FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] diye bişiy almıştım ben de, gerçi mail sayılmaz msne girebiliyodm anca ahah. ONAYLANAMADI! diye kocaman şey çıkıyodu msnde, sonra doğru yolu buldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 deadwoll@bilmemne(superonline olabilir, olmaya da bilir).com almıştım 99 civarıydı sanırım, bu woll nedir, niye yazmışım çözemedim hiç, quake oynuyordum o zamanlar belki oradan bir argüman birşeydir diye düşünüyorum. Şuursuzca hep bu nickimi kullandım daha sonraları. Sonra hotmailden isimsoyisim aldım, hiç sayı mayı koymamı istemedi sağolsun, zaten ismim soyismimde internetin desteklemediği karakter de yok süper oldu. En son da gmail'den aynı şekilde aldım. Şimdi geri kalan hepsi kapandı bir tek gmaili kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bence wolf'u woll anladın o zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yok öyle olmadığından eminim, yoksa düzeltirdim sonradan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ama işte ne olduğunu bilmiyosun o an öyle yapmışındır sonra acaba ben niye böyle yaptım diye düşünmüşündür bende quake yüklü bakaym istiyosan deadwoll diye karakter var mı diye :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adının dead, kardeşinin deborah ann woll olma ihtimali var mı? hani bi nüfus kağıdına baksan diyorum.. belki ad-soyad kombosu yapmışsındır da haberin yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu arada öyle bi karakter yok baktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 wessago@hotmail di girmeyince kapanmış şimdi live oldu. daha ad soyad lı mail almışlığım yok sdfjlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu 2. mail adresim sayılır. ilki [email protected] du. çok önemli ve gizli bir mail bekliyordum, gittim mal gibi çok kolay tahmin edilebilir şifremi değiştirdim sabahın 6 sında, sonra unuttum. kaç yıllık mail güme gitti. şifreyi geri de alamadım. işte o gittiğinden beri [email protected] kullanıyorum. bi de abcdefgh diye giden alfabe mail adresim var ama hiç mail gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adam kendini hacklemş asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tamam saçma mail adresi açılabilir ama sexypimp ne lan?? oraya buraya "cnm çok sexisin camda sexi show için ekle: sexypimp " yazanlar gibi bişey bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Olm lamerleriniz harbi lamermiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ben ülkeye pimp kelimesinin 50 centle geldiğini düşünüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: [email protected] vardı arkadasta kullanıyoduda sonra üniye gidince değiştirdi kimse inanmıyo eklemiyodu napayım diyodu. hahhahahahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 eski sevgilimin mail adresi [email protected] du asdsf kullanmıyo artık tabi heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] , hala duruyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adam topladı mailları bigzel.. şimdi reklam atıcak para kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] :/// iğrendim kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 soulberry said: eheh benim vampirefreaks uzantılıydı. aa bu acı baya. benim hep isim soyisim oldu, [email protected] adlı bir arkadaşımız var aramızda. [email protected] da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Vampirefreaks'e bende üyeydim taa ki 19 yaşlarında gösteren bi kızı beğenip profiline bakana kadar :D bi baktım 13 yaşındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 [email protected] of ne rezil. hala da açık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu arada joshhalloway ve husnusenlendirici hotmailkomlar bende. isteyene satarım. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar