Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 İspanyol krallık kupasında bi taraf bask bi taraf katalan olunca finalde ispanyol marşı bile duyulmadı stadta iki tribünün beraber ıslıklamalarından. edit: kralluk kupası deil tabii krallık kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şu ana kadar barça maçlarında barçayı manu maçlarında manuyu tuttum. finalde şampiyonluğu manuya yakın görüyorum. manuya sempatim daha fazla ayrıca onları tutacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bourbon said: nasıl yaa nou campta kimse ispanyol bayrağı açamıyor mu yani yada açmıyor mu ??açamıyor. burası ispanya değil katalonya diye bağırıolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bourbon said: nasıl yaa nou campta kimse ispanyol bayrağı açamıyor mu yani yada açmıyor mu ?? adamlar plakalarına "CAT" yazıyor yada kedi resmi filan koyuyor. 2. si daha tırsanların tercihi ama CAT yazanları görmüştüm. Ayrıca ispanyada otoyollardan sadece katalunya bölgesinden para alınıyor. Sorunun cevabıda evet açılmıyor. Adamların kendi bayrağı bile var. Hatta puyol madridde attığı golden sonra kaptanlık bandını çıkarıp öptü filan filan. O yüzden ispanya milli takımın kaptanı puyol değil de casillas. edit: hatta burdan buyur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Manu zorlanmadan alır, fark mark olmaz da alır yani rahat. 2-0 diyorum. ayrıca star büyük ihtimalle şifreye gireceğinden başka bir kanalın verip vermeyeceğini öğrenmek istiyorum lan! alman kanalı falan var mı maçı veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BiTcH_oFBaT said: bourbon said: nasıl yaa nou campta kimse ispanyol bayrağı açamıyor mu yani yada açmıyor mu ?? adamlar plakalarına "CAT" yazıyor yada kedi resmi filan koyuyor. 2. si daha tırsanların tercihi ama CAT yazanları görmüştüm. Ayrıca ispanyada otoyollardan sadece katalunya bölgesinden para alınıyor. Sorunun cevabıda evet açılmıyor. Adamların kendi bayrağı bile var. Hatta puyol madridde attığı golden sonra kaptanlık bandını çıkarıp öptü filan filan. O yüzden ispanya milli takımın kaptanı puyol değil de casillas. edit: hatta burdan buyur :) Oy işler karışıkmış. Puyol' a kaptanlık vermemeleri de ayrı komik olmuş, madem o kadar önem veriyosun takıma alma :), yemiyodur ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Puyol'a inadına kaptanlık vermemenin yanısıra ismini bile bilerek yanlış yazıyolar hatta takım listesinde. İspanyolcada olması gerektiği gibi "Pujol" diye yazıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 elemanlar duygusala bağlayıp barcelonaya basmış ama ingiliz futbolu ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 star dışında televizyondan izleyebileceğimiz bi kanal yok mudur yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Normal kabloludaki star da şifreye giriyo mu ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 barça chelseayi hakemle beraber eleyip finali haketmediği günden beri,en nefret ettiğim kulüp olmasına rağmen man utd alsın diyorum.haketmiyo çünkü barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bizde direk uydu var valla, hotbird ile turksat çekiyo tam olarak. onun dışında trt bile çekmiyo normal antenle/çatalla falan ((,-/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: BARÇALAYACAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nileppezdel said: Normal kabloludaki star da şifreye giriyo mu ki ya? Hayır girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ohh. Bi an korktum geçti sonra :D @Hakan: Bırak ya. Ezik Liverpool'lu! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lorrotar said: barça chelseayi hakemle beraber eleyip finali haketmediği günden beri,en nefret ettiğim kulüp olmasına rağmen man utd alsın diyorum.haketmiyo çünkü barça. Haketmedi? Ezdi Chelsea'yı 2 maçtada. Chelsea 10 adamla kapanıp vakit geçirmekten başka hiçbir şey yapamadı. Futbol oynatmayıp oyun katlederek ancak durdurabildi Barca'yı. Şimdi devam etsinler istedikleri kadar vakit geçirmeye, evlerinde tv başında finali izlerken. Hatta mümkünse bi daha CL'ye falan katılmaları yasaklansın böyle futbol katili kulüplerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 valla barça alsın. messi den ronaldoya bacak arası bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Tenekeadam said: Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt. küçük hesapların adamı tenekeadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Tenekeadam said: Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt. 10 lira da benden manuya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 50 koydum manuya. sonumuz hayır olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: Tenekeadam said: Man unt. 5lıra bastım 12 lıra alıcam bastır manunt. küçük hesapların adamı tenekeadam. Keyfine oynuyorum ben 5 liradan fazla basmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 MENÇISTIRLIYIZ EZELDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yemeğimi yedim kahvemi içicem sonra bi güzel uyku sonra duş sonra biralarımı içerek maçı izlicem nası plan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Oha özendim ben de aynısından yapıcam. edit: ama kahveyi uykudan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar