Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: yemeğimi yedim kahvemi içicem sonra bi güzel uyku sonra duş sonra biralarımı içerek maçı izlicem nası plan ama Yaratıcılık yok. Şimdi biraları iç sonra uyu maçıda duşta izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 evet kahve yatak olayını değiştirmek mantıklı ama yok yok kahve içip uyumak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lan tek tesellim ztv zdf'nin falan maçı vermesi. allah belasını versin starın. dağda yaşamaya da lanet olsun. çekmiyo lan resmen televizyon. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ztv ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barca show yapıcak showwwww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lol zdf imiş o dediğim kanal ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bence berabere bitecek ama izlemesi zevkli olsun kalpler heyecanla dolsun diye barcaya bastım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Rewendor said: Lorrotar said: barça chelseayi hakemle beraber eleyip finali haketmediği günden beri,en nefret ettiğim kulüp olmasına rağmen man utd alsın diyorum.haketmiyo çünkü barça. Haketmedi? Ezdi Chelsea'yı 2 maçtada. Chelsea 10 adamla kapanıp vakit geçirmekten başka hiçbir şey yapamadı. Futbol oynatmayıp oyun katlederek ancak durdurabildi Barca'yı. Şimdi devam etsinler istedikleri kadar vakit geçirmeye, evlerinde tv başında finali izlerken. Hatta mümkünse bi daha CL'ye falan katılmaları yasaklansın böyle futbol katili kulüplerin :) Abi o zaman sezon başından beri Barcelona'nın barçaladığı rakipler de 10 adamla kapansın kurtarsın paçayı? Olayı bu kadar basite indirgeme bence,özellikle Londra'daki maçta pozisyonlara giren ceza sahası içinde çok övdüğünüz Xavi-İniesta ikilisinin yapamadığı 2 pasın 2 katını yapan Chelsea'li oyuncular vardı.Barcelona bu sene bir trend başlattı o yüzden finale kadar yürüyüp gönüllerin şampiyonu olmaktan ilerisini yapması lazımdı,fakat Manchester United karşısında yedek bekleriyle pek şans vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barcelona şut çekemedi neredeyse o maçlarda, Chelsea de inanılmaz pozisyonlara girdi.. Valdes hayatının kaleciliğini yaptı, Chelsea'liler de hayatlarının kazmalıklarını.. Ve elendi Chelsea. Hak etmedi Barcelona gayet.. Ama daha iyi oldu aynı CL finali iki yıl üst üste ayıp olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Her takım Chelsea gibi güçlü değil ki 10 kişi kapanınca oyunu kilitleyebilsin. Ama Chelsea gibi güçlü (ve kadro açısından kaliteli) takımın böyle oyun kilitleyip de futbol katline oynaması da tırtlıktır kalitesizliktir. Beter olsunlar o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi Chelsea - barcelona ile ilgili konunun tekinde sayfalarca tartıştınız bari şurdan devam etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lan rusun tekiyle iddaaya girdim hesabına, manu alırsa ben ödeyecem. sonradan aklıma geldi köpek gibi içer bu şimdi, barcelona yenilirse boku yedim lan. 4 kişilik bir ailenin aylık mutfak masrafını bırakırım artık mekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 alırız di mi lan macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 2 sene üstüste şampiyonlar ligi şampiyonu çıkmaaaaaz....Yani barça alır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 barca her türlü alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sotto said: 2 sene üstüste şampiyonlar ligi şampiyonu çıkmaaaaaz....Yani barça alır:) hiç olmamışmı böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şimdiden geçmiş olsun cinali iddaadan alacağım 12lirayı sana yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 real madridin 5 sene üstüste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: real madridin 5 sene üstüste var bunlarda en çok kupa alan sanırsam zati bide deme dokuz keremi sekizleremi ne almışlar 5i arka arkaya ise super ötesi başarı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Altını bilerek çizdim farkındaysanız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Maqç hazırlıklarına başladım midye almaya gidiyorum 2 adette bira demeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fm de 2009 u man u almış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Orda bir hata var yanlız...2 kere 2006 yılı yazılmış,zaten Manu Chelsea 2008'deydi 2007 değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar