aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 herseyi kararinca yapin lan, sina az ders calis.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 3 gün önce tekrar bsşladım wowa level 30 a geldim satıyılır
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 CİDDİ CEVAP: çünkü bi süre sonra oynamak zorunda olduğun için oynuyorsun "ulan bugün raid yapmadım, item düşürmedim, ezik kaldım yarın düble yapmam gerek" psikolojisine bürünüyorsun, haliyle oyundan zevk aldığın için değil oynamak zorunda olduğun için oynuyorsun ama farkında değilsin. end of ciddi cevap.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 5 aydır fln acc açık olmasına rağmen oynamıyorum.. oynayamıyorum daha doorusu burnumda tütüyor :( finaller yarın bitiyor (aslında bugün oldu 2.5 saat önce ve ben hala burdayım :S ) ve hasretimi dindirecem. gerçekten hayatında büyük bir soruna yol açmıyorsa ve sıkılmıyorsan oynarken bırakma lan ne bırakacan :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Fxx'i x'e göre türev alarak buluyoz Fyy'yi de y'ye göre Fxy'yi nası bulcam help plz
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gece gece bulanmış kafam sus çarparım
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yeni yeni oyunlar çıktı :D onları deneme şansın olur bırakıp fdgfdgd
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bak bu en kral madde oldu. bir gamer'i kandırmanın yolu yeni bir oyundur. fsdfh.
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eagle_dnz said: 8)basur yapar otur otur benden bu kadar benim arkadas oldu valla billa wow dan basur oldu adam ama bırakmadı orkidle geziyodu bi ara ne oyunmuş arkadaş
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 egemen_i said: eagle_dnz said: 8)basur yapar otur otur benden bu kadar benim arkadas oldu valla billa wow dan basur oldu adam ama bırakmadı orkidle geziyodu bi ara ne oyunmuş arkadaş ahahahaha
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kılo problemı yoktu ama 7 24 wow oynuyodu haliyle sureklı fast food yada donmus gıdayla beslenıyodu ve sureklı sandelyede oturmaktan beslenmesınden tuvalette hazım zorlugu cekıp basur oldu. Adam yine bırakmadı sandalyenın altına mınder koyup oynamaya devam ettı. Dısarı cıkarkende aynen bebek bezi orkid normal bez ne varsa artık random secıp cıkıyodu. bırak arkadasım bak bu oyun size yakında bikini de giydirir
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: tek neden : 10 neden bulmaya çalışman bariton bi herif söylüyo sanki bunu edit: okurken korktum o derece evet bi reklamda geçmeli bu söz süpersin fede
Öne çıkan mesajlar