Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Eşiminkinde ben deliriyordum. En sonunda becerdim tek hava kabarcıgı bile yok ama tam ortada bi tanecik toz zerresi kalmış amann beeee diyip bıraktım oyle kullanıyor simdi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bence deri kilif > koruyucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.easyishop.co.uk/shopimages/products/normal/switcheasy-rebel-iph-tgr.jpg bu korumadan aldım ben. gerçi sarı renk bukadar canlı gözükmüyor gerçek halinde. dış kısmı sert olması iyi, ekran yere bakacak şekilde koysanız bile ekran değmiyor yüzeye eğer yüzey düz ise. birde koruyucu film yapıştırdım işte güzel oldu. psych ın iphone kılıfınıda almıştım ama o çok kıro yeşili kurdu. gerçi arkadan bakınca güzel gözüküyor. http://s2.buzzfeed.com/static/imagebuzz/web04/2009/9/10/3/psych-iphone-cover-1446-1252566646-128.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bende bu iki kılıfı kullanıyorum capsuleNeo ve Morething engraved edition silver catena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 birşey sormak istiyorum diyelim ben bu telefonu kırdım veya kırılmış iphone satın aldım(bir arkadaş bulamamış soruyor) 1. sorum app store a girebiliyormuyum ? yoksa kırıldıktan sonra gelen programlar vasıtası ile mi indirmek zorundayım oyunları programları ? 2. sorum program veya oyunlara güncelleme çıkarsa ben programları güncelleyebiliyormuyum ? (içerisindeki installer zımbırtısı veya appstore aracılığı ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 evet, app store var ve programları güncelleyebiliyorsun. en azından benim kırık iphone için geçerli söylediklerim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 iphone 3gs 16gb almaya niyetlendim. turkiye deki fiyatlar 2.el ve 0lari , 1300-2000 tl arasi. apple.com a bakiyorum, 200 dolar , acayip fark vra. Simdi amerika da birine siparis ettirsem bunu 200 dolara alsam, sonra bana yollasa, ben burada kullanabilir miyim ? sanirim simlock vs gibi birseyler varmis, bu konuda fazla bir fikrim yok. ama ana mevzu , amerika dan apple.com dan aldirttigim iphone 3gs 16gb burada sorunsuz calisir mi ? cunku tokyo daki iphone lar avrupa da calismiyordu, simkart kisimlari yoktu. tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 draedan, Türkcellin en küçük paketindede bedava veriyorlar ordan al ozaman o mantıkla bakıyosan olaya. 200 $ olurmu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şimdi n97 var elimde ve elim de iphone'a gidip geliyor bir tane daha telefon var ama o eski ve çok eski bir model iş için kullanıyorum daha çok. o telefonu şirkete vericem kendime telefon alıcam ama ya nokia'dan kapaklı birşey ya da iphone. napıcam ulan ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 xwhiplashx said: şimdi n97 var elimde ve elim de iphone'a gidip geliyor bir tane daha telefon var ama o eski ve çok eski bir model iş için kullanıyorum daha çok. o telefonu şirkete vericem kendime telefon alıcam ama ya nokia'dan kapaklı birşey ya da iphone. napıcam ulan ben ?ne dedin ulan sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 alsam mı almasam mı karar aşamasın da kaldım. ama kapaklı nokia'da alasım var her ne kadar aralarında uçuk bir fark olmuş ise. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cok para bu iphone ya. acaip overrated oldu, ama ben de alicam sanirim bir sonraki cikacak modelini, bu yaza kadar beklemek gerek bakalim apple bu sefer ne cikartacak. sonunda iphone 2 yi bekliyorum bu yaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ayfonum 5dk kitlendi ya.sadece acil aramalar oldu.ilk defa böyle bi sorun oldou nedendır acaba 5dk kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya ben iphone almak istiyorum ama hiçbir teknosa'da yok...Teknosadan almak isteme nedenim cepkask var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iphone da vpn bağlantısı, uzak masaüstü uygulaması, telnet client ı varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vpn kendiliginden var uzaktan masaustu icin pek cok uygulama var, bazilari parali telnet client kesin vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kozalak said: iphone da vpn bağlantısı, uzak masaüstü uygulaması, telnet client ı varmı acaba? senin sorunun tamcevabı http://dergiweb.com/apple/bilgisayarinizi-iphone-ipod-touch-ile-yonetin-1376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iphoneda kulakliktan bsiler dinliyodum neyse cikardim kulakligi ama kendisi hala kulaklik modunda gibi davraniyor gelen aramalri duyamiyorum kulakliksiz. kapadim actim ama nafile varmi tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iPod ve iPhone Duvar Şarj Aleti Apple firması iPhone ve iPod için kablosuz şarj aleti üretmiş. Şarj adaptörünü duvara takıyorsunuz ve üzerine iPodunuzu koyuyorsunuz, aynen telsiz telefonların şarj olması gibi. Fiyatı 24,99 $ olan şarj aletinin şekliyse şöyle imiş: http://www.zamazing.org/imaj/ozanTi/walldock.jpg http://www.ohgizmo.com/2009/12/03/walldock-iphone-charger/ http://www.zamazing.org/yazi/ipod-ve-iphone-duvar-sarj alcak olan olursa http://www.bestbuy.com/site/DLO+-+WallDock+Charger+for+Apple&%23174%3B+iPod&%23174%3B+and+iPhone/9479183.p?id=1218112068266&skuId=9479183 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 delimanyakcapkin said: iphoneda kulakliktan bsiler dinliyodum neyse cikardim kulakligi ama kendisi hala kulaklik modunda gibi davraniyor gelen aramalri duyamiyorum kulakliksiz. kapadim actim ama nafile varmi tavsiye? garantiyle aldiysan tamir ediyorlar aradaki surede de baska bi iphone veriyorlar kullanman icin. bu anlattigim turkcell icin gecerli ben kontratla almistim bu sorun basima geldi aradim evime gelip aldilar bozuk telefonu falan. 5 is gunu sonra da gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o kulaklıkta kalma sorunu arada oluyor bendede. Kulaklığı tekrar takıp çıkarrınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evet oluyor o. bi de (turkcell de en azından) (3.0 - 3.1.2) arama yaptıktan sonra kalan kontör bildiren ekrana tamam demeden kapatıp aradan zaman geçtikten sonra açınca basınca o "tamam" a ana ekran gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 3g den sonra 3gs yi bi kurcaladım oha be cheat bu çok hızlı bariz yazılım bazında downgrade yedirdiler zaten 3glere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 iphone 3g den yakinda 3gs e gecicem sanirim, etrafta duzgun alet yok ve iphone dan oldukca memnunum. dusure dusure alet zirvalamaya basladi. senin su hiz konusunda yazdiginda ekmegime bal oldu. alinca aradaki farki yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hız konusundaki fark inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar