Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kitaplarda yazanların çoğu basına yansıyan kısımları.Yani teşkilatın izin vermediği kısımları zaten yayınlayamazlar merak etmeyin.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 az da olsa merakım gitti çok sağolun... ama çok merak ettiğim bişey var acaba mitten biri bu yazıyı okumuş mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yada mitten biri buraya mesaj atmış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Geçen sefer ayın karanlık yüzünü açıkladım sizlere forum kapanmıştı mit tarafından yine onun benzeri açıklama yaptırtmayın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben maıl atmıstım cevap gelmıstı ss ı bulursam koyayım bekleyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Viktor, 01 Haziran 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Valla ben babamın MIT te calıstıgını cenaze torenınde ogrendım desem kurtlar vadısınıde ızlemıyorum desem annem biliyomuş bitek desem madem konu oldu solıyım ole yok MIT ın kurucusunu tanıyom fılan yalan ısler MIT cumhurıyetten once de varolan bır teskılattı heralde kurucusunu tanıyorsa arkadaş bı 140 yaşında fılan olmalı :D ayrıca kımseye ole şifre felan vermezler MIT ten cıkan adamların yuzde 30 luk kısmı faılı mechul olur bknz eskı gazeteler tabı ortbas edılır olay MIT ten cıkıpta kaybolan cok ınsan vardır aynı zamanda MIT belgelerını ve şifrelerini duzenlı olarak update eder bu şifre geyıgı daha cok ortaokullarda donen "Abi bizim arkadaşalar FBI ın sıtesını hackledı" geyıgıne benzıyor babam vefat ettıgınde bızım evdekı kasasında evraklar vardı teşkılattan memurlar geldı bır mıktarını alıp goturduler gerı kalan kısmını bıraktılar ve yoketmemızı ıstedıler bızde yaktık mecburen ama ıclerıne bakmışlıgım vardır hepsı eskı evraktı babam askerı kanatta calıstıgı ve emeklı Albay oldugu ıcın konular genellıkle savunma planları takvıye yolları stratejık noktalar gıbı yerlere degınıyordu 1980 den kalma sovyet tehlıkesıne karşı hazırlanmış bir marmara bolgesı savunma planı bıle vardı içlerinde ama cok eskıydı yanı bı degerı yoktu 80 lerdekı ordu kayıtları fılan vardı işte sıvıl savunma koşulalrından yada toplam muvazzaf ve seferberlıkte gelıcek asker sayılarından bahsedıyordu ama gıttı hepsı bişey kalmadı elımde normal olarak ayrıca MIT o kadar buyutulucek bır olay degıl bastan soylıyım elemanlarını gazete ılanıyla alıyorlar sıradan bır devlet daıresı tek farkı bılgı toplamaya yonelık olması ve devletın gozu kulagı olmasıdır Ve Viktor kaybolur...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 eger babam hayatta olsaydı bu yaptıgım buyuk ıhtımal kaybolmama yada başımın belaya gırmesıne yeterdı ama babam vefat ettıkten sonra olay rahatlıyor bıraz mısal şu anda kıllanan olabılır bu mesajı acan arkadaş mıt çide burdan laf almaya mı calısıyor dıye ama bızım patıde var zaten bır ajanımız o korur bızı :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kulakdan dolma bilgiler.. MIT hakkında bilgi edinmek istiyorsan sana önereceğim bir kitap var: Tuncay Özkan - MIT'in Gizli Tarihi adlı kitaptır. Tuncay Özkan'ın kitaplarını çok severim sürekli derin devlet hakkında yazar.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Gerçekten gizli olsaydı o kitap basılabilir miydi?[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 02 Haziran 2004 02:31 tarihinde demiş ki: Gerçekten gizli olsaydı o kitap basılabilir miydi? Konumuzla ne ilgisi var? Kitabı oku sonra yoruma geç.Adam içinde yazmış burdaki bilgiler daha önce yayınlanmamış bilgilerdir MIT'den alınan özel izinle bazı gizli belgeleri açıklıyorum diye. Yani illa bir serüvenci çıkıcak ve konuyu saptırıp geyiğe çeviricek.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 02 Haziran 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Peki benim merak ettiğim konu şu: MIT kendi kendini etkili bir biçimde denetleyebiliyor mu? Askeri düzende olduğu gibi kesin bir hiyerarşik bir yapısı mı var? Bunu sormamın nedeni, örnek olarak, telefonu dinlenen kişinin verdiği parasal değeri olan (örn: borsa tüyosu) veya herhangi başka bir değerli bilginin MIT'in içinde istihbarat olarak kaldığı denetlenebiliyor mu? Bahsettiğiniz kitapları henüz almadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o zamanlar heyecanlı bir çocukmuşum meraklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 her manasız topicini uplican mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Jabba said: Kulakdan dolma bilgiler.. MIT hakkında bilgi edinmek istiyorsan sana önereceğim bir kitap var: Tuncay Özkan - MIT'in Gizli Tarihi adlı kitaptır. Tuncay Özkan'ın kitaplarını çok severim sürekli derin devlet hakkında yazar.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Tuncay Özkan a bak be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BlaCk said: MİT'İn Passwordlerını ogren bıze.lol[signature][hline] The Truth is out There uzun zaman geçti ama öğrendim; mit ve mite bağlı tüm kurumların pc lerine girmek için kullanıcı adı MIT şifre 1234 + şaka bir yana, medyadaki ve piyasadaki kitaplardaki bilgiler bence Mit'in bir şekilde[dolaylı yollarla] halkı bilinçlendirmek istemesidir. yani tamamen kapalı bir kutu olsa millet dicek ki aa ulan bunlar çalışıo mu yoksa çalışmıo mu yani geçmişte ne yapmış ki boşu boşuna para harcanıo vs ondan çaktırmadan sankim haberleri yokmuş gibi ya da işte izin verdik ayağına halka gösteriolar ahanda bunları bunları yaptık hala çalışıoz vs öyle miti 2 3 kişi kurdu demek de yanlış olur benim bildiğim kurtuluş zamanı sırasında Atatürk'ün de üye olduğu başka bir kurum vardı teşkilatı mahsusaydı sanırım adı avrupadan anadoluya silah kaçırılmasını fln sağlıyorlardı vs kısaca görevi bence; barış durumunda haber alma, savaş durumunda işgal altındaki halkı bilinçlendirme kullanma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar