Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 muayyen saat demekki. o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_wYVKZXzJlnQ/SXTk2sd-R4I/AAAAAAAAAJQ/R4RhbvysZaI/s200/bizimkiler3.jpg cıvık müdürüm afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 azizim hep dutluktu buralar ohoo çok değişti çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 back to the kitchen imagemacrosu koyasım geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Hadi iyi geceler guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok efsane konuymuş ya ahahhaha. bişi aratırken kendi mesajıma rastladım, alıntılar yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çıkmak için yanaşıpda kanka olarak sona eren olaylar çok fenadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Çıkıpta arkadas kalınanlar dahada fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kanka olarak yanaşıp sonra çıkmaya dönüşsün be abi. öyle bi durum var şu an benim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 O her erkegin kadına yaklasma olayı zaten.'belki verir'fikri erkeklerin kadınlarla muhattap olma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "roket adam" said: kanka olarak yanaşıp sonra çıkmaya dönüşsün be abi. öyle bi durum var şu an benim hayatımda. ama ben seni öyle düşünmüyorumki rokeeeet olmaz der sonra kalırsın ortada. yavaştan niyeti belli ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olur olur iki kere yaptım ben onu, yapması zor oluyo ama olunca da sağlam oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 goldbären said: olur olur iki kere yaptım ben onu, yapması zor oluyo ama olunca da sağlam oluyo :P olursa sağlam olduğu konusunda hemfikirim fakat olması, gerçekleşmesi zor olaylar birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o durum kızın kendine güveninin olmadığı, 1 atm basınç altında ve 25 santigratta olduğu şartlarda sağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 konu ne bilmiyorum ama kanka ayagi karsi cinsle (herhangi biri cirkin degilse) got ayagidir. Zamani gelince seks olur sartlar uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 seks olmadan kanka olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 şu ana kadar arkadaşlık kurduğum tüm kızların bir gün vereceği ümidiyle yaşıyorum. bu ümittir beni hayata bağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kankan bunalıma girdiyse en büyük fırsattır. daya alkolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Acik konusayim. Guzel olmayan kizlara bakmak beni cok mutlu etmedigi icin arkadaslarim da haliyle (kiz olanlar tabi) guzel oluyor. Durum boyle olunca sartlar uygunsa bir takim reaksiyonlar gerceklesebilir. Win/win saglayan tercihlerimin arkasindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahahah katılıyorum ben de. çok iğrenç bir durum farkındayım ama çirkin kızlarla arkadaş olmak istemiyorum abi. arkadaş bile olmak istemiyorum yani. gideri olması lazım dsfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "roket adam" said: ahahah katılıyorum ben de. çok iğrenç bir durum farkındayım ama çirkin kızlarla arkadaş olmak istemiyorum abi. arkadaş bile olmak istemiyorum yani. gideri olması lazım dsfkjh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Zaten çirkin kızla arkadaş olup neden ona toplumda yer edindireyim ki. elensin gitsin pis çirkin. fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Çirkin kızla arkadaş ol, elbet güzel arkadaşı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 "Pen Duick" said: konu ne bilmiyorum ama kanka ayagi (herhangi biri cirkin degilse) got ayagidir. Zamani gelince seks olur sartlar uyarsa. ne???! bi daha sana kanka demiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Diyorum ki, kankan varsa ve bu guzel bi kizsa. Sen de cirkin bi adam olmasaydin, sartlar uygun oldugu zaman (ikiniz de single, yeni ayrilma durumu veya bi etkinlik + alkol) bir opusme olabilir hatta sonu SEKS diyorum. Welcome to the desert of real. Wake teh frak up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar