Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock open air festival 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Unirock'a gidecek olan varmı ? Arch Enemy,Paradise Lost,Amon Amarth,Firewind,Rotting Christ dan sonra Kreator da geliyormuş 50 lira da gayet uygun bir rakam bu gruplara almayan varsa şimdiden alsın derim 1 haziran da son indirimli biletler yalnız konaklamasız olcak deniyor varmı bu konuda bilgisi olan?
Mesaj tarihi:
lannnn. bu gruplar, nası 50 melyon. 1 gün öncesinden söylenir mi olm indirimli bilet şeysi?..

Edük: yav bu indirimli biletleri online alamıoz mu? alamıosak acil tr deki arkadaşlara haber salıcam alsınlar bana bilet bulabildikleri yerden. tabi kaldıysa anasını satayım.
Mesaj tarihi:
abi indirimli bilete nerden ulaşıcaz ki? ana sayfasına girdim festival in ordan biletler ksımına baktım. orada biletix sayfasını vermişler. ama orda normal fiyatlar var. biz erken aldık diye indirim mi olcak nası olcak???
Mesaj tarihi:
Biletix ekstra fiyat koyuyor çaputtan gidip aldım 50lirayı verdim aldım bileti http://www.unirockfest.com/ burda bilet satış noktaları yazıyor oralardan alırsan 50 liraya alıyorsun birde indirimli alırsan çekiliş felan oluyormuş gitarı kazanırsam satıp birayı da beleşe getirmeyi amaçlıyorum
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arch enemy dinleyen yok mu ya vay fakirler

kreator var bi de oho

yeter bu 2'si.

edit: Biralar 5TL olcakmış ve happy hour olcakmış 7'ye kadar mı ne o zaman da 4TL ama 33lük. gene kurtarmaz bence adam gibi kutu satsalar bari:/
Mesaj tarihi:
nası hayvan gibi pahalı

3 gün boyunca bi dünya grup getiriyo adam ayağına ve sadece 50 TL.

evet haklısın yani 10 tl falan olsa bi ton gereksiz garip belalı tipler doluşurdu da..

50 TL çok normal.

bi dream theater'a 75 bayıldık geçen gün. o neree bu neree

edit: OHA! Biletix'te 150 yazıyo o nası iş xD

ben geçen ay aldım 50'ye vallahi, takip eden adam niyetli olan önceden alırdı. ucuz yani gene sdf

150 çokmuş tabi
Mesaj tarihi:
yav said:

nası hayvan gibi pahalı

3 gün boyunca bi dünya grup getiriyo adam ayağına ve sadece 50 TL.

evet haklısın yani 10 tl falan olsa bi ton gereksiz garip belalı tipler doluşurdu da..

50 TL çok normal.

bi dream theater'a 75 bayıldık geçen gün. o neree bu neree

edit: OHA! Biletix'te 150 yazıyo o nası iş xD

ben geçen ay aldım 50'ye vallahi, takip eden adam niyetli olan önceden alırdı. ucuz yani gene sdf

150 çokmuş tabi

Ben biralardan bahsediyordum :D .
Mesaj tarihi:
Kamp bileti hala var biletix'te. (Öeh bu da Pati'ye kaç zaman sonra attığım ilk mesaj, neyse.) O değilde bu ne yav, Pati'de metalci gençlik mi kalmadı? Koca festival anca bu kadar mı konuşuldu? Üzüldüm. Ben oralarda olucam, kamp da atarım muhtemelen, görüşmek ümidiyle.
Mesaj tarihi:
- Unirock Festival kapsamındaki tüm konserleri sahne önünden izleme imkanı
- Orijinal Unirock Festival 2009 posteri
- Orijinal Unirock Festival 2009 t-shirt (çeşitli ebatlarda)
- 29 Temmuz tarihinde gerçekleşecek `Testament` konserine ücretsiz giriş (sahne önü)

150 TL'si olan kacırmasın.
  • Yeni Oluştur...