Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veletlerden nefret edicem nerdeyse.

di

Öne çıkan mesajlar

Nerde bir uyuzluk var aninda bulup uyguluyorlar. Akillisini cok seviyorum ama cogu gereksiz ulan.

Bi tanesi saatlerdir pencereden/balkondan bi yerden sokaga dogru ciglik atip duruyor. Aglama degil ama. Hani vardir ya sinir bozucu kulak tirmalayici uyuz cigliklari. Sirf ilgi cekmek icin.

Gidip cocuk bagirdikca anasinin babasinin agzinin ustune geciresim var. Nefret edicem az kaldi ama yine de cocuga kiyamiyorum bi turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başladım sayılır nefret etmeye. Herkes "çocuk işte yeaa ağlar bağırır çağırır" muhabbeti yaptıkça daha da bi geriliyorum resmen. Bıktım lan yer her gürültülü çocuk :p

otobüste

Mesela otobüsteyim, 3 koltuk arkamda bi anne ve çocuğu var. Bağırıyo çağırıyo çığlık atıyo oraya buraya vuruyo bilmem napıyo... O kadar çok gürültü yapıyo ki kulağımdaki kulaklıktan gelen müzik sesini duyamıyorum resmen.

evde

Ya da mesela evdeyim, dışarda evin otoparkında çocuklar top oynuyo. 5-6 tane 13 yaş civarı çocuk. Başka oynicak yer olmadığı için burda oynuyolar ama alan dar, top durmadan cama, panjura, balkon kapısına falan geliyo, cama çıkıp bağırıyorum yaşlı deli teyzeler gibi. Şikayet ettik panjurlar kırılcak çok da feci gürültü var diye, yönetim yasakladı top oynamayı, ama bu veletler hala oynuyolar ve işin kötü yanı, artık topu otopark duvarına en sert bi şekilde atarak oynuyolar.

evde 2

Yan komşumuzun yakın zamanda bi kızı oldu ve yeni bebeği olan bi ailenin yaşadıklarını aynen yaşıyoruz: gecenin bi vakti ağlamalar, kızın sürekli duvara vurması, banyodan gelen ağlama sesleri...

Sosyal ağlarda paylaş

valla çocukmuşuz da anamız babamız sus höt deyince de susarmışız otururmuşuz be kermit.. çocuğa deil zaten benim kızmam anasına babasına saat 6 da niye çocuğu balkona atarsın bu bir ikincisi kaçıncı kez şikayet edilio hala dur sus demek yok.. öylesine de laf söylerim yani üzgünüm
Sosyal ağlarda paylaş

ağzımıza çakıyolardı
şakamısınız hangi ana baba abartı yaramazlık yapmayana dayak atar yada ağzına çakar
kendinize gelin
adam gibi uyardıktan sonra 2 yaşındaki çocuk bile anlıyo
en basiti ben arkadaşlarımın çocuklarına "eğer şöyle yapmazsan seni parka götürürüm yada şeker alırım" diyorum biraz olsun durgunlaşıyolar.
ii gidin çocuğa bağırın çağırın vurun hatta bide üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

obsesifik said:

valla çocukmuşuz da anamız babamız sus höt deyince de susarmışız otururmuşuz be kermit.. çocuğa deil zaten benim kızmam anasına babasına saat 6 da niye çocuğu balkona atarsın bu bir ikincisi kaçıncı kez şikayet edilio hala dur sus demek yok.. öylesine de laf söylerim yani üzgünüm

konuşuldu ki bu kadar tepkiliyim yoksa hak veriorum sana hiç bişey konuşulmadan kalkıp da çocuk bağırıo çağırıo diye de sövmem yani bizim de var yiğenlerimiz
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şu açıdan düşünün
çocuklarla zaman geçiriyomusunuz bilmiyorum
2 tane yeğenim var
2 3 arkadaşım evli ve sürekli ziyarete giderim yada gelirler zaman geçiririm çocuklarıyla
artık bi müddet sonra anne babada bıkıyo
ne desen çocuk aklı tam zıttını yapmaya başlıyo.
bi gün anne baba olursanız sizde anlarsınız laftan anlamayan bi çocuğunuz olursa.
bakalım o zmn ağzına vurabilecekmisiniz.
bende diyodum abi çak bi tane ağzına diye ama olmuyo işte öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...