ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 said: Priest Shadow * Vampiric Touch's replenishment effect now regens 1% of the maximum mana per 5 sec. (Down from 0.25% of the maximum mana per second) Korkutucu bir yenilik bu.Umarım shadow dpsin zayıflığını kapatmak için konulan bir yenilik değildir.PTR'a geçemedi karakter daha deneyen varmı dps olayını nasıl 3.2de sp durumu? Neyse ej falan karıştırayım ben tırstım valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 iyi de aga nerflemişler ki regeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Nasıl yani korkutucu. Küçük bir nerf o kadar ya. 5 saniyede %1.25 mana yerine %1 mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Off lol ben onu her saniye 0.25 yerine 1 verecek diye gördüm prd :P Bir an tbc zamanına çevircekler diye tırstım sry :P Hani 15 snde 3.75 değilde 5 snde 5% asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 replenishment'ı 4 farklı classa verdikler iiçin, öyle bir buff hakikaten dengesiz imba olurdu zaten. yani merak etme SP nin dps'ni düzeltirler, ama gene mana batary yapmazlar bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şuan için konumu güzel sp'in ben onu farklı okuduğum için tıpkı tbcde yaşanılan SSC sonrası geara göre scale muhabbetinden (Millet alıp başını gitti biz yerimizde sayıyorduk falan) düşüş gibi olacak diye huysuzlandım sadece. Dediğim gibi tamamen benim dikkatsizliğim es geçin bunu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sanmam sp nin dps sini düzeltsinler bu saatten sonra. Priest community şöyle paladinler huntardlar gibi bir ses yükseltip zırlamadı ki mama versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Battle.net accları artık girebiliyor ptrye haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=vAX1mWLWXHo&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mmo-champion.com%2F&feature=player_embedded abi cok cok guzelmis ya hastasi oldum abi oeeef ben gelirilim lan bunda, her an bomb bot düşürcek die. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ay mortis komiklik yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 öyle mi ayol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bugün ilk defa Isle of Conquest'e girme fırsatım oldum, biraz karışık geldi açıkçası. Wintergrasp gibi anlamak/uzmanlaşmak zaman alacak. Yeni druid skinleri de gerçekten çok güzel. Feral oynayan arkadaşlar sevinebilir, ağaca bakan bizim gibiler de somurtsunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Isle Of Conquest den video.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Şu zindan ne zaman açılıcak ? Girsek denesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ptr de premade kopyalama acılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 indiriyorum bakalım ptr'i... 4 saat kaldı dio 1.35gb lık patch için... bi kendi karakterimi kopyaladım bide 3 tane falan hazır karakter dedim gelir heralde onlarda patch bitene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 4 kendi charını 4 de premade kopyalayabiliyosun bana pvp icin lock-mage- pala talent verebilicek varmı 3,2 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 said: Argent Confessor Experience 5 different memories. The Faceroller Kill Eadric the Pure with his own hammer. I've Had Worse Defeast the Black Knight in 10 minutes while wearing all blue items, before 3 Volcanos erupt, while everyone in the group has at least 1 stack of Spurting Blood and there are no shamans or paladins in the party but before you spend at least 1000 gold in repairs wiping to the Black Knight. ahah üçüncüsü nasıl bir achievementtır lan.. dalga mı geçiyor bunlar =).. argent coliseum, beklediğimden daha hareketli geçecek sanırım.. ayrıca, argent confessor encounterı da çok eğlenceli gözüküyor.. şimdiye kadar savaşma fırsatı bulduğumuz (veya bulamadığımız :P) bossları karşımıza getireceği söyleniyor (kesin bir açıklama yok henüz ama).. listede hogger ve algalon bile var ehueh.. Liste Wrath of the Lich King Algalon Cyanigosa Eck Heigan Ignis Ingvar General Vezax The Burning Crusade Delrissa Entropius Gruul Illidan Malchezaar Kalithresh Archimonde Lady Vashj World of Warcraft Chromaggus Hakkar Herod Hogger Lucifron Onyxia Thunderaan Edwin VanCleef Vek'nilash Mutanus [ Source ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 wow eski seyleri yeniden yaptiriyo aslinda guzel lan beendim yane bc de kesmedigim bi suru boss war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hogger son boss olacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 şaka olması lazım bunun ya ciddi bi yanı yokki hani. ama olursa güzel olur.Herod falan lazım fightlar bunlar oyunun en karizma boss udur be herod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yok şaka değil, zaten bekleniyordu Hogger'ı raid yapması blizzardın. Kaç yıldır raid düzenleniyor zaten, o da lvl atlamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 5 kisilik teki bir encounter ya o kolezyum daha farkli, son bossda anub arak olacakmis AZJOL NERUB WAS MERELY A SETBACK! eger bu saatten sonra icecrownda kael i geri getirmezlerse harbi harbi kusucem ben bu blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 archimonde varsa ben yokum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 alevlere basmiyon aga bide tiiir var ucunca ona basion boole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar