soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 rock, indie rock, pop rock olur farketmez. ayrılık şarkıları toplamak istiyorum. nedenini sormayınız, mesela "oasis - stop crying your heart out" türevi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 benim youtube listesini vereyim sdfjsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu türe yakın şeylerse olur. bi de ilginç, önceki topikte "darkthrone süper" diyodum. ama siz verin yine öneri, lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hepsi türkçe son dönemde kral tvde çok çalan şarkılar. ayrılık acısından eser bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 alter bridge - in loving memory bitter:sweet - moving forward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 John Denver - Leaving on Jetplane dinle işte tam senlik. So kiss me and smile for me Tell me that youll wait for me Hold me like youll never let me go cause Im leavin on a jet plane Dont know when Ill be back again Oh babe, I hate to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Cannibal Corpse-She was asking for it hiç olmadı paatos-herhangi bir şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://www.myspace.com/tusemusic şimdi dinliyordum da güzel baya (: ben kesmeşeker dinliyorum o tür dürümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi konsept çok geniş. ayrıldım unutamıyorum diyorsan bülent ortaçgil - sensiz olmaz zuhal olcay - ayrılık da sevdaya dahil elvis costello - i want you elliot smith - miss misery opeth - ending credits (bu da cenaze müziği) mutsuzum ayrılsak mı mor ve ötesi - gece direc-t - git ayrıldım yalan doestum aşk diye bişey yoek. kings of convenience - love is no big truth yoav - one by one (ama bunda bi neşelendirme yerine kabullenme söz konusu) jamiroquai - love foolsophy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v0Aiwci85lA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 LINKIN PARK - DON'T STAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 back street boys - show me the meaning of biğing lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Chastise said: Cannibal Corpse-She was asking for it hiç olmadıauv, kaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oo gey metale muharebe steelheart - she's gone (ağlak) skid row - i remember you (ağlak) panthera - this love (sinir harbi dfkgh) (no more head trips) slipknot - vermillion pt2 (duygu harbi grr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 HIM daya sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Kalbim bomboş-cem köksal Seize the day Entwine-closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Demir demirkan-belki (bende anısı büyuktür) Teoman şarkılarının birçoğu eğer bunalım diyosan anathema-angelica empryium- the ensemble of silence estetic fear-chapter III veya IV haggard- eppu si muove my dying bride-black god morphia-memories never die bunlar geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tanıdğım herkeste anısı büyük o şarkının (: bende de gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 orphaned land - beloved's cry bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar