S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Genelde dalga geçerdik ama bilimkurgu filmlerindeki bazı şeyler gerçekten hayatımıza girdi."Gelecekte böyle şeyler olabilir mi?" diye düşünürdük,oldular. Peki yeni gelecekte bizi neler bekliyor sizce? Bir filmde,dizide,kitapda görüpte olmasını beklediğiniz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 1984 kesin olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 eagle eye, GW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 uçan halı vardı zamanında, sonra duvardan duvara olanları çıkınca uçan arabalarla değiştirmeyi uygun gördüler sanırım. (belki daha akla yatkın geldi) edit: neyi beklediğimi yazmamışım. uçan araba bekliyorum. uçtuğundan, hızlı gitceğinden falan değil aslında. sadece dar, tıkanık, bozulmuş yollardan bıktığım için. bir de kuş uçuşu ölçümlerden daha etkili yararlanabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 5th element'teki o uyku hedesi. zınk basınca uyuyacaksın hiç uykuya dalma vs olmadan ve saati gelince hop kalkıcaksın. hiç yataktan çıkmak için kıvranma olmadan. o değilde 3-4 sene içinde inşaatta fem programları hayvan gibi gelişecekler. CUDA vs ile sap2000 gibi basit çıbık değil bayağı kesitli, birebir embeded donatılı belki de agregalı analizler öküz gibi otomatik şekilde yapılıcak diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yan gelip yatmak, böyle bir gelecek veya sistemin işlediği ütopik bir devlet. Başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben düşünülebilen,hayal edilebilen herşeyin bir gün yapılabileceğini düşünüyorum..Buna şu anda her türlü imkansız dediğimiz şeyler dahil,bir gün elbet yapılabilir olacaklar,aksi halde biz onları düşünemezdik,hayalini bile kuramazdık... Mesela uçan araba heralde yapılır yakın zamanda...(Yakın derken 3-5 yıl değil tabii)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 uçan araba yapıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sotto said: Ben düşünülebilen,hayal edilebilen herşeyin bir gün yapılabileceğini düşünüyorum..Buna şu anda her türlü imkansız dediğimiz şeyler dahil,bir gün elbet yapılabilir olacaklar,aksi halde biz onları düşünemezdik,hayalini bile kuramazdık... Mesela uçan araba heralde yapılır yakın zamanda...(Yakın derken 3-5 yıl değil tabii)... uçan araba ilginç bir şey ya. amacı ne? insan taşımak. ee var zaten, uçak diyoruz veya helikopter.. araba olunca ne oluyor? 4 tekerli mi olacak? uçan şey tekeri napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben geri kalmışım o zaman:)... E zaten adı araba yani,yoksa evet tekerlek yok yani..Adını başka koyabilirler elbette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 xaty said: Sotto said: Ben düşünülebilen,hayal edilebilen herşeyin bir gün yapılabileceğini düşünüyorum..Buna şu anda her türlü imkansız dediğimiz şeyler dahil,bir gün elbet yapılabilir olacaklar,aksi halde biz onları düşünemezdik,hayalini bile kuramazdık... Mesela uçan araba heralde yapılır yakın zamanda...(Yakın derken 3-5 yıl değil tabii)... uçan araba ilginç bir şey ya. amacı ne? insan taşımak. ee var zaten, uçak diyoruz veya helikopter.. araba olunca ne oluyor? 4 tekerli mi olacak? uçan şey tekeri napsın? Herkesin alabilmesi, tek aile ya da birey taşıtı olması. Manevra kabiliyeti olarak da filmlerdeki gibi olursa uçaklardan da helikopterlerden de iyi ve kullanışlı olması. Filmlerden bildiğimiz uçan arana konseptinin amaçları bunlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daha kullanılabilecek bi jetpack http://www.youtube.com/watch?v=eNXiAo-MC-s hah HQ!sunu buldum.. inişine hastayım http://www.youtube.com/watch?v=5GAhLmCdvhA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bir cismi içinde insan ile uçurup kontrollü olarak hareket ettirmek sonra da yere indirmek mümkün. hızla yeni malzemeler, yeni teknolojiler de çıkıyor; böylece boyutları ve performansları artıyor. tabi tüm bunlarla üretim de hızlanıyor ve etrafta daha rastlanır şeyler olup fiyatları azalıyor. bunlar böyle giderken uçan arabaların olmayacağını reddeden olmaz herhalde? ama diğer bir yandan da ışık hızından hızlı hareket edebilmek, güneş yüzeyine iniş yapabilmek gibi uç fikirler de zor görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 isinlanmak elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 offf ben de jetpack istiyorum. boba fett olcam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bi de cnn'in son baskanlik secimlerinde yaptigi 3 boyutlu goruntuden SW tribinde yararlanilabilmesi super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 burtonesk said: isinlanmak elbette. hep insanlar bunu insanın ışınlanması olarak düşünüyor ama paralel evrenler ışınlanacak. niancım sana karşı atarım yok, konu ile ilinitli olması açısından senin postunu alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 çünkü insan algısı ışığın sınırlarının ötesinde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: çünkü insan algısı ışığın sınırlarının ötesinde değildir. çok şey anlatıyo gibi görünen ama içi boş bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben pek anlamiyorum zaten o isten, filmlerde gordugumuz isinlanmadan istiyorum iste oldukca yuzeysel sekilde fd. teknigini filan hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ışınlanma ve zamanda yolduluk aynı şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 burtonesk said: ben pek anlamiyorum zaten o isten, filmlerde gordugumuz isinlanmadan istiyorum iste oldukca yuzeysel sekilde fd. teknigini filan hic bilmiyorum. efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sanal-sex'in hedefine ulaşmadığını düşünüyorum. kafalara tekno-takkeleri takıp orgasm olamıyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: ışınlanma ve zamanda yolduluk aynı şeyler yani. olur, o da olur, olsun bu ikisi birden evet. fdcim canims ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ginaly said: burtonesk said: isinlanmak elbette. hep insanlar bunu insanın ışınlanması olarak düşünüyor ama paralel evrenler ışınlanacak. fringe sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar