sony-cybershot-w300.jpg cyber lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ölümsüzlük değil de tam insanların yaşlanmasını yavaşlatacak teknolojinin gelişmesini bekliyorum hatta şu önümüzdeki 30 yıl içinde olursa sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Law said: Yan gelip yatmak, böyle bir gelecek veya sistemin işlediği ütopik bir devlet. Başka birşey istemiyorum. http://www.thevenusproject.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mass effect olsun yeni fizik dalları çıksın ortaya falan ohş (sanki şimdi var olanların hepsini anladım ya sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 geleceğe dönüşteki uçan kaykaylar! nasıl kimse dememiş bunu yada ben mi görmedim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Adamı masaya yatırıp, üzerinde 3d animasyonlar uçuşurken en ağır yarayı, hastalığı bile iyileştiriyorlar hani, işte ondan olsun. Bir de Event Horizon'daki core gibi birşey yapsınlar. Uzayı büküp anında istenildiği yere gidilsin. Yanlız ilk gemiyle "bu kaç basar acaba" merakıyla filmdeki gibi son seviye/sürat gitmesinler, ne olur ne olmaz. Robotlar, Caprica'daki gibi. Boktan işleri onlar yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Disease said: Ölümsüzlük değil de tam insanların yaşlanmasını yavaşlatacak teknolojinin gelişmesini bekliyorum hatta şu önümüzdeki 30 yıl içinde olursa sevinirim . hakan pekerde var o aletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 teknoloji fazla gelişmesin ya.. bu hırs bizi yiyip bitirecek. evet ulan, distopya da bir gün gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Psycommu (uzak değil) Stealth Camouflage (oldu gibi) Minovsky-Ionescu Reactor / I Field (olmaması için sebep yok) Orbital Elevator (olmaması için sebep yok) GN Drive Metal Hero'lar , Faiz Gear şu bu edit : eheh bir de silindir tip koloniler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar