Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degisme...

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suan hich bishi zevk vermio dedigim gibi :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
bizim sınıftaki bütün bebeler birbiriyle kavgalı ben hepsiyle dostum hepsi yanımda. Bende değiştim. bilgisayar değişti. anneme bağırıom artık. Annemle sık sık tartışıyoruz. arkadaşlarla sorunum yok ama böle hep ailemden birilerine zarar veriom. Böle bi sorun benimkide[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
Haa eğer özürle affettiremem dersen mesela okulda bir kavga çıkarsa yada başka bir lise sizin liseyi basarsa o kavgada öne çık. arkadaşlarını koru tek affettirme yolu bu kalıyor dayak yemiş olsan bile affederler artık :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
affettirme degil bi laf chok koydu bu saaten sora ösur dılesemde tersleyeegını dusunuorum o laftan sora.o lafı dıecegını hıc dusunmesdım o lafı dedıkten sora chok sey deıstı[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
ferrero ankaralısın di mi
ankaraların bu bebe lafına bi hastayım ki sormayın nasıl bir mantıgın aklın fikrin ürünüdür hep merak etmişimdir..
düşünsenize şöle konuşuolar abi:
'geçen gün 40 yaşında bebe geldi bik bik bik azarladı beni abi ya..'[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
Muahaha ankaralı değilim de yılın yarısı orda geçio. Harbi la tekirdağdayım şimdi arklarla konuşurken 80 yaşında bi bebe yoldan geçerken yardım ettim falan dedim millet güldü sonra anladım a.q :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Thestral, 31 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
said:
GE-TA, 31 Mayıs 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
Ergenliğe merhaba. En az hasar ile geçirmeniz dileği ile.

Tüm 88'li Patiler Hadi Hep Birlikte. Tutun Birbirinizin Elini. Ergenliğe Giriyoruz =p=)

e hadi girek o zaman. anca beraber kanca beraber[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
said:
DeamoN, 31 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
ankaraların bu bebe lafına bi hastayım ki sormayın nasıl bir mantıgın aklın fikrin ürünüdür hep merak etmişimdir..

Haha. Bartında Tanıştığım Biride Bana Aynısını Demişti. ''Ankaralımısın Diye'' Sormuştu. Bende O Sıralar Bebe Lafını Çok Kullanıyordumda. =)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Mesaj tarihi:
depresyona sokuyorsunuz birbirinizi.fazla uyumayın,erken kalkın spor yapın.. hiçbirşeyi sallamayın geçer zamanla[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 31 Mayıs 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
Beni şu ana kadar değiştiren tek şey aşk olmuştur.. Beni üzen, mutlu eden, ağlatan, güldüren de yine aşk olmuştur..

Depresyon
Bunalım
Ergenlik

sebeplerden olabilir..

hem ask hemde baska nedenler var bea sturm o kdr basit deil :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
said:
Thestral, 31 Mayıs 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 31 Mayıs 2004 17:24 tarihinde demiş ki:

e hadi girek o zaman. anca beraber kanca beraber

Hadi Elma Ver Elini. Pyro Sende Diğer Elimden Tut =)

*!el uzatır*[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
its a matter of life and death. gercekten de öle yani. benim durumumda aynen pyro gibi.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
Eh benzer şeyler yaşadım diyebilirim. (lol bende 88liyim)
88'li laneti çöktü tüm dünyanın üzerine. bence 77 lilere danışın belki yanyana aynı sayı gelince uğursuzluk getiriyordur. Onlarda böyle şeyler yaşamışsa lanetlendik! =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
DeamoN, 31 Mayıs 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
düşünsenize şöle konuşuolar abi:
'geçen gün 40 yaşında bebe geldi bik bik bik azarladı beni abi ya..'

valla biz bebe kullanmıyoruz..
ama hoca çok kullanırız..
pazarda felan bile adam "hocam bunlar taptaze" der mesela[signature][hline]geek
Mesaj tarihi:
welcome to depression...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

• Yeni Oluştur...