Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tartışma başlatmıcam vazgeçtim, yürü be denizli :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. evet var o kadar sivaslı amma velakin sivas burda şampiyonluğa oynarken 10bin sivslı bile o maçlara gitmemişti. buna mı gelcek. koca bi löl
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o nasıl bir mantık. buradaki sivaslılar memleket takımı gelmiş gitmemek olmaz diyerek büyük ihtimal doldururlar stadı.
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Galatasaray yenilirse Avrupa dışı kalacak büyük ihtimalle, ne Olimpiyat'ı yahu, ciddi ciddi 5-6 mesajdır bu tartışılıyor bir de, hayretler içerisine düştüm Haşmet. İnanamadım.
unK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bjk şampiyon olursa, fener 4. olursa, gs avrupaya gider.. 5 olduğu halde..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada şöyle bi şenlik havası yaratıcak bi olay var. Eğer; Denizli - Beşiktaş 0-0 Galatasaray - sivasspor 3-5 biterse bjk ve sivasın herşeyi aynı oluyor ve şampiyonu play-off maçları belirlicek heh
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ilk 5 gidiyo zaten 5.oldugu haldesi nedir
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. aynı saatte ibb ile maçımız var. olmaz o iş.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. oldu o halde kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 denizli sanırsam 15-20 yıl öncede böyle bir durumdayken bjk yi yenip şampiyonluktan etmişti.gerçi o zamanki durum neydi bilmiyorum çünki şuan büyük oranda ligde kalmayı garantilediler.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 az önce radyoda onun hikayesi anlatıldı. Erol denen oyuncu serbest vuruşta "müsade ederseniz ben kullanıcam" demiş. takmış golü. onunda intikamı var arkadaş :D
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dün ahmet çakarde diyordu ki bu hikaye üstüne futbolda top iki kere aynı yere sekmez sağda onun için olmaz böyle bişey diyip durdu
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hatta mustafa denizliye sör ünvanı verilsin dedi :)
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o adam dediyse kesin olcak.tamam şampiyon sivas
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Llama said: Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. oldu o halde kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin Geçen sene bir kupa trabzona, (fener maçına) bir tane de asy'ye gelmişti. sanırım bu senede aynıdır. yani şampiyonluk iddiası olan her stada gönderirler yine kupa. değişmediyse tabi.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 temsili kupalar gönderiliyo gerçeğini sonra alıyonuz diye biliyom.
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kaç tane kupa var be.5 takımın son haftada iddaası olsa 5 stadada gönderceklermi kupayı
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya temsili falan ama olayın cümbüşü yaşanıyor. aslını da müzene getiriyosun sonra zaten. :)
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sivas hacettepe ile falan oynasa belki beşiktaş denizliye takılır ve sivas şampiyon olur derdim ama bjk yenilse bile bence sivas Gs ı yenemez hatta puan bile alamaz diye düşünüyorum. trabzon feneri yenerse 2. olacaktır ama o maçtada herşey olabilir. fenerin ne yapacağı belli olmuyor.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bu sefer tarihi şampiyonluğumuzu izleyeceksiniz, FUTBOLDAN HİÇ ANLAMIYOSUNUZ HİÇ.
Öne çıkan mesajlar