Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun

Peka

Öne çıkan mesajlar

ilk kez bi foruma açılış yapıyorum
mutluluğumu ifade etmek için kelimeler kifayetsiz kalıyor
Vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ;
u got run run dance ?
Sosyal ağlarda paylaş

Matrix Online bolumu uzun suredir acikti ama gizli duruyordu oyunun akibeti belli olmadigini icin. Simdi acilinca bende biraz sasirdim. En kisa surede gereken bilgiler yazilacak merak etmeyin.

Walla ne diyelim hayirli olsun, matrixi seven sevmeyen herkesi de bekleriz bolumumuze.

Simdi moderator sorumlulugu olarak şçğ gibi seyleri kullanmaya baslamak zorunda olmam kotu oldu tabi :P , napayim klavye aliskanligi.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de janjanlı avatar bul derim bir an önce
mesela şöle bi neo bi morpheus iyi gider :)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun hepiniz, biraz ani oldu bu hazırlık yapmamıştım ne zaman açacağımızı tam kararlaştırmamıştık bu yüzden yavaş yavaş önem sırasına göre oyun ile ilgili haberleri türkçeleştirip post edicem. Avatar o kadar önemli değil. Banner için ise paticik.com/matrix açılmasından sonra halledicez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...