Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tartışma başlatmıcam vazgeçtim, yürü be denizli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sabotaj atti sampiyonluk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. evet var o kadar sivaslı amma velakin sivas burda şampiyonluğa oynarken 10bin sivslı bile o maçlara gitmemişti. buna mı gelcek. koca bi löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o nasıl bir mantık. buradaki sivaslılar memleket takımı gelmiş gitmemek olmaz diyerek büyük ihtimal doldururlar stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Galatasaray yenilirse Avrupa dışı kalacak büyük ihtimalle, ne Olimpiyat'ı yahu, ciddi ciddi 5-6 mesajdır bu tartışılıyor bir de, hayretler içerisine düştüm Haşmet. İnanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bjk şampiyon olursa, fener 4. olursa, gs avrupaya gider.. 5 olduğu halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 5. olursa yazmamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada şöyle bi şenlik havası yaratıcak bi olay var. Eğer; Denizli - Beşiktaş 0-0 Galatasaray - sivasspor 3-5 biterse bjk ve sivasın herşeyi aynı oluyor ve şampiyonu play-off maçları belirlicek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ilk 5 gidiyo zaten 5.oldugu haldesi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. aynı saatte ibb ile maçımız var. olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. oldu o halde kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 denizli sanırsam 15-20 yıl öncede böyle bir durumdayken bjk yi yenip şampiyonluktan etmişti.gerçi o zamanki durum neydi bilmiyorum çünki şuan büyük oranda ligde kalmayı garantilediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 az önce radyoda onun hikayesi anlatıldı. Erol denen oyuncu serbest vuruşta "müsade ederseniz ben kullanıcam" demiş. takmış golü. onunda intikamı var arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dün ahmet çakarde diyordu ki bu hikaye üstüne futbolda top iki kere aynı yere sekmez sağda onun için olmaz böyle bişey diyip durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hatta mustafa denizliye sör ünvanı verilsin dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o adam dediyse kesin olcak.tamam şampiyon sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Llama said: Masquerade said: O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş. Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan. Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum. oldu o halde kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin Geçen sene bir kupa trabzona, (fener maçına) bir tane de asy'ye gelmişti. sanırım bu senede aynıdır. yani şampiyonluk iddiası olan her stada gönderirler yine kupa. değişmediyse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 temsili kupalar gönderiliyo gerçeğini sonra alıyonuz diye biliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kaç tane kupa var be.5 takımın son haftada iddaası olsa 5 stadada gönderceklermi kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya temsili falan ama olayın cümbüşü yaşanıyor. aslını da müzene getiriyosun sonra zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sivas hacettepe ile falan oynasa belki beşiktaş denizliye takılır ve sivas şampiyon olur derdim ama bjk yenilse bile bence sivas Gs ı yenemez hatta puan bile alamaz diye düşünüyorum. trabzon feneri yenerse 2. olacaktır ama o maçtada herşey olabilir. fenerin ne yapacağı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hayırlı olsun şampiyonluğunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eyv bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bu sefer tarihi şampiyonluğumuzu izleyeceksiniz, FUTBOLDAN HİÇ ANLAMIYOSUNUZ HİÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ne desem bilemedim. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar