Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 arkadaslar ıphone a gercekten cok ıhtıyacım var ama nakıtım yok satmayı veya takası dusunenlere bır teklıfım var 1400 degerınde fujıtsu sıemens amılo pı 2512 verıcem klavyesınde bı kac tus eksık ama sorunsuz calısıyor 5 ytl yetus takımı alınabılır ztn 2 3 tus yok garantısı devam etmekte ayrıyetten 100 ytl verebılırm ustune ıstıyen olursada creatıve ın 7+1 ses sıstemını verebılırım nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım aradıgım ıphone 3g dır ulasmak ıstıyenler 531 456 10 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 üstüne sular idaresi ve kadıköy vapur iskelesini de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 iPhone 3G'nin sıfırı zaten 1300-1400 TL, ikinci el olması bir yana "3-5 tuşu eksik" bir Fujitsi-Siemens laptop öneriyorsun, üstüne 1400 TL dediğin laptopun sıfırı şu anda İstanbul Bilişim'de 1200 TL görünüyor. Ondan sonra bir de dalga geçer gibi bunu diyorsun; said: nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım Tek akıllı sensin galiba, tebrik ederim :p Konunun yeri Pazar Alanı bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nasil cok ihtiyacin olabiliyo bi telefona anlamiyorum yani olucakmisin alamassan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 said: klavyesınde bı kac tus eksık i tuşu eksik di mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bi de 5 yeteleyse niye sen almıosun hocam *vanish* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 içşğü hep eksikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Loex said: nasil cok ihtiyacin olabiliyo bi telefona anlamiyorum yani olucakmisin alamassan ? iphone alamazsa ölecek hastalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Baggio said: iPhone 3G'nin sıfırı zaten 1300-1400 TL, ikinci el olması bir yana "3-5 tuşu eksik" bir Fujitsi-Siemens laptop öneriyorsun, üstüne 1400 TL dediğin laptopun sıfırı şu anda İstanbul Bilişim'de 1200 TL görünüyor. Ondan sonra bir de dalga geçer gibi bunu diyorsun; said: nakıtım olmadıgı ıcın boyle bı teklıfım var yoksa zararlı cıktıgımın farkkındayım Tek akıllı sensin galiba, tebrik ederim :p Konunun yeri Pazar Alanı bir de. diğer yazdıklarında haklı olabilirsin ama fiyat yazarken istanbul bilişimi baz alarak yazmayın. Dolandırıcının teki adamlar. Olmayan malı varmış gibi gosteriyor. Garanti doğubank hesabı bişey olursa getir dükkan senin vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ayrıca adam zaten sıfır iphone aramıyor. 8gb'lerin ikinci elleri de 700-800 civarı su an. Hatta arastırılırsa biraz daha ucuza bulunabilir. O yüzden ikinci el laptopu sifir iphone ilşe karsilastirmak mantiksiz. Bu kadar "tek akıllı sensin galiba" gibi sert yaklasmaya gerek yoktu bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sıfırı çeşitli yerlerde ortalama 1150'ye bulunan laptopu, sıfırı 1400 olan iPhone ile karşılaştırdım, laptop da su dökülmekten eksik tuşa kadar çeşitli badireler atlatmış. Haydi hepsini geçtim belki ona razı olan da çıkar da, dalga geçer gibi "farkındayım zarar ettiğim" diye bir ifade de görünce insanların kanmasına içim el vermedi, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 laptopta bi sıkıntı yok bütün tuşları basıyo garanti kapsamında ayriyetten 100 ytl veriyorum ayriyetten creative 7 1 ses sistemi veriyorum sorun nedir anlıyamadım kullanılmış 3g iphone 700 800 civarı e 1400 hadi 1200 lük laptopu 800 e hadi 700 diyelim üstüne 100 ytl verdim etti 800 bi 150 de ses sistemini saysanız 950 en kötü şartları söyledim sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bu arada sorun klavyeyse klavye tus takımı 5 ytl ben alırım sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Baggionun içinde I-Phone 3g geçen tüm mesajlara verdiği genel tepki... Çok hassaslaştı aldığından beri. Takma sen sdf. yukardaki mesaja itafen: sdf *Bubble+hs* edit:imlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 "Bu laptop iPhone'u karşılamaz" dedim abi bu sefer, ters anlamışsın galiba :p Gitti HS CD bak boş yere. Ben diyeceğimi dedim bu arada, gerisi almayı düşünenlerin takdiri. Tartışmayı uzatmak niyetinde değilim, hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok tartışmak değilde zaten kafa kafaya karsılamadıgı icin 100 ytl ve creative inspire bilmemkaçyüz 7+1 ses sistemi veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Baggio said: "Bu laptop iPhone'u karşılamaz" dedim abi bu sefer, ters anlamışsın galiba :p Gitti HS CD bak boş yere. Ben diyeceğimi dedim bu arada, gerisi almayı düşünenlerin takdiri. Tartışmayı uzatmak niyetinde değilim, hayırlı satışlar. 30 dakka oldu hem, bide Orgrimmar olduğundan ninja HS de mümkün. Üzülme sen asdgfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 . saçma sapan yorumlar yapmayın. ihtiyacım var diyo sizene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ihtiyaçtan kastım heves ettim :) ama nakitim yok laptop vericem hemde iyi laptop 4 tane tuş eksik ama hepsi basıyo calısıyo 100 ytlvericem ve ses sistemi vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ginaly said: üstüne sular idaresi ve kadıköy vapur iskelesini de isterim. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hiç kimse yokmu ya iphone veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben satıyorum biraz sorunlu ama sorunlu olabilir cunku sorunluda olsa o da bi insan sonuçta. ekranı içine göçük. açma kapama düğmesi çalışmıyor, bataryayı ıslak tenime sürterek çalıştırıyorum aleti. pili bitik. yaklasık 10 dakka çalışıyor. ama telefonu bi köşeye koyup hiç oynamazsan 30 dakkada gider. dvd izleyicisi çalışıyor ama telefona video atılmıyor. başkada sorunu yok. 200 lira istiyorum sadece. sonuçta içindeki parçaları tek tek satsam en az 900 liraya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bende iphonumu verebilirim ama 6-7 tuşu yok.. :( ucuza bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya iyiki bi konu actık kardesim anlamıyorum derdiniz nedir laptopu veriyorum sıfırı 1400 4 tane tuşu eksik hadi gider kdıkyden yerine tuş alır takarım ayriyetten 100 ytl nakit veriyorum ayriyetten creative ses sistemi veriyorum ya istiyen varsa cıkar yoksada gereksiz cevap yazıp yorum yazmayın işiniz gücünüzmü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Privhunter said: bende iphonumu verebilirim ama 6-7 tuşu yok.. :( ucuza bırakırım dokunmatik tuşlar mı kırıldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar