Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burgerdaki kıza çemkirdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 saat oldu gelmedi sipariş diye sonra üzüldüm ya müşteriyim ya hemen götüm kalkıyo. üzüldüm yani.. de hakettiler insem kendim alsam şimdiye kadar 3 kez yemiştim o kadar yakın ama getiremediler. dedim 5 dakika içinde burda olcak o sipariş dedim çemkirdim ama sonra içimden kendi kendime kaldıraydın poponu da gidip alaydın kıza baarana kadar dedim.. paylaşmak istedim sevgiler
Mesaj tarihi:
burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar
geçen gün gittim
sen ne diyosun bakiyim dedi adam
dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye
Mesaj tarihi:
ööle deme ama ben de işçi sayılırım
bilkent 3 te yeni açılan tiki mekanının halkla ilişkiler müdüresi olsam da ben de işçiyim utku! beklerim bu arada gel gör ye iç
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar
geçen gün gittim
sen ne diyosun bakiyim dedi adam
dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye

bi tane çizburger
ama peynir olmasın
Mesaj tarihi:
N-c said:
yok yanı bilkent life die yeni açıldı hatta bu gün açılışı var o derece:D bu arada yemek geldi:D

oo artık sürekli ordayım. rahatça olay çıkarabilirim. SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU LAAAYN.
Mesaj tarihi:
olsun 2 birada sarhoş olurum ben zaten o da yeter bana
düşünmen yeter teşekkür ederim sayın bağyan
ayrıca burger'dan double whooper yerine steakhouse söylediysen ayıp etmiş oluyosun haberin olsun.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
bu sırada burger'a lezzet uzmanı olarak girdiğimde diyerek hava attım umarım dikkatinizi çekmiştir o konu

"burger king whooper satarken steakhouse yiyen bizden değildir."

http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/12121212-1.jpg
  • Yeni Oluştur...