Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğin teknolojileri

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

uçan halı vardı zamanında, sonra duvardan duvara olanları çıkınca uçan arabalarla değiştirmeyi uygun gördüler sanırım. (belki daha akla yatkın geldi)

edit: neyi beklediğimi yazmamışım. uçan araba bekliyorum. uçtuğundan, hızlı gitceğinden falan değil aslında. sadece dar, tıkanık, bozulmuş yollardan bıktığım için. bir de kuş uçuşu ölçümlerden daha etkili yararlanabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

5th element'teki o uyku hedesi. zınk basınca uyuyacaksın hiç uykuya dalma vs olmadan ve saati gelince hop kalkıcaksın. hiç yataktan çıkmak için kıvranma olmadan.

o değilde 3-4 sene içinde inşaatta fem programları hayvan gibi gelişecekler. CUDA vs ile sap2000 gibi basit çıbık değil bayağı kesitli, birebir embeded donatılı belki de agregalı analizler öküz gibi otomatik şekilde yapılıcak diyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Ben düşünülebilen,hayal edilebilen herşeyin bir gün yapılabileceğini düşünüyorum..Buna şu anda her türlü imkansız dediğimiz şeyler dahil,bir gün elbet yapılabilir olacaklar,aksi halde biz onları düşünemezdik,hayalini bile kuramazdık...
Mesela uçan araba heralde yapılır yakın zamanda...(Yakın derken 3-5 yıl değil tabii)...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Ben düşünülebilen,hayal edilebilen herşeyin bir gün yapılabileceğini düşünüyorum..Buna şu anda her türlü imkansız dediğimiz şeyler dahil,bir gün elbet yapılabilir olacaklar,aksi halde biz onları düşünemezdik,hayalini bile kuramazdık...
Mesela uçan araba heralde yapılır yakın zamanda...(Yakın derken 3-5 yıl değil tabii)...

uçan araba ilginç bir şey ya. amacı ne? insan taşımak. ee var zaten, uçak diyoruz veya helikopter.. araba olunca ne oluyor? 4 tekerli mi olacak? uçan şey tekeri napsın?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Sotto said:

uçan araba ilginç bir şey ya. amacı ne? insan taşımak. ee var zaten, uçak diyoruz veya helikopter.. araba olunca ne oluyor? 4 tekerli mi olacak? uçan şey tekeri napsın?

Herkesin alabilmesi, tek aile ya da birey taşıtı olması. Manevra kabiliyeti olarak da filmlerdeki gibi olursa uçaklardan da helikopterlerden de iyi ve kullanışlı olması. Filmlerden bildiğimiz uçan arana konseptinin amaçları bunlardır
Sosyal ağlarda paylaş

bir cismi içinde insan ile uçurup kontrollü olarak hareket ettirmek sonra da yere indirmek mümkün. hızla yeni malzemeler, yeni teknolojiler de çıkıyor; böylece boyutları ve performansları artıyor. tabi tüm bunlarla üretim de hızlanıyor ve etrafta daha rastlanır şeyler olup fiyatları azalıyor. bunlar böyle giderken uçan arabaların olmayacağını reddeden olmaz herhalde?

ama diğer bir yandan da ışık hızından hızlı hareket edebilmek, güneş yüzeyine iniş yapabilmek gibi uç fikirler de zor görünüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...