Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tek cevap: gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 herseyi kararinca yapin lan, sina az ders calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 3 gün önce tekrar bsşladım wowa level 30 a geldim satıyılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yalağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 CİDDİ CEVAP: çünkü bi süre sonra oynamak zorunda olduğun için oynuyorsun "ulan bugün raid yapmadım, item düşürmedim, ezik kaldım yarın düble yapmam gerek" psikolojisine bürünüyorsun, haliyle oyundan zevk aldığın için değil oynamak zorunda olduğun için oynuyorsun ama farkında değilsin. end of ciddi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 5 aydır fln acc açık olmasına rağmen oynamıyorum.. oynayamıyorum daha doorusu burnumda tütüyor :( finaller yarın bitiyor (aslında bugün oldu 2.5 saat önce ve ben hala burdayım :S ) ve hasretimi dindirecem. gerçekten hayatında büyük bir soruna yol açmıyorsa ve sıkılmıyorsan oynarken bırakma lan ne bırakacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 britney de başlamış; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Fxx'i x'e göre türev alarak buluyoz Fyy'yi de y'ye göre Fxy'yi nası bulcam help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 inş kalırsın fırat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yok lan geç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gece gece bulanmış kafam sus çarparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yeni yeni oyunlar çıktı :D onları deneme şansın olur bırakıp fdgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bak bu en kral madde oldu. bir gamer'i kandırmanın yolu yeni bir oyundur. fsdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KANTIRCI ŞAŞMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eagle_dnz said: 8)basur yapar otur otur benden bu kadar benim arkadas oldu valla billa wow dan basur oldu adam ama bırakmadı orkidle geziyodu bi ara ne oyunmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 egemen_i said: eagle_dnz said: 8)basur yapar otur otur benden bu kadar benim arkadas oldu valla billa wow dan basur oldu adam ama bırakmadı orkidle geziyodu bi ara ne oyunmuş arkadaş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nasıl lan! ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kılo problemı yoktu ama 7 24 wow oynuyodu haliyle sureklı fast food yada donmus gıdayla beslenıyodu ve sureklı sandelyede oturmaktan beslenmesınden tuvalette hazım zorlugu cekıp basur oldu. Adam yine bırakmadı sandalyenın altına mınder koyup oynamaya devam ettı. Dısarı cıkarkende aynen bebek bezi orkid normal bez ne varsa artık random secıp cıkıyodu. bırak arkadasım bak bu oyun size yakında bikini de giydirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tek neden : 10 neden bulmaya çalışman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bizim bi arkadaşın gözü aids oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 göz zinası yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: tek neden : 10 neden bulmaya çalışman bariton bi herif söylüyo sanki bunu edit: okurken korktum o derece evet bi reklamda geçmeli bu söz süpersin fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yoo. gayet allegro bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hıhı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar