Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi niye manyadınız, ben mi olayı yanlış anladım?? wave.google.com adresinde aşaada davetiye iste diye yazmış adamlar, ordan talep ediyosun işte??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "hamili kart yakinimdir" demek ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Davet edilmeme rağmen hala hesap açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 3 hafta oldu sanırım. hala ses yok. gidip basacam o googleı. adam olsun o google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Abi kayıt olduktan sonra davetiye gelmesini geçtim, beni bizzat davet eden arkadaş olmasınra rağmen bir ses yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 davet edilince de tester olunca ne yapacaksın diye soruyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 birisi davetiye yolladi diye hemen acilmiyor. her gun davet edilenlerden belirli sayida hesap aciliyormus. benimki bir hafta kadar surdu. onda sorgu sual yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Invite atilinca listeye giriyorsun, belirli gunlerde listeden kisileri alip hesabini aciyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ne invite manyagi adamlarsiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi essek gibi yavas wave, farkinda misiniz? cok kasiyor (linux'ta ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 herkes davetiye ariyor hava atar gibi sende yavasligindan söz ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Atarina baslarim ama ha, nerede konusucam Google Wave'i, Facebook basliginda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yavas oldugunu belirtebilirdin sadece sormana gerek yoktu görüyorsun ki herkes davetiye ariyor bilgilendirdigin icin saol sfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yavasligini birakta ne var ne yok onu anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 google wave de kamera aciliyor mu kamera onu deyin hele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 vista os + chrome browser ile gayet hızlı, hotmaildan falan 5 kat hızlı örnek vermek gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 webcam olayi var mi peki msn gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mac + safari'de sorun yasamiyordum pek de linux + firefox baya feci. eve gidince bi daha mac + safari bakicam, konusma kalabaliklasti + baya mesaj birikti, o mu etki ediyor merak ediyorum. dun webcam olayini denedik beceremedik, hat dusuyor tam baglandigi sirada cok bugli yakinda duzeltirler, zaten external app ler bunlar, facebook appleri tadinda, yani eger dogru anladiysam. (ve bilgisayar hicbirsey kurmuyorsun, install tusuna bastiginda instant install ediliyor, tek yaptigi hesabinda aktive etmek yani, bilgisayara bisi kurmuyo bu cok hos) sudoku cart curt da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bana da gelmiş, ekleyin lütfen. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Adam gibi kurcalayamadım hala, kim online kim değil onu görememek kötü mesela (veya ben anlayamadım nasıl görüldüğünü ki daha olası) [email protected] bu arada benimki de, ekledim seni pekaziz. Görmediklerim de eklesin de oynayayım şunla adam gibi ehe. HALA davetiye edebilite gelmedi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Açtım sayfayı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Muhabbet mükemmel ilerliyor, konuk arkadaşları bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gec kalmisim biraz ama davetiye atabilecek olan varsa: logain.arda[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ben de @googlewave.com hesabi istiyorum! Invite attiklarim almislar, nerden aldiniz? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi hesabin varsa @googlewave geliyor ki direkt? contacts'ta kendine tikla, yaziyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar