smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: valla para belki fazla büyük etken değildir de daha bohr atom modeli ile kız tavlayan hiç görmedim. ben kesin tavlanırdım eskiden olsa. ayrıca para mühim değil tabi ki üff, bunu düşünen kızdan hayır gelmez. ya "partiden sıkılma" muhabbetine gelince, ben giderim muhtemelen yanına, sevdiğim bi insansa, iyi misin falan derim, konuşurum, ama o şekilde tavlanıcak kimse tanımıyorum. önceden tavlanmış olması lazım zaten bunun işe yaraması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 keşke 3. ve 4. cinsler olsa hayat daha eğlenceli olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bence bu konunun bilim teknikte tartışılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ya patiye takılan kızları saymıyorum zaten onların içinde. Siz de bizden sayılırsınız bi derece. no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: keşke 3. ve 4. cinsler olsa hayat daha eğlenceli olurdu =) Ahahaha. :D Oha hiç böyle bişey düşünmemiştim ve garip bi şekilde ilginç geldi bu düşünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: Ayrıca patide görüşünü aldığımız kızlar gecenin bu vaktinde partide değil de patide olan kızlar. Piç seven majority şu anda elletiyor clublarda beyler. Distorted data bunlar.bu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: nileppezdel said: Ya patiye takılan kızları saymıyorum zaten onların içinde. Siz de bizden sayılırsınız bi derece. no wai Şaka 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: e gayet düzgün davranıyoruz onu da beyenmiyosunuz TİPİMİ Mİ SEVMEDİN? (bunu ortaokulda bi kız demişliğim var) dostum sadece düzgün davranmakla olmaz bu işin zekası ten çekimi vs.si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: keşke 3. ve 4. cinsler olsa hayat daha eğlenceli olurdu =) bence travestiler 3. cins sayılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 5. temel kuvvet ten çekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dostum ne kadar da piçsin ouv Yeah man. puanım sanağ 9 qanqa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Evrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Doğru oranda piç ve dengesiz rpsi yapan efendi adam kazanıyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahah bilerek dostum dedim orda be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şizofren yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 NİLLEP YETER GÖZLEMLERİN 10 sene sonra gel tekrar konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 direk dost belledi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bipolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Doğru oranda piç ve dengesiz rpsi yapan efendi adam kazanıyor sanırım.. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 screwy said: ginaly said: Ayrıca patide görüşünü aldığımız kızlar gecenin bu vaktinde partide değil de patide olan kızlar. Piç seven majority şu anda elletiyor clublarda beyler. Distorted data bunlar.bu iste.. 1. bugün pazar. 2. siz de mi partiden sıkıldınız da patide takılıyorsunuz beyler? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok büyük bir yalanı yaşıyorsun nilep kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: direk dost belledi beni :( yoo. edit: burtonesk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ne yooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: çok büyük bir yalanı yaşıyorsun nilep kardeşim. Ama ben başarıya böyle ulaştım. Tip desen o da yok. Nasıl oldu ki o zaman? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Yatılı İlköğretim Bölge Okulları ülkemizin önemli yer altı kaynaklarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar