pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory hala gitmedi mi davetiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tam suan gelmiş cok mutluyum tesekkurler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 inv pls kac kisiye öm attim sallamadilar endoplazmikbirkul (at) gmail com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 loxias a davetiye için teşekkürlerimi sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Davetiye gelenler söylesin paticik grubuna ekleyelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben basardim sanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 simdi editledim kalin kalin yazdim biraz göze batsin da yardimsever biri bizi de görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben ekledim seni ya, nereye başarıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok şaka yaptım :P Ama public paticik diye aratınca da çıkıyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "roket adam" said: ARKADAŞ YOK DENEYEMİYOM diyen vatandaşlarımız, search kısmına with:public yazarak o anki public wave'lere ulaşabilir. with:public istanbul yazın mesela, istanbul için açılmış wave'ler gelsin. şimdi adam gibi deneme şansım oluyor yavaştan da, çok kastırıyor makinayı aşırı kastırıyor. chrome'da sadece wave tab'i 190MB'a yakın ram kullandı az önce kapatmak zorunda kaldım. with:public paticik diye aratırsanız bizim wave'e de ulaşabilirsiniz. VE, public search'ı öğrendikten sonra, interface'i biraz daha kullanışlı ve güzel yaparlarsa bu muhteşem bir şey. sosyal medya olayı direkt. bir nevi çok büyük bir forum. google forums. Az önce 554 MB RAM kullanımına erişti chrome'un wave'in bulunduğu sekmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hala isteyen var mı davetiyeleri bitirmiştim gene yolladılar öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 paticikten aldıklarımızı paticiğe geri vermemizin zamanı geldi mümin kardeşlerim. beş adet davetiye var hala isteyen kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi nası kasıo öle wave... bişi de anlamadım zaten, evde bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Larva said: Hala isteyen var mı davetiyeleri bitirmiştim gene yolladılar öm atın. tskler bende actim sonunda hesabi biraz önce geldi davetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sistemde sorun mu var acaba? Siteye giriyorum ama hiç bir wave görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bir miktar daha davetiye edindim. İsteyen öm ile iletişime geçsin. :) E-postalarınızı da yazmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 8 adet inviteim var. pm atan invitei alir emailini gonder inviteini gotur bu kadar basit HAYDİ VATANDAŞ edik: 3 kaldi, ekşi saolsun. haydi patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 7 davetiye daha geldi, toplamda 14 davetiyem var. En yaratıcı öm atana 2 tane gönderecem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bende de var davetiye, yeni geldi taze taze öm atın mailınızı yollim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Beyler merak ettim biriniz davetiye atabilir mi zahmet olmazsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mailini öm at atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 davetiye bende de var, lazım olan öm atsın ulaşsın yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 baada gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar