Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk kez bi foruma açılış yapıyorum
mutluluğumu ifade etmek için kelimeler kifayetsiz kalıyor
Vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ;
u got run run dance ?
Mesaj tarihi:
e hayırlısı olsun bari :)
matrix online hmm[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Haziran 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun! :)

Admin arkadaştan oyun ile ilgili varsa detaylı bilgi istiyoruz.

Şimdiden teşekkürler,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
mod uyuyor sanırım
huu bölüm açıldı mod bey ilgilenin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Mesaj tarihi:
eh bunların sitelerini de yapın bari, böyle salt forumla karın doymuyor.. ;) yoksa doyuyor mu ehe[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Matrix Online bolumu uzun suredir acikti ama gizli duruyordu oyunun akibeti belli olmadigini icin. Simdi acilinca bende biraz sasirdim. En kisa surede gereken bilgiler yazilacak merak etmeyin.

Walla ne diyelim hayirli olsun, matrixi seven sevmeyen herkesi de bekleriz bolumumuze.

Simdi moderator sorumlulugu olarak şçğ gibi seyleri kullanmaya baslamak zorunda olmam kotu oldu tabi :P , napayim klavye aliskanligi.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Mesaj tarihi:
bi de janjanlı avatar bul derim bir an önce
mesela şöle bi neo bi morpheus iyi gider :)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Mesaj tarihi:
e bu oyuna forum bölümü açmamak da ayıp olurdu ztn. ama bi de websitesi açılsa www.paticik.com/matrix şeklinde ta olur.
oky senden de janjanlı bannerlar istioruz tabi
foxx sana da hyrlı olsun mod luğun[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Sağolun hepiniz, biraz ani oldu bu hazırlık yapmamıştım ne zaman açacağımızı tam kararlaştırmamıştık bu yüzden yavaş yavaş önem sırasına göre oyun ile ilgili haberleri türkçeleştirip post edicem. Avatar o kadar önemli değil. Banner için ise paticik.com/matrix açılmasından sonra halledicez.
Mesaj tarihi:
çıkmadı ama düşündüğüm gibi olursa ne swg ne wow kalacak silip süpürecek..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
tiiiiii hayırlı ola[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
"Unfourtanately Matrix cannot be told..."
şunun aslı sanırım "Unfortunately no one can be told what the matrix is" idi.değiştirilirse hoş olur (benim yazdığım da yanlış olabilir hehe hatırlamıorum)
Mesaj tarihi:
ehe foxx söyledi onu
yazan kimse artık o degiştirsin :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Mesaj tarihi:
aslında direk "you have to see it for yourself" olsa daa iyi.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
  • Yeni Oluştur...