Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Beşiktaş, inanmıyorsan gir bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş.

Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan.

Yalan değilse sen kocaman bir çılgınsın Bülent diyorum.

evet var o kadar sivaslı amma velakin sivas burda şampiyonluğa oynarken 10bin sivslı bile o maçlara gitmemişti. buna mı gelcek. koca bi löl
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
O değil Bülent Uygun, Gs maçını Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini federasyona iletecekmiş.

Olası bir şampiyonlukta kendi taraftarının önüne çıkmak istiyormuş.. İstanbul'da 700.000 Sivaslı varmış falan filan.

aynı saatte ibb ile maçımız var. olmaz o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

oldu o halde
kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
Masquerade said:

oldu o halde
kupayıda denizliye getirsinler olası en büyük aday beşiktaşken hemen oracıkta verilsin

Geçen sene bir kupa trabzona, (fener maçına) bir tane de asy'ye gelmişti.

sanırım bu senede aynıdır.

yani şampiyonluk iddiası olan her stada gönderirler yine kupa.

değişmediyse tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

sivas hacettepe ile falan oynasa belki beşiktaş denizliye takılır ve sivas şampiyon olur derdim ama bjk yenilse bile bence sivas Gs ı yenemez hatta puan bile alamaz diye düşünüyorum.

trabzon feneri yenerse 2. olacaktır ama o maçtada herşey olabilir. fenerin ne yapacağı belli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...