Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavy Rain

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
benim son:

ETHAN: hücrede kendini astı
MADISON: shelby tarafından öldürdü
SHAUN: boğuldu
SHELBY: lauren öldürdü
LAUREN- shelby'e öbür ailelerle konuştum hiçbiri seni tutmamış dedi ve shelby'i öldürdü
NORMAN: mad jack öldürdü

ethan'ın kabuslarını açıklayan kısmı oyundan çıkarmışlar. keşke blackoutları da çıkarsalarmış. yarım yamalak kalmış.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

benim son:

LAUREN- shelby'e öbür ailelerle konuştum hiçbiri seni tutmamış dedi ve shelby'i öldürdü

ethan'ın kabuslarını açıklayan kısmı oyundan çıkarmışlar. keşke blackoutları da çıkarsalarmış. yarım yamalak kalmış.

http://i302.photobucket.com/albums/nn105/walkseva/jesuschristhowfiddle.jpg

lan oha istesem yapamam bunu herhalde
biz direk en iyi sonla bitirdik walkthrough falansız
Sosyal ağlarda paylaş

okudum hepsini, benim en beğendiğim son bu. tam böyle bir seven gibi işte. öbürleri disney filmi olmuş. en iyi son ne abi oyunun adı heavy rain.

oynarken bir kez baktım walkthrougha, o da madison diskoda üzerini değiştirmek için tuvalete niye giremiyor diye. deli oldum 1 saat giremedim, kapıda icon çıkmıyordu. meğer oyunu buglamışım nasıl becerdiysem sdfsd.

şimdi bakıyorum sadece norman ile biraz daha devam edebilirmişim ama relaks mod oynadım refleksler hazır değildi. onda da warehouse'da patlarmışım kesin, madison ile geçemedim çünkü. sonra norman ile gidicen eli ayağına dolaşacak keşin ehueh.

bir de ethan ile fabrikada elektrik bıdılarını geçemedim, çok az kalmıştı bir de of. galiba pes etmeyi düşünürsen oyun seni pes ettiriyor? arkadaş daha 2. origamiden çözdüm ben o adresi, ethan çözemedi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

walking dead ile aynı tür ama epey farklı bir oyun aslında. mesela bunda öyle bol bol diyalog yok, bulmaca yok. ama aksiyon sahneleri şahane, kontroller, hareket=sonuç ilişkisi daha iyi. yapım kalitesi über. birini seven öbürünü de sever gibi geliyor bana.

adresi çözdüm derken ben çözdüm ikinci origamiden sonra. çarkıfelekte buldum der söylersin ya, öyle bir opsiyon olsa kurtarmıştım çocuğu yani ehueh.

katile sempati duymamak mümkün değil. şeker gibi adam çünkü. hikayesi de çok acıklı. katil olmasa tam reyis hatta ehueh. ayrıca lauren da çok iyi char. onların olduğu kısımlardan daha fazla keyif aldım.

ethan'ın suçu tam bir mal olması. ilk çocuk balonla giderken kanser oldum. blackoutların açıklamasını oyundan çıkarmışlar. böyle indigo prophecy kafası katille ethan arası bir bağ varmış meğer. belki origamileri faillamasam bu son hoşuma gitmezdi.

madison bildiğin bayık. bir onu sevmedim. keşke yan karakter olsaymış.

norman gözlük dışında iyiydi ama mad jack'e yetemedi sdfsd.

Sosyal ağlarda paylaş

trialları yapıp ethanı sevmemek mümkün mü abi oha

-BOKUNU YİYİM ABİ VURMA BABAYIM BEN
+Bende öyle BANG

hele herifin casting kısmını izleyince böyle oha dedim kusursuzluk

lauren+scott kısımları da çok güzeldi. kimyaları da epey iyiydi. o daktilocu sahnesi bildiğin mayndfak

şu çıkarılan blackout kısımlarını unutmuşum ben bak iyi hatırlattın. onları araştırıyım
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

benim son:

oha abi bu nasil bir son:(
Sosyal ağlarda paylaş

bilerek gitmeyip, dogal olarak o sona ulastiysan harbi zoru basarmissin

blackoutlarin hepsi birden cikarilmamis olmasi sirf red herring icin sanirim ama zarar veriyor bence oyuna, havada kaliyor direkt o plot thread. Gerci sukretmek lazim en azindan ana karakter backflip ile hizli tren ustune atlamiyor :P

Kaede said:

bide galiba bir kişi bile son adresi çözse diğerlerine/den birine haber verme şansın oluyor

evet, bir de duruma gore 2-3 origami'de cat diye cozuyorsun en sonda sound clue sayesinde, hayatta kaldiktan sonra kalan 2 karakterde cerez bir sekilde cozuyor. en son herkes birbirini arayip "-burda mekan! +e biliyorum!" gibi 2 tane falan awkward telefon gorusmesi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

ethan'ı sevdim de adam mal yani. supernatural bıdı olmasın diye blackout'un açıklamasını çıkarmışlar öyle yazıyor.

blackout muhabbeti yüzünden katil kesin shrinktir, ethan'a yaptırıyordur diye düşünüyordum zira ethan'ın john'un kardeşi olmaya yaşı tutmuyordu. ama bu gordi kramer'ı açıklamıyordu. shelby ile korumaları geçemedim, geçersen babası o sadece patates copycat diye söylüyormuş.

ama oyun hile yapıyor yani. shelby'i bize oynatıyor, düşüncelerini görüyorsun, direkt rule out yaptırtıyor. aslında oyun boyunca şüphelenmeden, sırf meraktan kim tuttu bu adamı diye düşündüydüm sonra bir türlü açıklanmayınca dedim yapımda önemsemediler herhalde veya sıra gelmedi. mesela madison'a da bu kim lan nerden çıktı diyorsun gazeteci olduğunu öğrenene kadar. ha bu arada onun gazete bürosu, informerı falan bile varmış ama koymamışlar. isabet olmuş gerçi.

oyunun birden fazla sonu olduğunu, karakterlerin ölebildiğini bile hatırlamıyordum o halde oynadım. sonra norman'ın helvasını yiyince jeton düştü galiba sdfsdf.

oyun sonu muhabbetini inanılmaz yapmışlar. harbiden nasıl oynuyorsan o kadar etkileniyor son chapterlar. üşenmemiş x tane son yapmışlar. orjinal müzik de rekor, indirdim dinliyorum. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...