Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Çok fenaymış gerçekten. ayfon fetişizmine son diyorum öyleyse. En azından benim için gerçekten önemli bu şeyler. Peki gerçekten müzik dinlerken mesaj da mı yazılmıyor orijinal firmware ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yazılıyor demiş ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 idrak kabiliyetim noksan. ikinci defa dikkatim o noktaya çekilmeden algılayamadım. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 müzik sürekli background da çalıyo ne yaparsan yap. bağımsız çalışıyor ikisi ne biliyim ipod telefona yapıştırılmış gibi düşün edik:yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Türkcell de duyurmuş 3GS 28 ağustos http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone3GS Açıklanıcak fiyatlara göre belki yurdışı cihazımı satıp garantili ve kaskolu alabilirim. Zira bildiğiniz üzre appleın sunduğu uluslararası apple care garantisi Türkiyede bi işe yaramıyor. Yurtdışı 3gs alıcaklar bunu değerlendirsinler almadan önce. Ama fiyat farkı çok olur tabi 3gs'nin Tr satış fiyatı 2000 TL civarında olması bekleniyor US 32 GB fiyatı $699 + yaklaşık %10 Tax Doğubank fiyatları 32 GB 1400 TL 16 GB 1300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 umarim vodafone bu sefer turkcell'e gore daha akilli davranip guzel paketler ile musterilerinin karsisina cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 orc_lord said: umarim vodafone bu sefer turkcell'e gore daha akilli davranip guzel paketler ile musterilerinin karsisina cikar.. Hiç sanmıyorum ama görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 gerizekalı avea izlesin dursun. bakalım vodafone mu yoksa turkcell mi daha akıllıca paketler sunucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 avea bencede bu konuda geride kaldi ama blackberry storm konusunda en iyi paketi sundu. avea'nin alt yapisi biraz daha guclu olsa blackberry strom pek bi yakisirdi.. bende acikcasi vodafone'dan iyi bir paket beklemiyorum ama umarim bu sefer bizi yaniltir ve turkcell'i bu konuda gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 iphone öle ya da böle başka güzelliklere de sebep oluyor. ahanda flickr'a yüklenen fotoların çekildiği makinelerin dağılımı. http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2009/08/iphone-most-used-camera-flickr-1-1.jpg hiiç yalan söylemeyim sıradan, bayağı foto çeken/çekecek adamların gidip dev SLR'ler almasına acaip gıcığım.. sopalamak istiyorum bu "olm param var nan işte gerisini sen türet!" adamlarını. bre dingil makineyi tutup çekiyorsun, ne bilgin var, ne de çaban. tek makine ile kral olunsa her zengin f1 şampiyonu olurdu mal oğlu mal! ohhh rahatladım işte. neyse bu tek kliklik, sadece gösteriş manyağı çabuk foto çekti dikkat edersen tayfası moda diye iphone ile çekmeye başlamış.. iyi olmuş bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hehe bu ne sinir patlamasi :) haklisin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eylül de itunes 9 geliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 itunes 9 ile birlikte dvd ve bluray oynatma destegi gelecekmis efenim. birde facebook gibi siteler ile iletisim kurabilecekmis artik itunes.. bu arada vodafone ve turkcell web sitelerine iphone 3g s icin bolumler acmis. sanirim kontratli paketlerini 28 agustos'da duyuracaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1 senedir normal bir şekilde kullanıyorum iphone'u, acaba jb ye geçsem mi diyorum, yararlarını şöyle bi açıklayabilecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aynı soruyu bende bugünlerde soruyorum kendime evet bi cvp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben bir yildir soruyorum kendime =) ama her update'te jblemek de olum olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bildiğim kadarıyla 3.0 ile JB işlerinin tadı kaçtı biraz, getirileri azalırken yapmak da zorlaştı. JB'li 3.0 kullanırken 3.0.1'e geçti diye bütün rehberi şusu busu giden insanlar duydum son zamanlarda mesela. Bedava program peşindeyseniz de haftada 3-5 dolar verin adam gibi hızlı ve güncelleyerek kullanın derim, AppStore'dan güncellenmiyor o kaçak programlar çünkü, takip edip elle güncellemek gerekiyor her sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Keza öyleyse çok sık update oldugundan o da tam bir işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Keza öyleyse çok sık update oldugundan o da tam bir işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 turkcell yeni cikan iphone 3g s icin resmi olarak kontratli satis fiyatlarini duyurdu. iphone 3g modeline uyguladigi tarife ile ayni yanilmiyorsam. Turkcell - iPhone 3G / 3G S Kontratli Paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pahalı ya :/ vodafone daha açıklamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 turkcell nasil olsa satiliyor mantigi ile paketlerinin niteligini arttirma veya ucuzlatma yoluna gitmemis. umarim vodafone boyle bir atilim yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bacanak IGO almış iphone için olanı ve gayet basarılı ve kullanışlı diyor. Yaklaşık 120$ civarı bir para. Yakında TOMTOMda cıkacak hatta cıktı ama TR haritası henuz yok onun west europe fiyatı 140$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 vodafone'da iphone 3g s icin olan paketlerini aciklamis. eski iphone 3g tarifelerine gore daha iyi paketler hazirlamislar. 1gb'lik internet yerine turkcell gibi soyle 4gb falan olsa bayagi guzel olurmus ama genede guzel.. Vodafone - iPhone 3G S Kontratli Paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Iphone 3GS i normal alabileceğimiz bi yer yok mu türkiyede kontrat falan istemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar