Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınların ilgi duyduğu ünlü erkekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar.

efendim biz başlıklarda şu mu bu mu falan diye ünlü hatunları tartışırkene, dün ve daha öncesinde olmak üzere bi ark ın kız ark ıyla sürekli yaptığımız bi muhabbet akla geldi.

dün canım ailem i izlerkene açılan konudan misal vererek başlayayım. izleyenleriniz bilir seyhan diye çok tatlı hoş bir hatun kişi var bu dizide. ben ama takılmış durumdayım "ulan bu kızın göz altları niye hep şiş" falan diyorum. güzel falan muhabbetinden yine ordaki ali karakterine (ozan güven'e) geldik. yok bu yakışıklı mı değil mi?..

ben diyorum ki "sokakta görseniz bu adama dönüp bakmazsınız ama işte ünlü olup bi de aşık adam, kral adam rolünde oynayınca aşık oluyosunuz." ki bence bu böyle yani. hatunların hasta oldukları adamlara bakın; mehmet aslantuğ, bu eleman, sonra türlü saçma herifler. göz var nizam var yahu; kenan imirzalioğlu var, kıvanç tatlıtup var. bunlar über yakışıklı adamlar ama bunları beğenmiyo hatunlar. nerede kıtipiyoz bi herif var buna hasta oluyolar oynadıkları rollerden dolayı. elbette karizma ayrı bişey, ona lafım yok ama bi de yakışıklı olarak tanımlıyolar bu bahsettiğim tipleri.

tartışalım efem ve lütfen erkek erkeğe tartışalım zira hatun kişiler "ayy çok yakışıklıaa" diye karışacaklar yine:P
Mesaj tarihi:
gay muhabbetine kayar bu forum, millet birbirine oha sen subumusun bumusun cikar icindekini diye devam eder, biri bitane gay in dondurma yalarken fotosunu koyar buraya, baslikta kitlenir, hadi bakam asama 1 baslasin.
Mesaj tarihi:
abi kadın gözüyle bakalım demiyorum zaten. bizcesini tartışalım olayın. biz şuraya 10 tane hatun çıkarsak, desek ki aşmış hatunlar bunlardır, muhtemelen hatun kişiler de çoğunluğunu onaylar. beğenide bir paralellik var. ama bu bahsettiğim olayda bir uçurum var bence. sebebi nedir bunun? ya da var mıdır gerçekten böyle bi uçurum? yoksa sadece benim çevremdeki hatunlar mı böyle...
Mesaj tarihi:
reyou said:
gay muhabbetine kayar bu forum, millet birbirine oha sen subumusun bumusun cikar icindekini diye devam eder, biri bitane gay in dondurma yalarken fotosunu koyar buraya, baslikta kitlenir, hadi bakam asama 1 baslasin.

bu da eşşeğin aklına karpuz kabıı düşürmek oluyo sanırım:)
Mesaj tarihi:
fastreloader said:
kadınlar diğer kadınların beğendiği erkekleri beğenirler.

buna +1 veririm.

acaba dizilerde beğenilen erkekler de bu kategoride mi bunu da tartışmak lazım...
Mesaj tarihi:
şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler.

o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle.
Mesaj tarihi:
kadınların beğeni mekanizması çok değişkenli bir denklem.

basit bir örnekle

x= yakışıklılık
y= karizma
z= para
a= öteki kadınların beğenisi
b= gizem
c= erkek aklının yetemeyeceği garip kızsal davranışlar

dersek

(x.y)+ z^2 + a + cb = 1 diyebiliriz.

yine de bu denklemin güvenilirliği de çok yüksek değil çünkü c katsayısı olduğu gibi tüm sistemi çökertebilirken öte yandan z^2 x y a b ve c değişkenleri 0 alındığında dahi kafi olabiliyor.

denklemi y.c.b üzerinden yazarsak da bu sefer x ve a nın önemi kalmıyor falan.

neticede kadın karışık iş vesselam.
Mesaj tarihi:
Sam said:
şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler.

o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle.

oha süper açıklamışın abi helal olsun.direk benim düşünce sdf
  • Yeni Oluştur...