xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Selamlar, realm ve battlegroup forumlarıyla beraber burada da deneyelim dedik şansımızı. Bahsettiğim gibi 3v3 takımımıza bir priest arıyoruz, hedefimiz Vindication bg'sinde Rank 1 alıp oradan ESL ön elemelerine katılıp nereye kadar gideceğimizi görmek. Arkadaşım da ben de Glad'ız, hatta o 4 sezon Glad + S5 Vengeful Glad. Böyle işte, ben çok iyiyim, varya aklınız uçacak diyorsanız bir pm atın konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Alakam yok arena ile ama classlarınız nedir onuda yazarsan daha yardımcı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tagdan anlaşılacağı üzere ben Mage'im, partnerim Rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rogue mage :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 heheh RMPnin o demek oldugunu yeni farkettim :P Sanki boyl ozel bir yarısma veya ne biliyim bisiyin kısaltması gibi dusunmustum Turnuva adı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 neiloth clavius arceuid 3 lüsü yener sizi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 önce zunu saplarım bu sırada neylot priesti polyler hepi birlikte rogue a dalarız sap bittiginde arcueid fearlar ben vanish basıp tekrar saplarım neiloth da novaya alır tabi bu sırada rogue ölmüş olur hemen sap bitmeden priesti keseriz (rogue pillar arkasında oluyo bu sırada ki heal alamasın) zaten 3v1 kalan ahmet de alır 3v1 i ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Of ahah, efsaneyi bilmeyenler için geliyor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 self-troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahaha oney, yeni bir "Acımasız Kemal" vakasıyla karşı karşıyayız anlaşılan. Look fenaymışsın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Look bir fire mage bir patiyle dalga geçiyordu ya, yoksa kendisi böyle inançları olan bir arkadaşımız değil, güldürdü bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hmm aynı kişimidir bilmiyorum açıkcası ama "Acimasiz Kemal" Kemal nickli bir gnome female magedi Vanilla zamanında. "Bi fireball atarım, 15-20 hpsi kalır gider staffla vurup öldürürüm adamı rencide ederim" fln gibi bişeler yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bizi de 3 shaman çağırdılar ESL'ye. Maymun lazımmış turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Aililath said: hmm aynı kişimidir bilmiyorum açıkcası ama "Acimasiz Kemal" Kemal nickli bir gnome female magedi Vanilla zamanında. "Bi fireball atarım, 15-20 hpsi kalır gider staffla vurup öldürürüm adamı rencide ederim" fln gibi bişeler yazmıştı. female degil male. onun adi acimasizkemo o herkesi keser. sadjksadjkajsdagfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 BL da mage değilmiydi bu adam ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Of ne efsane konular, mesajlar varmış bir konu altında toplamak lazım bunları ^^ said: "Bi fireball atarım, 15-20 hpsi kalır gider staffla vurup öldürürüm adamı rencide ederim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Acımasızkemo banada cektirdi adam 60 olmuş primi levellerken gelip ganglarlardi 3-4 kişi stv de ben bu adamla real de tanıştım sonra şans eseri askere gitmeden önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hatırlıorum bl de 10 kisinin arasına dalarken genelde blink sırasında havada ölüordu o zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Olm konuyu dağıtmayın, rank 1'e priest lazım diyorum acımasızkemal diyorsunuz, hasta mısınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sen gazladın lan insanları ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kimseye kızma mulgear6 said: self-troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Spidee said: Sen gazladın lan insanları ahah. Güneş priest değilsen konuşma lan. Priest değilseniz post atmayın adiler, böhüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 horde-ally ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Horde tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kim bastan fail olan arena sisteminde kasmak icin gider transfer parasi verir realmini terkederki? varmi lan ole adamlar? bide sistem harbi super, 0 ratingli 3-5 mac yapip eglenelim mantigiyla actigimiz takimimiza 7 kere 2000 ustu takim geldi ustuste ki bunlardan biri 5 kez geldi ve adamlar su anda battlegroup 3. su ciddi ciddi kasmak istesek heralde kafami duvarlara vururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar