N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 1 saat oldu gelmedi sipariş diye sonra üzüldüm ya müşteriyim ya hemen götüm kalkıyo. üzüldüm yani.. de hakettiler insem kendim alsam şimdiye kadar 3 kez yemiştim o kadar yakın ama getiremediler. dedim 5 dakika içinde burda olcak o sipariş dedim çemkirdim ama sonra içimden kendi kendime kaldıraydın poponu da gidip alaydın kıza baarana kadar dedim.. paylaşmak istedim sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 iyi yapmışın. bırak şu işçi takımına acımayı. pis proleterya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar geçen gün gittim sen ne diyosun bakiyim dedi adam dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ööle deme ama ben de işçi sayılırım bilkent 3 te yeni açılan tiki mekanının halkla ilişkiler müdüresi olsam da ben de işçiyim utku! beklerim bu arada gel gör ye iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 abov, nerede chiffre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yok yanı bilkent life die yeni açıldı hatta bu gün açılışı var o derece:D bu arada yemek geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 DEĞER MİYDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ankaralara kadar gelirsem mekan'a beleş giriş sınırsız içki içebilirmiyim sayın bağyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beleş girersin içkini de bi yere kadar ben sana el altından getiririm ama hepsi olmaz sınırsız diil hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamınbiri said: burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar geçen gün gittim sen ne diyosun bakiyim dedi adam dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye bi tane çizburger ama peynir olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 N-c said: yok yanı bilkent life die yeni açıldı hatta bu gün açılışı var o derece:D bu arada yemek geldi:D oo artık sürekli ordayım. rahatça olay çıkarabilirim. SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU LAAAYN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olsun 2 birada sarhoş olurum ben zaten o da yeter bana düşünmen yeter teşekkür ederim sayın bağyan ayrıca burger'dan double whooper yerine steakhouse söylediysen ayıp etmiş oluyosun haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahahah gel gel mekan senn utkucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sitekhaus söledim yanna da tavukburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 burger king'e lezzet uzmanı olarak girdiğimde ilk işim steakhouse'ı kaldırmak olcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bi mekdanılsa gittiginde de elma dilim patates yapmalarını soyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 orhan tam dayaklıksın bu arada olur sölerim meke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu sırada burger'a lezzet uzmanı olarak girdiğimde diyerek hava attım umarım dikkatinizi çekmiştir o konu "burger king whooper satarken steakhouse yiyen bizden değildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 big king her türlü yönetir ezer geçer sınır tanımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hepsini yiyecek misin oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 deniz ikisini de kendine mi söyledin? ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamınbiri said: bu sırada burger'a lezzet uzmanı olarak girdiğimde diyerek hava attım umarım dikkatinizi çekmiştir o konu "burger king whooper satarken steakhouse yiyen bizden değildir." http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/12121212-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 eveeet hepsini yicem biri orta boy mnü biri tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yarasın koçuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: iyi yapmışın. bırak şu işçi takımına acımayı. pis proleterya. dayak mı istiyon açık açık söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar