Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The blog of the year

berk444

Öne çıkan mesajlar

Hislerimde yanılmadığımı anladım. Aslıdan sonra ilk kez bir kıza değer vermiştim oda orospu çıktı. Hepiniz aynısınız. Hande sen sadece bana değil okuyucularımızı bile hayal kırıklıklığına uğrattın. senin hakkında dediklerini silmiştim, benim handem temiz kızdır demiştim. benim handem yapmaz demiştim. ama herkez haklıymış. onlar seni tanımışlar bir ben tanıyamamışım. hepimizden özür dilesen bile bu leke silinmez. Yazıklar olsun seni gezdirdiğim benzin paralarına. Onların hepsini kuzeninmi abinmi tokmakçınmı neyinse ondan alacağım. 750 milyon borçlusunuz bana. Benzin param o kadar ediyor. Keşke anamın cemilemin sözünü dinleseydim lpg taktırsaydım ama yapmadım. anam senide sevmemişti aslı daha iyi demişti ama inanmamıştım. bu resmine her baktığımda suratına tükürüyorum senin. burda son defa resmini koyuyorum. melek yüzlü şeytan. kara melek. bundan sonra yeni sevgilimle resimlerimi koyacağım. üstelik yeni sevgilimi tanıyorsun sende.
hande buda sana son sözüm iyi aç gözlerini "Sen benim sevdiğim kız değil siktiğim orospu olamazsın" okudun mu tamam o zaman. artık beni arama yeni sevgilimle çok mutluyum.
derbeder çilekeş Salih

AHAHAHAHAHAHA SESLİ GÜLDÜM.
Sosyal ağlarda paylaş

blogger said:
bostanlıdan bi bakkaldan 4 bira aldım baktım bu duruyor "sen içmicen mi bira" dedim. dedi aşkım 4 tane biraz fazla değil mi. ya delikanli adamim ben allaşkina size soruyorum ya şöyle bi cumartesi günü sevgilinizle birlikte 4 bira az mı? neyse buna da bir bira aldık bizki ben rakı iç dedim içmedi. anlamiyorum kadınları.

kisiseldeki tum kari-kiz topiklerine for dongusu icerisinde gonderiyorum bunu cevap olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
halamın kızıyla hep içerdeki odada konuştular hep benden bahsediyormuş evlenmek istiyorum diyormuş. ben biraz bozuldum önce yani ben orda nikah şekerlerini paketlerken onlar hep içerde kapıyı da kapatıp fısır fısır konuşuyolardı iş yapmıyolardı. kimsede gelmesin iş yaptırtmasınlar diye kapıyı kitlemişlerdi.

vay aptal. vay salak. vay saf seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Salihimle son zamanlarda biraz aramız bozuldu. Bana haber vermeden marmarise gitti. ne telefonuna ulaşıyorum ne mailine. Halamın kızına dövme yaptı sırtının altına biraz. Halamın kızı bunların evine gitmişti dövme yapması için. Bana dövmesini gösterdi, belinin orasıyla kalçasına yakın biryere ejderha yapmış, ejderhanın kuyruğu kalçasının oraya gidiyor. Sinirlendim halamın kızıda olsa kalçasını görmesinden hoşlanmadım. İkisinede güvenim sonsuz ama o sırada çok sinirlendim, salihle kavga ettik halamın kızının kalçasına baktın diye suçladım onu. oda bana kızdı "pirensesim, dünyanın en güzel sevgilisi benim sevgilimken neden başkasının .... sına bakayım. Sen benim bitanemsin ben pırofösyonel bir dövmeciyim. Orasına gelince gözlerimi kapatarak yaptım. Hiç bakmadım" dedi. Bende inandım ona. Haklı halamın kızı benden şişman neden ona baksın ben varken. Hem salih namuslu biri. Aslıyla yapıyordu ama aslı akrabam değildi. Halamın kızıda namuslu biraz oda yapmaz salihle.
Ben konuştum inandım salihe ama salih genede bana sinirlendi madem bana güvenmiyorsun ben gidiyorum dedi. Marmarise gitti. Ben kabul etmedim önce. Ama beni dinlemedi ve gitti. İki gündür yemek yiyemiyorum ölümü sağmı haberim yok. aklıma kötü şeyler geliyor. Bütün yaz çalışıp ev alacakmış bize, annesini de hastaneye yatırıp bacak diktirirmiş. ben annesiyle yaşarım diyorum dinlemiyor beni çok sevdiği için benimle sadece özel bir hayat kurmak istiyor. Ama ben ona güvenmediğim için biraz kafasını toplamaya ihtiyacıda var. Neyapacağımı bilmiyorum oraya gitsem yanına babam bacaklarımı kırar, o buraya geri dönmezse bu şekilde nasıl olabilir :(

Özür dilerim salih sana inanmam lazımdı. Ama inandım niye gittin anlamadım.

ulan nası bi troll bu ahuhaahahahahahfdsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...