HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 reyou said: bitiridim oyunu, hakketten 10/10 hakediyo. nasi filmi olmaz lan bunun, cekin cabuk! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ahaha movie cok iimis yau oturup izlerim valla acimam, eger mumkunse biride alternatif endingleri koyabilirmis merak ettim, youtube varmiki serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 çok hevesle almıştım fakat beklediğim kadar iyi cıkmamıştı. bitireyimde çıksın aradan diye bugun oynmaya başladım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 LA Noire gibi bişey sanırım, PCye de çıkarsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bende ps3 yok, ben bile aldım oyunu baya güzelmiş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oyun demeye bin şahit lazım ama artık interaktif drama mı ne derseniz başyapıtmış http://www.youtube.com/watch?v=dvWjRg31O9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu oyunu 10 euro'ya 2. el alıp, 50 liraya MGS HD Collection takasında okutmasaydım intihar ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 benim son: ETHAN: hücrede kendini astı MADISON: shelby tarafından öldürdü SHAUN: boğuldu SHELBY: lauren öldürdü LAUREN- shelby'e öbür ailelerle konuştum hiçbiri seni tutmamış dedi ve shelby'i öldürdü NORMAN: mad jack öldürdü ethan'ın kabuslarını açıklayan kısmı oyundan çıkarmışlar. keşke blackoutları da çıkarsalarmış. yarım yamalak kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyun ps3'e çıkmış en iyi şey. en iyi oyun demiyorum. en iyi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 arcane said: benim son: ETHAN: hücrede kendini astı MADISON: shelby tarafından öldürdü SHAUN: boğuldu SHELBY: lauren öldürdü LAUREN- shelby'e öbür ailelerle konuştum hiçbiri seni tutmamış dedi ve shelby'i öldürdü NORMAN: mad jack öldürdü ethan'ın kabuslarını açıklayan kısmı oyundan çıkarmışlar. keşke blackoutları da çıkarsalarmış. yarım yamalak kalmış. http://i302.photobucket.com/albums/nn105/walkseva/jesuschristhowfiddle.jpg lan oha istesem yapamam bunu herhalde biz direk en iyi sonla bitirdik walkthrough falansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 okudum hepsini, benim en beğendiğim son bu. tam böyle bir seven gibi işte. öbürleri disney filmi olmuş. en iyi son ne abi oyunun adı heavy rain. oynarken bir kez baktım walkthrougha, o da madison diskoda üzerini değiştirmek için tuvalete niye giremiyor diye. deli oldum 1 saat giremedim, kapıda icon çıkmıyordu. meğer oyunu buglamışım nasıl becerdiysem sdfsd. şimdi bakıyorum sadece norman ile biraz daha devam edebilirmişim ama relaks mod oynadım refleksler hazır değildi. onda da warehouse'da patlarmışım kesin, madison ile geçemedim çünkü. sonra norman ile gidicen eli ayağına dolaşacak keşin ehueh. bir de ethan ile fabrikada elektrik bıdılarını geçemedim, çok az kalmıştı bir de of. galiba pes etmeyi düşünürsen oyun seni pes ettiriyor? arkadaş daha 2. origamiden çözdüm ben o adresi, ethan çözemedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hadi katile sempati duydun, madison ile normanı da sevmedin diyelim falsonlarından dolayı lan ethanın suçu ne çocuğun suçu ne bide galiba bir kişi bile son adresi çözse diğerlerine/den birine haber verme şansın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 walking dead gibi bi sey mi bu cok duydum ama hic oynayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 walking dead ile aynı tür ama epey farklı bir oyun aslında. mesela bunda öyle bol bol diyalog yok, bulmaca yok. ama aksiyon sahneleri şahane, kontroller, hareket=sonuç ilişkisi daha iyi. yapım kalitesi über. birini seven öbürünü de sever gibi geliyor bana. adresi çözdüm derken ben çözdüm ikinci origamiden sonra. çarkıfelekte buldum der söylersin ya, öyle bir opsiyon olsa kurtarmıştım çocuğu yani ehueh. katile sempati duymamak mümkün değil. şeker gibi adam çünkü. hikayesi de çok acıklı. katil olmasa tam reyis hatta ehueh. ayrıca lauren da çok iyi char. onların olduğu kısımlardan daha fazla keyif aldım. ethan'ın suçu tam bir mal olması. ilk çocuk balonla giderken kanser oldum. blackoutların açıklamasını oyundan çıkarmışlar. böyle indigo prophecy kafası katille ethan arası bir bağ varmış meğer. belki origamileri faillamasam bu son hoşuma gitmezdi. madison bildiğin bayık. bir onu sevmedim. keşke yan karakter olsaymış. norman gözlük dışında iyiydi ama mad jack'e yetemedi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 trialları yapıp ethanı sevmemek mümkün mü abi oha -BOKUNU YİYİM ABİ VURMA BABAYIM BEN +Bende öyle BANG hele herifin casting kısmını izleyince böyle oha dedim kusursuzluk lauren+scott kısımları da çok güzeldi. kimyaları da epey iyiydi. o daktilocu sahnesi bildiğin mayndfak şu çıkarılan blackout kısımlarını unutmuşum ben bak iyi hatırlattın. onları araştırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 david cage reyis ya. şu beyond two souls da gelsin be! bu arada heavy rain'in taxidermist dlc'sini de tavsiye ederim sevdiyseniz. devamı gelir diyordum da dlclerin bıraktılar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 arcane said: benim son: ETHAN: hücrede kendini astı MADISON: shelby tarafından öldürdü SHAUN: boğuldu SHELBY: lauren öldürdü LAUREN- shelby'e öbür ailelerle konuştum hiçbiri seni tutmamış dedi ve shelby'i öldürdü NORMAN: mad jack öldürdü ethan'ın kabuslarını açıklayan kısmı oyundan çıkarmışlar. keşke blackoutları da çıkarsalarmış. yarım yamalak kalmış. oha abi bu nasil bir son:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bilerek gitmeyip, dogal olarak o sona ulastiysan harbi zoru basarmissin blackoutlarin hepsi birden cikarilmamis olmasi sirf red herring icin sanirim ama zarar veriyor bence oyuna, havada kaliyor direkt o plot thread. Gerci sukretmek lazim en azindan ana karakter backflip ile hizli tren ustune atlamiyor :P Kaede said: bide galiba bir kişi bile son adresi çözse diğerlerine/den birine haber verme şansın oluyor evet, bir de duruma gore 2-3 origami'de cat diye cozuyorsun en sonda sound clue sayesinde, hayatta kaldiktan sonra kalan 2 karakterde cerez bir sekilde cozuyor. en son herkes birbirini arayip "-burda mekan! +e biliyorum!" gibi 2 tane falan awkward telefon gorusmesi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ethan'ı sevdim de adam mal yani. supernatural bıdı olmasın diye blackout'un açıklamasını çıkarmışlar öyle yazıyor. blackout muhabbeti yüzünden katil kesin shrinktir, ethan'a yaptırıyordur diye düşünüyordum zira ethan'ın john'un kardeşi olmaya yaşı tutmuyordu. ama bu gordi kramer'ı açıklamıyordu. shelby ile korumaları geçemedim, geçersen babası o sadece patates copycat diye söylüyormuş. ama oyun hile yapıyor yani. shelby'i bize oynatıyor, düşüncelerini görüyorsun, direkt rule out yaptırtıyor. aslında oyun boyunca şüphelenmeden, sırf meraktan kim tuttu bu adamı diye düşündüydüm sonra bir türlü açıklanmayınca dedim yapımda önemsemediler herhalde veya sıra gelmedi. mesela madison'a da bu kim lan nerden çıktı diyorsun gazeteci olduğunu öğrenene kadar. ha bu arada onun gazete bürosu, informerı falan bile varmış ama koymamışlar. isabet olmuş gerçi. oyunun birden fazla sonu olduğunu, karakterlerin ölebildiğini bile hatırlamıyordum o halde oynadım. sonra norman'ın helvasını yiyince jeton düştü galiba sdfsdf. oyun sonu muhabbetini inanılmaz yapmışlar. harbiden nasıl oynuyorsan o kadar etkileniyor son chapterlar. üşenmemiş x tane son yapmışlar. orjinal müzik de rekor, indirdim dinliyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu kadar olmaz... müziklerin bestecisi normand corbeil'in başka işlerine de bakayım dedim adam bir ay önce kanserden ölmüş :( imdb'ye göre beyond:two souls creditsde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 o konuda kafes davuta ben de kırgınım keşke her playable character oyun sonuna kadar katil olabilme potansiyeline sahip olsaydı da tension korunsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ellen page'li videoları izledim davut kafes gönlümüzü alacak gibi adam hayalimi gerçekleştiriyor resmen, gerçek aktörlerle oyun. oyun patates çıksa bile takdir etmek zorunda kalıcam ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 2 yokmu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Oyundan çok film izlemek gibiydi :) Oyunculuk babında bulmaca çözmek ve angarya işler yapmak dışında hiçbir aksiyonu yok. Bulmacalar da 10 yaşındaki çocuğun bile çözebileceği zorlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bitirmeyen bakmasın http://www.youtube.com/watch?v=0t0uCWjQ6Og Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar