Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 3g si Olanlar Baksınlar

Daniel

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ıphone a gercekten cok ıhtıyacım var ama nakıtım yok satmayı veya takası dusunenlere bır teklıfım var

1400 degerınde fujıtsu sıemens amılo pı 2512 verıcem klavyesınde bı kac tus eksık ama sorunsuz calısıyor 5 ytl yetus takımı alınabılır ztn 2 3 tus yok garantısı devam etmekte ayrıyetten 100 ytl verebılırm ustune ıstıyen olursada creatıve ın 7+1 ses sıstemını verebılırım nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım aradıgım ıphone 3g dır ulasmak ıstıyenler 531 456 10 13
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone 3G'nin sıfırı zaten 1300-1400 TL, ikinci el olması bir yana "3-5 tuşu eksik" bir Fujitsi-Siemens laptop öneriyorsun, üstüne 1400 TL dediğin laptopun sıfırı şu anda İstanbul Bilişim'de 1200 TL görünüyor. Ondan sonra bir de dalga geçer gibi bunu diyorsun;

said:
nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım

Tek akıllı sensin galiba, tebrik ederim :p

Konunun yeri Pazar Alanı bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
iPhone 3G'nin sıfırı zaten 1300-1400 TL, ikinci el olması bir yana "3-5 tuşu eksik" bir Fujitsi-Siemens laptop öneriyorsun, üstüne 1400 TL dediğin laptopun sıfırı şu anda İstanbul Bilişim'de 1200 TL görünüyor. Ondan sonra bir de dalga geçer gibi bunu diyorsun;

said:
nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım

Tek akıllı sensin galiba, tebrik ederim :p

Konunun yeri Pazar Alanı bir de.

diğer yazdıklarında haklı olabilirsin ama fiyat yazarken istanbul bilişimi baz alarak yazmayın. Dolandırıcının teki adamlar. Olmayan malı varmış gibi gosteriyor. Garanti doğubank hesabı bişey olursa getir dükkan senin vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca adam zaten sıfır iphone aramıyor. 8gb'lerin ikinci elleri de 700-800 civarı su an. Hatta arastırılırsa biraz daha ucuza bulunabilir. O yüzden ikinci el laptopu sifir iphone ilşe karsilastirmak mantiksiz. Bu kadar "tek akıllı sensin galiba" gibi sert yaklasmaya gerek yoktu bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıfırı çeşitli yerlerde ortalama 1150'ye bulunan laptopu, sıfırı 1400 olan iPhone ile karşılaştırdım, laptop da su dökülmekten eksik tuşa kadar çeşitli badireler atlatmış.

Haydi hepsini geçtim belki ona razı olan da çıkar da, dalga geçer gibi "farkındayım zarar ettiğim" diye bir ifade de görünce insanların kanmasına içim el vermedi, kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

laptopta bi sıkıntı yok bütün tuşları basıyo garanti kapsamında ayriyetten 100 ytl veriyorum ayriyetten creative 7 1 ses sistemi veriyorum sorun nedir anlıyamadım kullanılmış 3g iphone 700 800 civarı e 1400 hadi 1200 lük laptopu 800 e hadi 700 diyelim üstüne 100 ytl verdim etti 800 bi 150 de ses sistemini saysanız 950 en kötü şartları söyledim sorun nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
"Bu laptop iPhone'u karşılamaz" dedim abi bu sefer, ters anlamışsın galiba :p Gitti HS CD bak boş yere.

Ben diyeceğimi dedim bu arada, gerisi almayı düşünenlerin takdiri. Tartışmayı uzatmak niyetinde değilim, hayırlı satışlar.

30 dakka oldu hem, bide Orgrimmar olduğundan ninja HS de mümkün. Üzülme sen asdgfsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

ben satıyorum biraz sorunlu ama sorunlu olabilir cunku sorunluda olsa o da bi insan sonuçta.

ekranı içine göçük.
açma kapama düğmesi çalışmıyor, bataryayı ıslak tenime sürterek çalıştırıyorum aleti.
pili bitik. yaklasık 10 dakka çalışıyor. ama telefonu bi köşeye koyup hiç oynamazsan 30 dakkada gider.
dvd izleyicisi çalışıyor ama telefona video atılmıyor.

başkada sorunu yok. 200 lira istiyorum sadece.
sonuçta içindeki parçaları tek tek satsam en az 900 liraya gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyiki bi konu actık kardesim anlamıyorum derdiniz nedir laptopu veriyorum sıfırı 1400 4 tane tuşu eksik hadi gider kdıkyden yerine tuş alır takarım ayriyetten 100 ytl nakit veriyorum ayriyetten creative ses sistemi veriyorum ya istiyen varsa cıkar yoksada gereksiz cevap yazıp yorum yazmayın işiniz gücünüzmü yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...