feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ne yazık ki feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 şaka gibi işte uydurma dediğimiz olay budur. bilmiyorsan sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ilk okulda çarpım tablosu benim için tek başına bir ders niteliği taşırdı. Nadire Yıldız kulakların çınlasın emiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lan carpmayi birak, sayamiyo bile bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tron said: ilk okulda çarpım tablosu benim için tek başına bir ders niteliği taşırdı. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben halen karşıtırıyorum sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kapı da ne güzelmiş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dört kere dört: beş beş kere beş: onaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 AHHALAKJSFŞSALFİSŞDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 one lan eskiden eline fln vurulurdu bu ne Resmen hoca kameraya alıp internete vermiş çocuğu oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 5 kere 5 16 5 kere 5 18 dedi arka arkaya fake bence bu. tenefüste geyik olsun diye yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tron said: ilk okulda çarpım tablosu benim için tek başına bir ders niteliği taşırdı. Nadire Yıldız kulakların çınlasın emiii... Kabusdu benim için, tabu gibi birşeydi. Konu çarpım tablosundan açılınca ortamdan kaçmaya çalışırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 su gibi okuyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 benimde böyle bi anım vardı aslında, boyle ilk okulda her son dersin sonunda öğretmen random bi öğrenci kaldırıp şiir okuturdu. bi gün yine son ders, beni kaldırdı. bende şiir'i bırak, bu sokaklarda söylenen tekerleme küfürleri dahi bilmiyorum. neyse son ders olduğundan herkes vır vır konuşuyor hiçbir şey duyulmuyor. eh bende ne yapacağımı bilmediğimden 1 2 dakika sadece ağzımı oynattım, sonra bir arkadasım duymuş olacakki, daha doğrusu duymamış olacak ki, çöp dökme bahanesiyle yanıma gelip "abi bence geç yerine otur, hiçbir şey söylemiyorsun" dedi. bende onu dinleyip yerime geçtim. öğretmende dalgındı herhalde bişey söylemedi, sanırım oda sesden bişey anlamayıp okudu galiba aferim cocuga dedi. vallahi oldu, yıllardır saklardım bunu. böyle bir video görünce daha fazla saklamayayım dedim, sizlerle paylaştım sayın paticik. itiraf.com hedeleri gibi oldu, ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahh velede bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Tripling said: This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Magnum said: benimde böyle bi anım vardı aslında, boyle ilk okulda her son dersin sonunda öğretmen random bi öğrenci kaldırıp şiir okuturdu. bi gün yine son ders, beni kaldırdı. bende şiir'i bırak, bu sokaklarda söylenen tekerleme küfürleri dahi bilmiyorum. neyse son ders olduğundan herkes vır vır konuşuyor hiçbir şey duyulmuyor. eh bende ne yapacağımı bilmediğimden 1 2 dakika sadece ağzımı oynattım, sonra bir arkadasım duymuş olacakki, daha doğrusu duymamış olacak ki, çöp dökme bahanesiyle yanıma gelip "abi bence geç yerine otur, hiçbir şey söylemiyorsun" dedi. bende onu dinleyip yerime geçtim. öğretmende dalgındı herhalde bişey söylemedi, sanırım oda sesden bişey anlamayıp okudu galiba aferim cocuga dedi. vallahi oldu, yıllardır saklardım bunu. böyle bir video görünce daha fazla saklamayayım dedim, sizlerle paylaştım sayın paticik. itiraf.com hedeleri gibi oldu, ama olsun. yahuu ne utanıyorsun! sevdim, güzel bir anı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar