Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa Şevket Yılmaz Hastanesinde yangın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yav şimdi NTV de son dakika geçiyo yangın çıkmış bursa şevket yılmaz devlet hastanesinde. 8 kişi ölmüş yangında. acaip üzüldüm:(

kaynak gelişme yazarım birazdan:(
said:

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye olay yerine sevk edildi. İlk bilgilere göre Tomografi servisinde çıktığı belirtilen yangın, kontrol altına alındı fakat hastaneyi doğun duman kaplaması nedeniyle hastalar ambulanslarla başka ahstanelere sevk ediliyor.

kaynak: sondakika.com

ölenler yoğun bakımdakilerdenmiş. yangın hemen söndürülmüş, ama havalandırmaya giden duman direkt yoğuun bakımın bulunduğu 2. ve 3. kata sızmış. elektrik kesintisi veya dumandan zehirlenme diyorlar ölüm sebepleri.
Mesaj tarihi:
Tamam da zaten 30 kanalda var. Sen maç veriyorsun canlı yayınla ekranın yarısında son dakika haberi. Altta ufak bir yazı olsa neyse.

Tabi makus bir olay orası ayrı ben sinirlendiğim şeyi söylüyorum.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
Tamam da zaten 30 kanalda var. Sen maç veriyorsun canlı yayınla ekranın yarısında son dakika haberi. Altta ufak bir yazı olsa neyse.

Tabi makus bir olay orası ayrı ben sinirlendiğim şeyi söylüyorum.

oha mantığa bak.
Mesaj tarihi:
saat 07.06
cogitoz said:
Öff maç zaten sıkıcıydı bi de eşşek kadar alt yazı var iki saattir uyuz oldum. Ne yangınmış arkadaş.

saat 09.11
cogitoz said:
Bir sinirle söylemişim tamam özür diliyorum Paticik camiasından.

saat 09.30
cogitoz said:
dreagloth said:
Denver 2-2 yaptı, zevkli maçtı.

Bence hiç değildi. Zaten NTV bir altyazı geçti 2 saat, maçın içine etti. Yine çok faul vardı son çeyrekte dünkü maç gibi.

eh devrimci sosyalist nba lover, bir de insan hayatına maçtan daha az değer veren bir insan olarak tebrik ediyorum seni.
Mesaj tarihi:
benimle girdiğim bütün tartışmalarda şuan (td) fail

cogitoz said:
Nasıl bir anlayışın ürünüsün sen böcek? Bu olaylar benim gözümde en ciddi toplumsal olaylar böyle olaylarla geleceğim tabii ki. Star TV neyi haber yapıyorsa onları mı yazacağız?

noldu bi ara ötüyodun bık bık bık. buda toplumsal ciddi bi olay maçla kıyaslama yapılırmı hiç ayıp.
heleki can kaybı sayısı baya çokken.

neyse arkadaşın asıl amacı anlaşılmıştır herhalde.
bi kere daha dedim tekrarlayayım.

Bojeek said:
gelmeyin bu oyuna arkadaşlar ya.
adam bayılıyo böyle konular açıp ortalığı karıştırmaya.
ortaya kendi kafasından bi yorumu atıyo.
sonra bık bık bık yazıp eminim monitörün karşısında bizim nası ciddiye alıp yorumlarda sinirlendiğimizi görüp gülüyodur.

al bi olayda burda.
hani noldu kesin bişey bile yok olayda.

[forum.paticik.com]

hadi selametle arkadaşım.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
cigitoz ve böjeek son uyarım ikinize. Bir daha şahsi sorununuzu burda tartışırsanız ceza alacaksınız. ÖMden halledin derdinizi.

ben şahsi birşey yazmadım.
konuyla ilgili yazdım.
hakaret edene uyarı yapıcağınıza banamı yapıyosunuz?
ben ne yazmışım adam ne yazmış iyi bakınız lütfen..
Mesaj tarihi:
Buyse said:
saat 07.06
cogitoz said:
Öff maç zaten sıkıcıydı bi de eşşek kadar alt yazı var iki saattir uyuz oldum. Ne yangınmış arkadaş.

saat 09.11
cogitoz said:
Bir sinirle söylemişim tamam özür diliyorum Paticik camiasından.

saat 09.30
cogitoz said:
dreagloth said:
Denver 2-2 yaptı, zevkli maçtı.

Bence hiç değildi. Zaten NTV bir altyazı geçti 2 saat, maçın içine etti. Yine çok faul vardı son çeyrekte dünkü maç gibi.

eh devrimci sosyalist nba lover, bir de insan hayatına maçtan daha az değer veren bir insan olarak tebrik ediyorum seni.

oha.

sonra okulda parmak kestiler.

MEH
Mesaj tarihi:
İnsan hayatına önem vermekle NTV'deki altyazının büyük olması ve maç sırasında verilmesi arasnda bir bağlantı kuruyorsanız, ve bunun üzerinden saldırmaya çalışıyorsanız gerçekten biraz besin takviyesine ihtiyacınız var.
Mesaj tarihi:
şimdi cogitoz un tarzı yanlış da, şunu da belirtelim, 3 saati aşkın bir süre (sabaha kadar hatta) son dakika diye verildi ekranın yarısını kaplayarak. ben anlam veremedim şahsen bir yerden sonra.
Mesaj tarihi:
o değil de şevket yılmaz gayet büyük, modern, sistemi oturtmuş(acil servisi falan), planı projesi harika bi hastane, fakat elektrikle ilgili olayı neden elden geçirilmemiş vakti zamanında anlayabilmiş değilim. Çok üzücü. Son olur böyle şeyler inşallah
  • Yeni Oluştur...