Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu kizlarin derdi

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kanka olarak yanaşıp sonra çıkmaya dönüşsün be abi. öyle bi durum var şu an benim hayatımda.

ama ben seni öyle düşünmüyorumki rokeeeet olmaz der sonra kalırsın ortada. yavaştan niyeti belli ediceksin
Mesaj tarihi:
goldbären said:

olur olur iki kere yaptım ben onu, yapması zor oluyo ama olunca da sağlam oluyo :P

olursa sağlam olduğu konusunda hemfikirim fakat olması, gerçekleşmesi zor olaylar birazcık
Mesaj tarihi:
Acik konusayim. Guzel olmayan kizlara bakmak beni cok mutlu etmedigi icin arkadaslarim da haliyle (kiz olanlar tabi) guzel oluyor. Durum boyle olunca sartlar uygunsa bir takim reaksiyonlar gerceklesebilir. Win/win saglayan tercihlerimin arkasindayim.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ahahah katılıyorum ben de.
çok iğrenç bir durum farkındayım ama çirkin kızlarla arkadaş olmak istemiyorum abi. arkadaş bile olmak istemiyorum yani. gideri olması lazım dsfkjh

+1
Mesaj tarihi:
Diyorum ki, kankan varsa ve bu guzel bi kizsa. Sen de cirkin bi adam olmasaydin, sartlar uygun oldugu zaman (ikiniz de single, yeni ayrilma durumu veya bi etkinlik + alkol) bir opusme olabilir hatta sonu SEKS diyorum. Welcome to the desert of real. Wake teh frak up.
  • Yeni Oluştur...