Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kızla yanlız kaldığın an sarılıp öpcen yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 SELİN SENİ İSTİYOM BENİM OL.. hmm ise yarıycak mı acaba bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Nihan bi gün zaman ayır bana buluşalım da yol göster. Bildiğin efendi ve hassas bir insanım ama arkamdan piç diyorlar, beni piç sanıyorlar. Sonra kıza kesinlikle yazmıyorum, başka yazdığım kızdan bile bahsediyorum ve tamamen arkadaş olarak tanımaya çalışıyorum ona yazdığımı düşünüyo. Neden böyle ya? Yardımcı olun bana :( başka kızdan niye bahsediyosun yahu. bahsetme kızdan filan. direkt söyle amacını filan. valla en son bi arkadaşım okulda bir kıza gidip böyle böyle ben seni yakından tanımak istiyorum dedi, kız da ihihih modunda gidiverdi hemen. topluluk olarak çok şaşırdık ama doğru yol gerçekten de gidip ne istediğini net olarak söylemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 utopia said: sokakta efendi mutfakta piç yatakta sevimli mesela ben. mutfakta makarnaya falan kakamı yaparım sonra gülerim kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LDcvAMAR3PQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Abi piç değilim piç sanıyorlar. Mütevazi değilim ama yakışıklı da değilim. İlişkiye başlasak da başlamasak da efendiyim. İki kızı idare edemiyorum unutkanım, karıştırıyorum. çıkarımlar 1- fark etmeden piçim 2- iki kızı idare etmeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ha bi de ne istediğimi söylüyorum direk evet. Ondan mı kazanıyodum ben şimdi diğer herşey alakasız mı? Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tipsizin neresi çekici be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: kızla yanlız kaldığın an sarılıp öpcen yerse bence iyi taktik (tu) edit: ay bütün tipsizler çekici demedim, tipsiz ve çekici olması mümkün dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ha bi de ne istediğimi söylüyorum direk evet. Ondan mı kazanıyodum ben şimdi diğer herşey alakasız mı? Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S KIZIN AĞIR ABAZASINA DENK GELMİŞİND İYEREK AÇIKLANIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 herkez göğüslerine bakıp gözlerinin ne güzel oldğunu söyler bense gözlerine bakıp göğüslerinin çok güzel olduğunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: Ardeth said: kızla yanlız kaldığın an sarılıp öpcen yerse bence iyi taktik (tu) denendi onaylandı bu. oluyo başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 20 sayfa ne konusdunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S çok basit; zaten o kız sana aşıkmış dolayısıyla selam vermeni bile yazmak olarak yorumlamaya eğilimi varmış. sen yazdın diye aşık olmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 niyan said: başka kızdan niye bahsediyosun yahu. bahsetme kızdan filan. direkt söyle amacını filan. Ya kıza yazmıyodum zaten @sina: Abi 4 kız da idare etmiştim bi yaz. Bi de hepsi tanışıyo oluyo. O yüzden çuvallama ihtimali daha yüksek. O zaman başarmıştım da bu sene bi denedim 2 kız olmadı yani karıştırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: smash said: Ardeth said: kızla yanlız kaldığın an sarılıp öpcen yerse bence iyi taktik (tu) denendi onaylandı bu. oluyo başka?hemen mi denedin abi nası is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: nileppezdel said: Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S çok basit; zaten o kız sana aşıkmış dolayısıyla selam vermeni bile yazmak olarak yorumlamaya eğilimi varmış. sen yazdın diye aşık olmamış yani. Abi kızla tanıştık ertesi gün aşık oldu. Hala da baya aşık yani. Zaten aşıkmış dencek bi durum yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bende denedi açıkçası biraz etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DoGMeaT said: herkez göğüslerine bakıp gözlerinin ne güzel oldğunu söyler bense gözlerine bakıp göğüslerinin çok güzel olduğunu söylerim. çünkü sen pandacısın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 screwy said: SELİN SENİ İSTİYOM BENİM OL.. hmm ise yarıycak mı acaba bakalım.. sorun sende değil bende serhat. biz ayrı dünyaların insanlarıyız. inan ki şu an bir ilişkiye hazır değilim. başkası senden önce teklif etti ve mutluluklar...... jdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ardeth said: nileppezdel said: Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S çok basit; zaten o kız sana aşıkmış dolayısıyla selam vermeni bile yazmak olarak yorumlamaya eğilimi varmış. sen yazdın diye aşık olmamış yani. Abi kızla tanıştık ertesi gün aşık oldu. Hala da baya aşık yani. Zaten aşıkmış dencek bi durum yok ki niye yahu, tipini beğendiyse sana aşık olması 1 saat sürer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: nileppezdel said: Ha bi de ne istediğimi söylüyorum direk evet. Ondan mı kazanıyodum ben şimdi diğer herşey alakasız mı? Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S KIZIN AĞIR ABAZASINA DENK GELMİŞİND İYEREK AÇIKLANIR. AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 zamanında denedim ya. bi o var vukuat olarak zaten sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: smash said: Ardeth said: kızla yanlız kaldığın an sarılıp öpcen yerse bence iyi taktik (tu) denendi onaylandı bu. oluyo başka? memelerimi sıktırmıştı fatih bi kere benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: nileppezdel said: Ardeth said: nileppezdel said: Ama yazmadığım kız yazdığımı sanıp aşık oldu bana. Bu nasıl açıklanır ki? :S çok basit; zaten o kız sana aşıkmış dolayısıyla selam vermeni bile yazmak olarak yorumlamaya eğilimi varmış. sen yazdın diye aşık olmamış yani. Abi kızla tanıştık ertesi gün aşık oldu. Hala da baya aşık yani. Zaten aşıkmış dencek bi durum yok ki niye yahu, tipini beğendiyse sana aşık olması 1 saat sürer zaten oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar