Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali : Barcelona - Manchester Utd. 27.05.2005 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama said:
yemeğimi yedim kahvemi içicem sonra bi güzel uyku sonra duş sonra biralarımı içerek maçı izlicem nası plan ama

Yaratıcılık yok.

Şimdi biraları iç sonra uyu maçıda duşta izlersin.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Lorrotar said:
barça chelseayi hakemle beraber eleyip finali haketmediği günden beri,en nefret ettiğim kulüp olmasına rağmen man utd alsın diyorum.haketmiyo çünkü barça.

Haketmedi?

Ezdi Chelsea'yı 2 maçtada. Chelsea 10 adamla kapanıp vakit geçirmekten başka hiçbir şey yapamadı. Futbol oynatmayıp oyun katlederek ancak durdurabildi Barca'yı.

Şimdi devam etsinler istedikleri kadar vakit geçirmeye, evlerinde tv başında finali izlerken.

Hatta mümkünse bi daha CL'ye falan katılmaları yasaklansın böyle futbol katili kulüplerin :)

Abi o zaman sezon başından beri Barcelona'nın barçaladığı rakipler de 10 adamla kapansın kurtarsın paçayı?

Olayı bu kadar basite indirgeme bence,özellikle Londra'daki maçta pozisyonlara giren ceza sahası içinde çok övdüğünüz Xavi-İniesta ikilisinin yapamadığı 2 pasın 2 katını yapan Chelsea'li oyuncular vardı.Barcelona bu sene bir trend başlattı o yüzden finale kadar yürüyüp gönüllerin şampiyonu olmaktan ilerisini yapması lazımdı,fakat Manchester United karşısında yedek bekleriyle pek şans vermiyorum.
Mesaj tarihi:
Barcelona şut çekemedi neredeyse o maçlarda, Chelsea de inanılmaz pozisyonlara girdi.. Valdes hayatının kaleciliğini yaptı, Chelsea'liler de hayatlarının kazmalıklarını.. Ve elendi Chelsea. Hak etmedi Barcelona gayet..

Ama daha iyi oldu aynı CL finali iki yıl üst üste ayıp olurdu :D
Mesaj tarihi:
Her takım Chelsea gibi güçlü değil ki 10 kişi kapanınca oyunu kilitleyebilsin.

Ama Chelsea gibi güçlü (ve kadro açısından kaliteli) takımın böyle oyun kilitleyip de futbol katline oynaması da tırtlıktır kalitesizliktir. Beter olsunlar o yüzden :)
Mesaj tarihi:
Lan rusun tekiyle iddaaya girdim hesabına,
manu alırsa ben ödeyecem.
sonradan aklıma geldi köpek gibi içer bu şimdi, barcelona yenilirse boku yedim lan. 4 kişilik bir ailenin aylık mutfak masrafını bırakırım artık mekana.
Mesaj tarihi:
fede said:
real madridin 5 sene üstüste var

bunlarda en çok kupa alan sanırsam zati bide deme
dokuz keremi sekizleremi ne almışlar 5i arka arkaya ise super ötesi başarı ha
  • Yeni Oluştur...