cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 -007- said: Tamam bize sattığın bilgilere hakim olmadan konuşmuşsun. Değiştirdiysen güzel bişey senin için. Olm her insanın sınırı var. O kadar çarpıtıyorsun ki lafı dediklerini toparlayıp ahan da burada bu safsatayı yapmışsın falan demek bayaa bi zaman istiyo. Ben de zaman harcamak istemiyorum. İsteyen okusun tüm bu başlığı kim ne demiş görsün. Ben senin fikirlerinde en ufak bir "biliçli" değişiklik yapamacağımı düşünüyorum şu an. Değişiyorsundur değişiyorumdur konuşurken orası ayrı. Ama olay sidik yarışına döndüğü için haa sen haklısın falan deme erdemi zor biraz.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cogitoz said: -007- said: Tamam bize sattığın bilgilere hakim olmadan konuşmuşsun. Değiştirdiysen güzel bişey senin için. Olm her insanın sınırı var. O kadar çarpıtıyorsun ki lafı dediklerini toparlayıp ahan da burada bu safsatayı yapmışsın falan demek bayaa bi zaman istiyo. Ben de zaman harcamak istemiyorum. İsteyen okusun tüm bu başlığı kim ne demiş görsün. Ben senin fikirlerinde en ufak bir "biliçli" değişiklik yapamacağımı düşünüyorum şu an. Değişiyorsundur değişiyorumdur konuşurken orası ayrı. Ama olay sidik yarışına döndüğü için haa sen haklısın falan deme erdemi zor biraz. Zaman problemin varsa yazmazsın bu kadar basit. İlla cevap vereceksin diye bir gereksinim mi var? Olayı kişiselleştirip katılmadığın fikirlerime cevap verme mecburiyeti hissederek (=senin deyiminle sidik yarışına dönüştürerek) kişisel iğrenç üslup kullanan ve özel mesaj yoluyla tehdit eden sensin. Benim mesajlarımın hiçbirinde kişisel saldırı yok. Umarım diğer başlıklarda da konuyu bu başlıkta yaptığın gibi baltalamazsın. Kişisel mesajına çok güzel cevaplar vardı ama umarım gereğini yöneticiler yapar. .... Konuya dönersek de evet Yunanistan'ın demokrasi konusunda atması gereken büyük adımlar var, "Avrupa'nın modern ülkesi" olmaktan çok uzak Yunanistan yani.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam said: Starscream said: @sam aileni düşünmekle milletini ırkını kanını düşünmek aynı şey ise zaten sen çoktan lafının altında kalmıssın demektir tartışmaya gerek yok ırkımı, kanımı değil ama evet, milletimi düşünüyorum. ve yunaistan'da müslüman nüfus denince türkler bildiğim kadarıyla en yüksek orana sahip. dolayısıyla evet, önce türkler için endişelendim. önce onlar iyi olsun diye düşündüm. sonra diğer müslüman, ortodoks, yunan vs kim varsa onların da kazaya belaya uğramamasını diledim. her düşüncemi birebir aktarmam mı lazım? ama evet, cidden tartışacak birşey yok. lafı bu kadar tersinden anlamayı becerene ne desem boş. Yunanistan'da sorun yaşayacak insanlar öncelikli olarak Türkler. Kimse vurulup, sakat bırakılacak bir durumda olmadığına göre bir insanın öncelikli olarak kendi vatandaşlarını düşünmesi kadar doğal birşey yok. Hatta hayati bir durum olsada bu dediğim geçerli. Katrina kasırgası olduğunda, kulelere uçak muçak girdiğinde bölgede ölen Türk varsa onu özellikle belirtiyorlar. Neden, çünkü burası Türkiye. İnsanlar kendi vatandaşlarını haliyle daha fazla merak ediyor. Dünyada yaşasakta yabancı ülkeye gidince kimseyle tanışmamış halimde beni sadece Türkler bedava yer, içirir, hatrımı sorar. Kendi ülkesinin vatandaşlarına daha yakındır insanlar. Doğal olarak ilk merak ettiğin kişilerde yakının olan, bağın olan insanlar olur. Bu kadar basit birşeyi bebeğe anlatmaya çalışır gibi uzun uzun açıklamak gerekmemesi lazım yahu. Fırsat bulunca ırkçı, faşist, pokemon diye atlıyorsunuz ama bari içi dolu olsun be abicim. Olmuyor ya.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 redeagle said: Fırsat bulunca ırkçı, faşist, pokemon diye atlıyorsunuz ama bari içi dolu olsun be abicim. Olmuyor ya. Valla işin ironik yanı, bunu forumda zevkle yapanlardan biri de sam.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam'i yakalarsam onunlada post kasıcam ya ._. Gözüme çarpmadı daha. Yardım edin. Mesajlarınızı bekliyorum sevgili bayanlar
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sam said: Starscream said: @sam aileni düşünmekle milletini ırkını kanını düşünmek aynı şey ise zaten sen çoktan lafının altında kalmıssın demektir tartışmaya gerek yok ırkımı, kanımı değil ama evet, milletimi düşünüyorum. ve yunaistan'da müslüman nüfus denince türkler bildiğim kadarıyla en yüksek orana sahip. dolayısıyla evet, önce türkler için endişelendim. önce onlar iyi olsun diye düşündüm. sonra diğer müslüman, ortodoks, yunan vs kim varsa onların da kazaya belaya uğramamasını diledim. her düşüncemi birebir aktarmam mı lazım? ama evet, cidden tartışacak birşey yok. lafı bu kadar tersinden anlamayı becerene ne desem boş. wot olmus biraz o yüzden önemli kısmını koyuyorum habertürk said: Olayın duyulması üzerine dün akşam Atina'da yaşayan Suriye, Mısır, Afganistan ve Pakistan'dan yaklaşık bin kişilik göçmen Müslümanlardan oluşan grup, Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığı protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe ırkçılık karşıtları da destek verdi. Kipseli Polis Karakoluna kadar sloganlar atarak yürüyen gurup, "İslamofobia'ya hayır" dövizleri taşıdı. Emniyet önünde polisle göstericiler arasında arbede yaşandı. Polisin az miktarda kimyasal gaz kullandığı bildirildi. budamı gol değil?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Starscream said: Sam said: ırkımı, kanımı değil ama evet, milletimi düşünüyorum. ve yunaistan'da müslüman nüfus denince türkler bildiğim kadarıyla en yüksek orana sahip. dolayısıyla evet, önce türkler için endişelendim. önce onlar iyi olsun diye düşündüm. sonra diğer müslüman, ortodoks, yunan vs kim varsa onların da kazaya belaya uğramamasını diledim. her düşüncemi birebir aktarmam mı lazım? ama evet, cidden tartışacak birşey yok. lafı bu kadar tersinden anlamayı becerene ne desem boş. wot olmus biraz o yüzden önemli kısmını koyuyorum habertürk said: Olayın duyulması üzerine dün akşam Atina'da yaşayan Suriye, Mısır, Afganistan ve Pakistan'dan yaklaşık bin kişilik göçmen Müslümanlardan oluşan grup, Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığı protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe ırkçılık karşıtları da destek verdi. Kipseli Polis Karakoluna kadar sloganlar atarak yürüyen gurup, "İslamofobia'ya hayır" dövizleri taşıdı. Emniyet önünde polisle göstericiler arasında arbede yaşandı. Polisin az miktarda kimyasal gaz kullandığı bildirildi. budamı gol değil? gol, kendi kalene.
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olayda türk yok be abi olsa valla sev hepsini ama yok yani malesef gözü kara milliyetçilik böle bişey işte
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dostum adam olayda Türk var dememiş ki, olabilir demiş.
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 "ve yunaistan'da müslüman nüfus denince türkler bildiğim kadarıyla en yüksek orana sahip. dolayısıyla evet, önce türkler için endişelendim" dedi ama habere göre türk yok yani ıskalamıssın nokta
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olaylara kimler karıştığına dair bilgi yoktu ki ortada, git bak başlığın ilk mesajında ne yazılmış. kendi kendine uydurduğun bir iddia için amma uğraştın ha, insan utanır bir özür diler.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ahaha bugünleri de göreceydik demek.Türk dediysen haklı, ırkçısın ashadhasdas. Ne mutlu Türküm diyene diyorsunuz ama venezüellalılar Türk olmadıkları için mutsuz demek istediniz.Irkçısınız, kafatasını cm ile ölçüyorsunuz değil mi aahahaah. ironic
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Adam o kadar batırdı ki haklı çıkmak için birşeyler demeye çalışınca daha da bulanıyor... Türk varsa diye önce türk olanlar için endişelenebilir tabi. Medyumuz burda sanki. "O olaya karışan türk yoktur. Şimdi alakasız yerde türk diyerek ırkçı durumuna düşmeyelim." falan denmesini mi bekliyorsun sdf. Kendinizden bu kadar nefret etmeyin yahu. Vatandaşların için endişelendiğin vakit ırkçı diyorlar, nasıl bir nefretse.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bugün Türk olmayanlar protesto yapıcak yarın Türklerde karısacaklar olaya yani hepimizi ilgilendiren bir konu.
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @sam senin gibi bi adama anlatmaya çalıştıgım icin özür dilerim vakit kaybı.. @Theghosthand "oh çok mutluyum iyiki türküm ha yoksa napardım" @Redeagle "Türk varsa diye önce türk olanlar için endişelenebilir tabi" tamam işte ayrımcılık bu çok net bulanma filan yok sadece alışık değiliz, aşırı milliyetçi doğuyoruz, eğtiliyoruz vsvs "Kendinizden bu kadar nefret etmeyin yahu" kendimiz diye bişey yok işte onu söylüyorum yok yani aynı, fark yok oda insan bizde ha eğer ayrımcıysak evet nefret ederim ozaman. "Vatandaşların için endişelendiğin vakit ırkçı diyorlar" ya sen cumhur başkanımısın valimisin? vatandaşları için endişeleniyomuş bırak ya. ermeni vatandaşlarda var türk değil onlar onları napıcaz? gak dediniz cevap verdim guk dediniz anlattım adam hala GİTTİKÇE BATUYO HUHAHA diyo hastamısın kendi yiyeceği lafı karşı tarafa sölemek ne lan bu taktik mi hastamısınız?? lan nasıl bir mide kaldırır anlamıyorum türk midesi dicem bende aynısı olmuo neyazikki
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Lafı bir tarafından anlamak için kendini paraladın helal olsun. Daha da mide muhabbeti falan yapma bence. Irkçının tanımını aç, örneklerini gör ondan sonra takılırsın "ırkçı ırkçieee" diye. edit: Ben sana insan kendini yakın hissettiği kişileri daha çok merak eder dedikten sonra bundan diğerleri ölsün gibi saçma sapan bir anlam çıkartabiliyorsanda gelip "ırkçı ırkçısınız" falan diye hakaret edemezsin. Tamamiyle senin uydurduğun bir fantezi üzerinden itham yapıyorsun. "Biz yok" falan dediğin şeyde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları. Çok üzülerek söylüyorum ki böyle bir kısım insan var dünya üzerinde. Benimde ilk olarak endişem onlara olacak tabikide. Sen bundan başka insanlar ölsün anlamanı çıkartıyorsan, çık bir hava al. Hergün yüzünü gördüğün, sana sıcak davranan kişilere endişelenmek için cumhurbaşkanı olma durumu vahim bir fail ayrıca.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bence bu olay çıkaran tipleri bir güzel sınırdışı etsin Yunanlılar. Hem kaçak veya geçici izinle takılıyorlar elalemin ülkesinde, hem de vay sen benim kitabımı yırttın diye yakıp yıkıyorlar ortalığı. Olayı yapan polise gerekli soruşturma açılsın yeter, uzatan tiplere gereken ceza kesilmeli.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sam said: Starscream said: Sam said: türklere bir zarar ziyan gelmez inşallah. :/ diğerleri gebersin? ırkçılığın son noktası başına birşey gelmez inşallah. şimdi bu dünyada senin dışında herkesten nefret ettiğim manası çıkıyor değil mi? Yahu cikletin markasını sorsana arkadaşa sen , ne uğraşıyorsun sayfalardır :).
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yahu oradaki türkler benim ailemdir. elbette önce onları düşünecem. bi trafik kazasına ailenizden biri karışsa ilk onun durumunu öğrenmeye çalışırsınız.
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 macarlara da türk diyorlar,hun soyundan gelmelerinden dolayı,fakat hıristiyanlar,yunanistandakiler,müslüman türk,aradaki fark bu,ayrıca fransadaki olaylara benzer bir hal almış,türk polisi,incili yırtıp sokağa atsa,sizce avrupa da olay olmazmı?,insan hakları düşmanları ,terörist islamofaşist v.s:D,ayrıca çorum v.s diyorsunuz,benim bildiğim kadarıyla çorumdaki olaylar bir çocuk tecavüzü söylentisi vakası nedeniyle,halkın galeyana gelip,aynı dinin fakat farklı mezhebin,mensublarına şiddet uygulamasıdır,şimdi bununla ne alakası var,türkiyede binlerce cem evi var,hangisi yakıldı,hangisi,yıkıldı?,çünkü mensubu olduğun dinin,sembolü camidir,hıncını almak isteyen camilere saldırıyor,deliside akıllı deliside yani,bide siz ne kadar yırtınırsanız yırtının,ırk anlayışı 1930-40 larda ve 1945 de hitlerin devrilmesiyle,son bulmuştur,dikkat edin,neden bütün hıristiyan alemi,sudan konusunda ağız birliği etmişcesine,soykırım vardır diyorlar?,fransanın 50 lerde cezayirde uyguladığı soykırıma ,isyancı birliklerin imhası dediğinde neden hiçbirinin,ve kukla devletlerin sesi çıkmıyor,çünkü güç onların elinde,500 yıl önce de güç bizim elimizdeyken,fransa kralı ,osmanlı sultanından almanların saldırısından kurtulmak için yardım istiyordu,yani devir artık,din etiketine bakılan devir oldu arkadaşlar kimse kusura bakmasın,ve tarih bilginizi haçlı seferlerine bakarak araştırarak,derinleştirin,1000 li yıllarda papa gaza getiriyordu,hıristiyan alemini,şimdi bush gibi herifler gaza getiriyo,kürt sorunu,alevi sorunu,ege adaları sorunu,v.s v.s bunlarla bizi uğraştırarak,içinde gizli cevheri olan bu milleti,günlük meselelerle uğraştırıyorlar,1946 yılında ilk türk yolcu uçağının ankara istanbul arasında sefer yaptığını biliyormuydunuz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 calimero said: Fox Haber... fos haber o be, kesin abartı vardır
Öne çıkan mesajlar