Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 said: iPhone 3GS sells a million units in three days İnanamıyorum ya, insanlar artık mantıklı bir upgrade varmı yokmu bakmadan apple ne çıkarsa alma moduna geçmişler. yazık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bence burda yazık olan diğer telefon üretici filmalara oluyor az kafalarını kullansalardı böyle bi müşteri potansiyelini, hatta tüketim canavarını ellerinde tutarlardı... apple geldi aldı gitti nereye nasıl ürün koyması gerektiğini çok iyi biliyor "herşeyin mükemmeli değil , kullanışlısı,gösterişlisi makbüldür" mantığı var adamlarda , e talep olunca fiyatıda çakıoyor steve amcam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Laorx said: said: iPhone 3GS sells a million units in three days İnanamıyorum ya, insanlar artık mantıklı bir upgrade varmı yokmu bakmadan apple ne çıkarsa alma moduna geçmişler. yazık:S bunun sebebi ne ciksa almak olayi degil 1. iphone kullanicilarinin 2 senelik sozlesmesi dolmus oluyor. 3g'ye upgrade etmemis olanlar 3gs'e upgrade ediyor. 2. iphone 3g kullanicilarinin bazilari icin (cogu ulkede) upgrade olanaklari var. 3. bazi ulkelerde 3gs daha satisa sunulmadi, sadece onsiparis aliyor. siparisi verdikten sonra gidip almak zorunda degilsin. yani iphone 3gs o kadar da cok satmadi, satmayacak. fakat daha onemli olani, iphone'un bu kadar kemiklesmis bir kullanici kitlesini bu kadar kisa surede yaratabilmesi. bacyo bile nokia'ya donmez bu saatten sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bir zaman sonra hep aynı görüntü bayabilir ama o zamanda sarısını çıkartır apple bütün herkes oo yeni iphone diye onu alır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aynen, demek istediğim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 benim ayfon geldi ama amerikada acilmis hatta onceden arakartla kirilmis falan filan, neyse neticede calismayor alet cunku sim karti uygun degil diyor ve arastirmalarim sonucu jailbreak olmadan calismayacak bu. Jailbreak yaparken redsn0w kullaniyorum ama gelin gorun ki waiting for rebootta kaliyor mal gibi. nasil ilerleriz? yardimci olun plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mum_Chamber said: bacyo bile nokia'ya donmez bu saatten sonra :P Adımız çıktı be :) Fellik fellik kriterlerime uyan Nokia bakıyorum valla bir süredir.. ama ikinci hat için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Laorx said: said: iPhone 3GS sells a million units in three days İnanamıyorum ya, insanlar artık mantıklı bir upgrade varmı yokmu bakmadan apple ne çıkarsa alma moduna geçmişler. yazık:S 4 senedir kullandığım emektar nokia 6680'ime rağmen şunu açıklıkla söyleyebilirim ki iphone gerçekten piyasada bulunabilecek en sağlam telefonlardan birisi. türkiye ve dünyanın bazı ülkelerinde amaçlarının dışında bildiğimiz tikky kişilerin elinde bir malzeme olsa bile ihtiyaçlarınıza yönelikse düşünmeden alın derim. iphone 3g'den 3g s'e geçmek ise çoğu kişi için gereksiz görülse bile 3g s'de bulunan donanım ciddi anlamda çok sağlam. arm tasarımlı işlemcisi ile web sayfaları 3g'ye göre gözle görülür bir hız farkıyla açılıyor. web sayfaları dışında her uygulamada gözle görülür bir hız farkı var. eski iphone ve iphone 3g kullanıcıları muhtemelen bunun bi farkı yok diyerek kötülemeye çalışıyorlar ancak ellerine 3g s verirsen bayıla bayıla kullanırlar. hakkını yememek lazım bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o değil de 3g nerde kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Temmuz sonu gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Şarj sürem çok feci azaldı 3.0'dan sonra. Force quit falan yapıyorum ama deliler gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Force quit dediginiz nasıl oluyor? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Program açıkken telefonu kapatır gibi üst tuşa basılı tutuyorsunuz. Slide to power off kısmı gelince, home tuşuna basılı tutuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Anlasilan kimse memnun degil 3.0 dan biraz daha stabil olmasi lazım. Usendim 3.0 le gelenlere bakmaya web flash destegi geldimi 3.0 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 holy shit o zaman. Böyle büyük bir eksikliği nasil gidermezler ya. Allah bilir onuda bir sonraki iphone'a özellik diye koyarlar. İnternette işim olan siteleri göremiyorum.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 flashin apple ile alakasi yok, adobe'un sorumlulugunda. apple 3g ciktiktan sonra spesifikasyonu tamamlamis ama adobe'un kodu optimize olmadigi icin kabul etmemisti yanlis hatirlamiyorsam. adobe da hatayi kabul edip revizyon icin calismalara baslamisti. sonra da ses seda gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 flash için bi umut yaz sonu diodu adobe ;p kendileri de inanmadan sölüolar gibi gelmişti bana sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya şöyle tüm telefonlardan güzelcene anlayan biri bana öm den msnini atsın Allah rızası için konşmam lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 acil yau önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Başta bende iphone karşı biriydim resmen para tuzağa gibi gelmisti, fakat merakıma yenik düşüp gidip alınca anladım. Iphone bir telefon değil PDA, cep bilgisayarı hiç değil o bambaşka bişey aradığın istediğin herşey var. Apple firmasının iphona katmadığı özellikleri bile jb sistemiyle telefonuna indirebiliyorsun (video kayıt, kamera zoom vs) Şimdi düşünce koskoca apple firması bir iphone'a MMS desteği, video kayıt, bluetooth veri transferi, flash desteği koyamazmıydı ? Ağlasını koyardı ancak bu sefer bir sonraki yeni nesil Iphone'u ne özeelik ekleyip piyasaya sunacaktı ? Yani bu apple'ın yaptığı tamamen satış stratejisi iphone'a video kayıt sistemi koymadı ki 3g OS satılabilsin diye (3g os'de video kayıt var).Fakat sağolsun Dev-Team grubu jailbreak sistemi ile telefonumuzun A'dan Z'ye her türlü özelliğini kullanmamıza olanak tanıyor. Hatta Apple IMC Genel Müdürü Tansu Yeğen bile telefonunu jailbreak'li kullandığına dair söylentiler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 iphoneların işletim sistemini parayla satmıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.threadbombing.com/data/media/54/mutant_facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yeni gelen vidyo ozelligi 3gs ile mi geldi 3.0 os ile mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 3gs video dedikleri de bisuru fotograf cekip birlestiriyo, yani hem bok gibi kalite hem de sarjin icine ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar