Kite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kızların, erkek paylaşma kavgası gibi bişey. Banada arkadaş gösterdi. Yer yer üzüldüm, yer yer heyecanlandım. Ne yazık ki feysbuk. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1076250383967&ref=nf Not: Bide ne şivesi abi bu ? Kıbrıs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi yeni mi internet bağlattın bak diğer topicin tarihine :D forum.paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 alla alla ne tür bi espiri bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aa nasıl vuruyor uu aman aman oyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o değil de android kullanan cep tellerde artıkın multi touch özelliği olması lazım.. öyle değil mi mirim? motorola heron da yok.. şimdi sony de yapıcam demiş bi android tabanlı tel.. ama sony işte.. ne yapacağı belli olmaz. bi bakarsın batıverir... satışları da kötü.. ama kimden ötürü? senden ötrüü kötü.. yapma böle şeyler. düzelsin gariplerin satışları.. haydi evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://apleasingfiveness.files.wordpress.com/2009/04/welcome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ya arattım ben kavga dövüş falan diye ama hiç ötürü, mötürü diye aratmak gelmedi aklıma beya. Silinsin madem yav napem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Saeros said: aa nasıl vuruyor uu aman aman oyy. sen yok musun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tekerleğin bulunmasından bi kaç yüz yıl sonra izlemiştim bu videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 korece gibi lan hiçbişey anlamıyorum dediklerinden. ben ilk defa izliyorum sdhfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 50 tane çakması bile çıktı yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kız süper vuruyor ya. hala anlamıyorum ne diyor, msnden sil filan oraları anladım bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 emesen değil yılmazı meseneden silecen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 *silceğsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bayadır var lan forumda görmediniz mi hiç KİMDEN ÖTÜRÜ?? SENDEN?? BENDEN?? geyiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bi tek ben mi takılıyorum "eğlence bölümü" ne bunların konmasına. Dayak ve kavga uzunca bi zamandır eğlence sayılıyo ama ben tutucuyum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @sostizm haklısın. herkeste şiddet artık normal bir hal aldı. o onu öldürüyo o bunu dövüyo video çekip youtube facebooka koyuyo. bazılarıda ''eğlence'' adı altında paylaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Cidden, bunun hiçbir eğlenceli yanı yok. Sinir oluyorum hatta izledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şive komik arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tripler de komik ki.. dövenb bakıyor burnuna yok yok kanamayi diyor,bi ara gözlerim ağrıyo diyor dayak yiyen gözlük tak diye tavsiye veriyor. her şey bitiyor dayak yiyen bitti mi bu kadar mı diyor. nesi komik değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şiveli dövüş ama onun yerine bunu izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dayak mı bu? dayak görmemişiniz siz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: dayak mı bu? dayak görmemişiniz siz bence hadi guzel bir dayak koy suraya da bizi "eglendir" o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 güzel bi dayak olsa eğlenmezsin bu dayak değil, tartak ve komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar