calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 selamlar. efendim biz başlıklarda şu mu bu mu falan diye ünlü hatunları tartışırkene, dün ve daha öncesinde olmak üzere bi ark ın kız ark ıyla sürekli yaptığımız bi muhabbet akla geldi. dün canım ailem i izlerkene açılan konudan misal vererek başlayayım. izleyenleriniz bilir seyhan diye çok tatlı hoş bir hatun kişi var bu dizide. ben ama takılmış durumdayım "ulan bu kızın göz altları niye hep şiş" falan diyorum. güzel falan muhabbetinden yine ordaki ali karakterine (ozan güven'e) geldik. yok bu yakışıklı mı değil mi?.. ben diyorum ki "sokakta görseniz bu adama dönüp bakmazsınız ama işte ünlü olup bi de aşık adam, kral adam rolünde oynayınca aşık oluyosunuz." ki bence bu böyle yani. hatunların hasta oldukları adamlara bakın; mehmet aslantuğ, bu eleman, sonra türlü saçma herifler. göz var nizam var yahu; kenan imirzalioğlu var, kıvanç tatlıtup var. bunlar über yakışıklı adamlar ama bunları beğenmiyo hatunlar. nerede kıtipiyoz bi herif var buna hasta oluyolar oynadıkları rollerden dolayı. elbette karizma ayrı bişey, ona lafım yok ama bi de yakışıklı olarak tanımlıyolar bu bahsettiğim tipleri. tartışalım efem ve lütfen erkek erkeğe tartışalım zira hatun kişiler "ayy çok yakışıklıaa" diye karışacaklar yine:P
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi hatunların beğenisini erkek erkeğe tartışsan ne olur?
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 mehmet aslantuğ beğenen kızdan hayır gelmez bu kadar gergin ve itici bi herif olamaz tartışmaya erkek erkeğe devam edebilirsiniz. tşk.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gay muhabbetine kayar bu forum, millet birbirine oha sen subumusun bumusun cikar icindekini diye devam eder, biri bitane gay in dondurma yalarken fotosunu koyar buraya, baslikta kitlenir, hadi bakam asama 1 baslasin.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi kadın gözüyle bakalım demiyorum zaten. bizcesini tartışalım olayın. biz şuraya 10 tane hatun çıkarsak, desek ki aşmış hatunlar bunlardır, muhtemelen hatun kişiler de çoğunluğunu onaylar. beğenide bir paralellik var. ama bu bahsettiğim olayda bir uçurum var bence. sebebi nedir bunun? ya da var mıdır gerçekten böyle bi uçurum? yoksa sadece benim çevremdeki hatunlar mı böyle...
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sen beğendin erkekleri alt alta yaz napabiliriz bir bakalım.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 reyou said: gay muhabbetine kayar bu forum, millet birbirine oha sen subumusun bumusun cikar icindekini diye devam eder, biri bitane gay in dondurma yalarken fotosunu koyar buraya, baslikta kitlenir, hadi bakam asama 1 baslasin. bu da eşşeğin aklına karpuz kabıı düşürmek oluyo sanırım:)
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kadınlar diğer kadınların beğendiği erkekleri beğenirler.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fastreloader said: kadınlar diğer kadınların beğendiği erkekleri beğenirler. buna +1 veririm. acaba dizilerde beğenilen erkekler de bu kategoride mi bunu da tartışmak lazım...
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bir hatuna iyi davranın ve güzelce ayrılın. bütün arkadaşları artık elinizde.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 haydari said: sen beğendin erkekleri alt alta yaz napabiliriz bir bakalım. Win
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Estel_Anorien said: abi hatunların beğenisini erkek erkeğe tartışsan ne olur?"
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler. o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Estel_Anorien said: abi hatunların beğenisini erkek erkeğe tartışsan ne olur? dsfdgfasvd
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kadınların beğeni mekanizması çok değişkenli bir denklem. basit bir örnekle x= yakışıklılık y= karizma z= para a= öteki kadınların beğenisi b= gizem c= erkek aklının yetemeyeceği garip kızsal davranışlar dersek (x.y)+ z^2 + a + cb = 1 diyebiliriz. yine de bu denklemin güvenilirliği de çok yüksek değil çünkü c katsayısı olduğu gibi tüm sistemi çökertebilirken öte yandan z^2 x y a b ve c değişkenleri 0 alındığında dahi kafi olabiliyor. denklemi y.c.b üzerinden yazarsak da bu sefer x ve a nın önemi kalmıyor falan. neticede kadın karışık iş vesselam.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hatun nedir abi lol yani.okurken acayip itici geliyo bi erkek olarak
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sam said: şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler. o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle. oha süper açıklamışın abi helal olsun.direk benim düşünce sdf
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 benim kuzenimin sevgilisi, kuzenimin telefonunda H@TUN olarak kayıtlıydı. hatun arıyo ben 2 dk içerdeyim ehehe diyip içeri gidiyodu falan kuzen, sonra feci boynuz yedi ehehe.ağladı falan.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Estel_Anorien said: c= erkek aklının yetemeyeceği garip kızsal davranışlar hahahaha
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 biz karakterden de etkileniyoruz ondan oluyo bence. ayrıca da ay çok yakışıklaaaaaaa
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Smash sen erkek miydin kadın mı? Aslıymışsın ok.
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet kesinlikle ilk olay karakterde bitio tip 2. planda her zaman... ama yine de en yakışıklı erkek kesinlikle edward norton'dur üstüne de tanımam :D
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben 15 dakka televizyona cıksam kızlar kapımda kuyruk olacak ama zaman bulamıyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 efendim? bana çogul hitap etmenize gerek yok ^^
Öne çıkan mesajlar