Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Size de oluyor mu bu? Icgudu gibi bisi mi acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben de dolunay olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Acıkınca daha iyi koku almazsın, sadece beynin yenicek şeylerin kokusuna hemen farkeder acıktığın için, git ye der. Yoksa kokulara olan hassaslığın değişmez, sadece karnın tokken yemek kokusunu umursamazsın, arkaya atılır. İçgüdüsel birşey değil, insan hiç koklayarak avlanan bir hayvan olmadı, sadece vücudumuzun bize yemek var, yesene abi deme yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Peki benim durum ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sen kurtadamsın. durumun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hepimiz insanız! hepimiz hayvanız! *pankart açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Algıda seçicilik gibi bişey daha çok. Acıktığında yemek kokusu, tabak çanak şıngırtısı gibi seslere daha duyarlı oluyosun, beklentilerin bu yönde olduğu için kokuyu alabiliyosun. Hayati ihtiyaçların avcılık dürtüsünü harekete geçirmesi gibi birşey de var gerçi ama insanda bu olay çok zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben de öyle değil ama ciddi anlamda burnum gelişmiştir yani en basit hayvan kadar iyi koku alıyorum.geçen 200 metre et sağda dedim bi baktım mangal yapılıyo 200 metre ötede.sdf daha çok var da anlatsam züe dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 mekanizma bu. yakın civardaki yemekler koku aracılığıyla "gel beni ye" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben kaç aydır insan gibi koku alamıyorum lan, ama çok feci ses duyarım. hatta beklediğim durağa göre, 100 metre ötede görünmeyen otobüsün sesinden hangi otobüs olduğunu bile tanırım. dershaneye otobüsle gitmek geliştirdi beni. allah belalarını verisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 FromTheHell said: hatta beklediğim durağa göre, 100 metre ötede görünmeyen otobüsün sesinden hangi otobüs olduğunu bile tanırım. dershaneye otobüsle gitmek geliştirdi beni. allah belalarını verisnlise sonda bende aynı durumdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Acıkınca çok sinirli oluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Benim de kulaklar iyi çalışıyor, klasik müzik konserlerinde falan tanıdık bir parça çalındığında hataları bulabiliyorum yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Biz de geçen dolunayda arkadaşlarla toplandık takılıyoruz dağ tepe flm. her neyse bi çıtırtı duydum 552 metre ötede geyik var dedim gittim baktım ve hala geyik yapıyorum. oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Orcun gelsin buraya PMS kokularini rahatlikla aliyorum yazsin. Hadi Orcun. Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Algida Secicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 GERGE said: Benim de kulaklar iyi çalışıyor, klasik müzik konserlerinde falan tanıdık bir parça çalındığında hataları bulabiliyorum yaparlarsa. Benim de oluyor bu. Secicilik diyenler sagolsun, ogrenmis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben tokum daha şimdi yedim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bence evrimsel olarak acıkınca hayatını sürdürebilmen için böyle bi fonksiyon oluşmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 off algıda seçiciliği de yedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar